Laser Summer Deals!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Fillers

Fillers zorgen voor natuurlijk volume. rimpels vervagen en je contouren worden jeugdiger.

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om de huid te verjongen en contouren in het gezicht te verbeteren. Ze zijn samengesteld uit materialen zoals hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, of polylactisch zuur, die biocompatibel en veilig zijn. Fillers werken door volume toe te voegen of rimpels op te vullen, wat resulteert in een gladdere en vollere huid. Ze zijn geschikt voor verschillende behandelingen, van het verminderen van fijne lijntjes tot het verbeteren van de gezichtsvolume. De effecten van fillers zijn 9-24 maanden zichtbaar afhankelijk van het gekozen product en type behandeling

Wat kun je met fillers doen?
Fillers bieden veelzijdige toepassingen in cosmetische behandelingen. Ze kunnen gebruikt worden om rimpels en lijntjes te verminderen, zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en nasolabiale plooien. Fillers zijn ook effectief in het herstellen van volume in gebieden zoals de wangen, lippen en kin, waardoor een meer gebalanceerd en jeugdig uiterlijk ontstaat. Daarnaast kunnen ze ingezet worden voor het verbeteren van gezichtscontouren, zoals het versterken van de kaaklijn of het verzachten van de neusbrug. Het gebruik van fillers kan ook resulteren in een verbeterde huidtextuur en hydratatie. De behandelingen zijn niet-permanent en vereisen onderhoud voor het behouden van de resultaten.

Met welke fillers werken wij?
Wij werken met drie verschillende soorten fillers. In de eerste plaats zijn er hyaluronzuur fillers. Deze bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, zijn volumeverhogend en vochtinbrengend. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, is dit een relatief veilige en goed werkende behandelmethode voor het opvullen van rimpels. Wij werken hierbij met Juvederm & Stylage fillers.

Daarnaast zijn er ook fillers die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Hierbij werken wij met MaiLi fillers. Omdat deze behandelingen minimaal invasief zijn, kunnen deze ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere gezicht fillers of andere ingrepen.

"Zeg vaarwel tegen lijntjes en volumeverlies! Met de fillers van Aphrodite Clinic is een jeugdige uitstraling niet langer een droom. Onze geavanceerde behandelingen bieden een natuurlijk ogende oplossing voor rimpels en gezichtscontouren, zonder chirurgische ingrepen."
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

Lip fillers

20 minuten

1 Behandeling(en)

Mist u volume of definitie in uw lippen? Bent u niet tevreden met de symmetrie van uw mond? Wilt u een subtiele verandering om uw lippen voller te maken? Lip fillers kunnen de oplossing zijn die u zoekt. Met lip fillers van topmerken zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunt u de jeugdige vorm en volheid van uw lippen herstellen.

Kin fillers

20 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u het gevoel dat uw kin niet in balans is met de rest van uw gezicht? Wilt u een meer gedefinieerde kaaklijn of een sterkere kincontour? Kin fillers kunnen de oplossing zijn die u zoekt.

Kaakfillers

20 minuten

1 Behandeling(en)

Bent u op zoek naar een meer gedefinieerde kaaklijn of wilt u de symmetrie van uw gezicht verbeteren? Heeft u een verslapte huid en volumeverlies bij u kin en kaak? Kaakfillers bij Aphrodite Clinic bieden een niet-chirurgische oplossing om uw kaaklijn te versterken en te definiëren.

Neuslippenplooi fillers

20 minuten

1 Behandeling(en)

Ervaart u diepe lijnen van uw neus naar uw mondhoeken? Wilt u een gladdere, jeugdigere uitstraling rond uw mond? Onze ervaren cosmetisch KNMG-gediplomeerde artsen zijn gespecialiseerd in het subtiel en effectief behandelen van deze plooien.

Traangoot fillers

20 minuten

1 Behandeling(en)

Last van donkere kringen of een vermoeide blik door holle traangoten? Traangoten en donkere kringen ontstaan vaak door volumeverlies dat gepaard gaat met het ouder worden. Met hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunnen we het volume onder uw ogen herstellen voor een frissere en jeugdigere uitstraling.

Jukbeenderen fillers

20 minuten

1 Behandeling(en)

Zoekt u naar een manier om uw jukbeenderen meer definitie te geven of wilt u uw gezichtscontouren verbeteren? Jukbeen fillers kunnen de perfecte oplossing zijn. Jukbeen fillers, verrijkt met actieve stoffen zoals hyaluronzuur, bieden een effectieve oplossing om dit volume te herstellen en de huidstructuur te verbeteren.

Marionetlijnen fillers

15 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van marionetlijnen, die van de mondhoeken naar beneden lopen richting de kin? Deze lijnen kunnen ontstaan door volumeverlies en huidveroudering, wat leidt tot een vermoeide of ontevreden uitstraling. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage®

Rimpels bovenlip fillers

15 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van fijne lijntjes of rimpels boven uw lippen, vaak aangeduid als 'rokerslijntjes', zelfs als u nooit gerookt heeft? Deze lijntjes kunnen ontstaan door natuurlijke veroudering, herhaalde mondbewegingen, of genetische factoren. Ze kunnen uw gezicht een oudere uitstraling geven. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met fillers.

Profhilo anti-aging

15 minuten

1 Behandeling(en)

Zoekt u een natuurlijke manier om uw huid te verjongen en te hydrateren? Profhilo is een geavanceerde anti-aging behandeling die een revolutie teweegbrengt in huidverjonging en hydratatie. Deze behandeling is ideaal voor mensen die een subtiele verjonging wensen zonder het volume van fillers. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het toepassen van deze geavanceerde techniek voor optimale resultaten.

Afspraak Maken