Hoofdcategorie

Permanente make-up

Wenkbrauwen, lippen en oogleden veilig en succesvol laten behandelen: ontdek de mogelijkheden van permanente make-up bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Stoort u zich ook aan een vervaagde lipkleur of een ongelijke liplijn? Dan is het mogelijk om uw lippen of lipcontouren permanent te tatoeëren. Daarnaast kan onze PMU-master een eyeliner aanbrengen of een wenkbrauw een vollere uitstraling geven. Permanente make-up onthoudt zich niet alleen tot het gezicht, maar kan ook worden toegepast bij scalp pigmentatie of het tatoeëren van de tepelhof. Welke reden u ook heeft: Aphrodite Clinic Nijmegen vervult uw cosmetische wensen op het gebied van permanente make-up.

‘’Voor de één is Permanente Make-Up (PMU) op wenkbrauwen, lippen en oogleden pure luxe of gemak, voor de ander is het een uitgelezen methode om imperfecties op te lossen.’’
Jurgita Germaniene Permanent make-up Master
Meer lezen

Permanente make-up

120 Minuten

2 Behandelingen

Voor de één is Permanente Make-Up (PMU) op wenkbrauwen, lippen en oogleden pure luxe of gemak, voor de ander is het een uitgelezen methode om cosmetische imperfecties, zoals ontbrekend wenkbrauwhaar of hoofdhaar op te lossen. Welke reden u ook heeft: Aphrodite Clinic vervult uw cosmetische wensen veilig en succesvol.

Scalp Pigmentatie

4 tot 8 uur

3 Behandelingen

Hoofdhuid Scalp Pigmentatie is een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar, haarverlies of kale plekken.

Tepelhof pigmentatie

60 minuten

2 Behandelingen

Bij het behandelen van borstkanker wordt vaak de borst met de tepel- en tepelhof verwijderd. Door middel van Permante Make-Up is het nu mogelijk de tepel en/of de tepelhof te tatoeëren en de tepel op een natuurlijke manier na te bootsen.

Afspraak Maken

Bekijk onze kliniek in 360°