Laser Summer Deals!

Meer informatie

Rimpels bovenlip fillers

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van fijne lijntjes boven de lippen
  • Herstel van volume in het lipgebied
  • Verzachting van rokerslijntjes
  • Verbetering van lipcontour

Rimpels bovenlip fillers

Heeft u last van fijne lijntjes of rimpels boven uw lippen, vaak aangeduid als 'rokerslijntjes', zelfs als u nooit gerookt heeft? Deze lijntjes kunnen ontstaan door natuurlijke veroudering, herhaalde mondbewegingen, of genetische factoren. Ze kunnen uw gezicht een oudere uitstraling geven. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met fillers. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen gebruiken hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® om deze lijntjes subtiel op te vullen, waardoor uw lippen een gladdere en jeugdigere uitstraling krijgen.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat fillers voor u rimpels kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject rimpels bovenlip fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een succesvolle behandeling. We adviseren om minstens een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E, om het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak.

Behandeling

De behandeling van rimpels boven de lip begint met een zorgvuldige evaluatie van het gebied door onze cosmetisch KNMG-gediplomeerde arts. De arts zal de specifieke gebieden markeren en vervolgens worden er met behulp van een fijne naald of canule nauwkeurige injecties geplaatst. Deze injecties vullen de fijne lijntjes op en verbeteren de algehele uitstraling van de lippen. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten en is ontworpen om minimale ongemakken te veroorzaken.

Nazorg

Direct na de behandeling kunt u uw normale activiteiten hervatten. U kunt wat zwelling of roodheid ervaren, wat normaal is en binnen enkele dagen zal afnemen. Vermijd gedurende 24 uur na de behandeling intense lichamelijke activiteit en blootstelling aan extreme temperaturen

Vervolgbehandelingen

Om de gladde en jeugdige uitstraling van uw lippen te behouden, raden we aan om elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. Regelmatige behandelingen helpen niet alleen om het gewenste resultaat te behouden, maar verbeteren ook de kwaliteit en textuur van uw huid op lange termijn.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Rimpels bovenlip filler

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel filler is nodig voor rimpels bovenlip behandelingen?

De benodigde hoeveelheid filler varieert per persoon en is afhankelijk van de diepte van de rimpels en uw persoonlijke doelen. Gemiddeld wordt er 0,5 tot 1 ml gebruikt voor een subtiele verandering, terwijl voor meer volume tot 2 ml nodig kan zijn. Tijdens een consultatie zal de arts uw lippen beoordelen en een aanbeveling doen op basis van uw wensen.

Wat is de hersteltijd na een rimpels bovenlip filler behandeling?

De hersteltijd is meestal kort. U kunt direct na de behandeling lichte zwelling of roodheid ervaren, die binnen enkele dagen afneemt.

Wanneer zie ik het resultaat van rimpels bovenlip fillers?

De hersteltijd is meestal kort. U kunt direct na de behandeling lichte zwelling of roodheid ervaren, die binnen enkele dagen afneemt.

Zijn rimpels bovenlip fillers veilig?

Ja, rimpels bovenlip fillers zijn veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts.

Hoe lang blijven de resultaten van rimpels bovenlip fillers zichtbaar?

De resultaten kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 9 tot 12 maanden zichtbaar.

Afspraak Maken