HydraFacial™

Behandeling duur:

30-40 minuten

Aantal behandelingen:

1

Zonwaarschuwing
4 weken vóór tot 1 week na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

HydraFacial™

Bent u opzoek naar een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw huid gaat stralen? Dan is dit dé behandeling voor u. De HydraFacial is wereldwijd razend populair. Deze behandeling bestaat uit drie stappen, die ervoor zorgen dat uw huid direct na de behandeling een stralende glow krijgt.

Stap één bestaat uit het reinigen en peelen van de huid. Hierdoor kan de nieuwe huidlaag worden blootgelegd. Bij stap twee vindt het verwijderen van de onzuiverheden uit de poriën met een pijnloze zuigkracht plaats, hierna wordt uw huid verzorgd met hydratatie. Stap drie is het verzadigen van de huid. Hierbij worden antioxidanten en peptiden toegepast om uw huid een mooie en gezonde glow te geven. Door het toepassen van deze stappen is het mogelijk uw huidconditie te verbeteren en te optimaliseren. Ook als u een gevoelige huid hebt is het mogelijk een HydraFacial behandeling te ondergaan.

Indicatie

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verlies van elasticiteit
  • Vette, verstopte huid en poriën
  • Uitgedroogde huid
  • Acné
  • Comedonen/ mee-eters
  • Vergrote poriën
  • Huid met een ongelijkmatige teint
  • Verouderde huid, gebrek aan vitaliteit

Wat u vooraf moet weten

Ten minste 48 uur vóór uw HydraFacial behandeling is het van belang dat u uw gezicht niet harst, scheert, geen ontharingsmiddel gebruikt en stopt met het gebruik van exfolianten. Ook mag u minimaal twee weken voor de HydraFacial behandeling geen medium of diepe chemische peeling ondergaan. Verder raden wij u ook aan minimaal twee weken vóór uw behandeling géén resurfacing- en laserbehandelingen te nemen. Ook een botox behandeling dient niet minder dan twee weken voor uw HydraFacial behandeling plaats te hebben gevonden. Wel kunt u op dezelfde dag, na de gezichtsbehandeling een botox behandeling inplannen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de HydraFacial behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 1 week na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat de ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

De behandeling

De HydraFacial is wereldwijd enorm populair. De behandeling bestaat uit 3 verschillende stappen: het reinigen van de huid, het verwijderen van de dode huidcellen (door middel van exfoliatie) en de poriën vrij maken van vuil door het toepassen van een milde peeling. Na de behandeling heeft uw huid direct een mooie en gezonde glow. Een HydraFacial is vrijwel voor elk huidtype geschikt.

Nazorg

Na de HydraFacial behandeling dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 72 uur. Gedurende 3 tot 5 dagen na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF30 zonnebrandcrème gebruikt. Gebruik geen ontharingsmiddelen en onderga geen exfoliërende behandelingen gedurende ten minste 48 uur na de behandeling. Onderga ook geen chemische peeling of laserbehandelingen gedurende ten minste twee weken na uw gezichtsbehandeling.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies, gegeven door een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten, nauwkeurig op te volgen. Dit voorkomt ongewenste gevolgen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank


Na de gezichtsbehandeling met de HydraFacial, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 1 week. Gedurende 3 tot 5 dagen na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Actief sporten, heet douchen en saunagebruik kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen negatieve bijwerkingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

De HydraFacial behandeling kan om de 2 tot 3 weken herhaald worden. Door de behandeling consistent te herhalen blijft uw huid een heldere uitstraling behouden.

Tarieven

Behandeling
Prijs
HydraFacial Signature

€150,00

HydraFacial Deluxe

€190,00

HydraFacial Platinum

€230,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Doet een HydraFacial behandeling pijn?

Nee, dit is niet het geval. De HydraFacial wordt als een comfortabele behandeling ervaren. Doordat er gewerkt wordt met glycolzuur en salicylzuur die zorgen ervoor dat de poriën geopend worden, kan het zijn dat er een prikkelend gevoel wordt ervaren, maar dit verschilt per individu.

Kan ik sporten na mijn sessie?

Nee, dit is niet het geval. Ondanks dat de HydraFacial een veilige behandeling is zonder hersteltijd, wordt er nog steeds aanbevolen dat u het enkele dagen wacht voor het uitvoeren van uw sport.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Het gladde resultaat en de hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen of zelfs langer aanhouden. Regelmatig HydraFacial behandelingen worden ten zeerste aanbevolen om de resultaten te behouden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en welk resultaat mag ik verwachten?

De meeste klanten ervaren een zichtbare huidverfijning en een egale, stralende teint na slechts één behandeling. De glow, het gladde resultaat en de hydratatie vijf tot zeven dagen of zelfs langer aanhouden. Om fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken en een vette, verstopte huid te verbeteren raden wij aan één keer per maand een HydraFacial te ondergaan.

Kan ik deze behandeling krijgen als ik isotretinoinne gebruik?

Ja, dit is het geval. U kunt een HydraFacial krijgen als u Isotretinoïne/Accutane gebruikt, de behandeling kan worden aangepast door bepaalde stappen weg te laten, zodat de behandeling aansluit op de gevoeligere huid van een Isotretinoïne-patiënt.

Wat zijn de bijwerkingen van de behandeling?

In zeldzame gevallen kan er als gevolg van de peeling lichte spanningen of tintelingen op de huid ontstaan. Ook kan er in een zeldzaam geval roodheid optreden, dit verdwijnt na ongeveer 30 minuten.

Ik heb pigmentatie op mijn gezicht, zullen HydraFacials dit helpen of verergeren?

Nee, dit is niet het geval. HydraFacials hebben geen effect op pigmentatie. De HydraFacial zal de pigmentatie niet verbeteren, maar ook niet verergeren.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

HydraFacial behandelingen worden bij de meeste zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken

Bekijk onze kliniek in 360°