Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie

XL Hair

Behandeling duur:

30 Minuten

Aantal behandelingen:

6-8

Vrijblijvende intake plannen

XL Hair

Heeft u last van ongewenst haarverlies, wordt uw haar dunner, doffer of groeit het traag? Wilt u zich weer zeker voelen met dikker, steviger en glanzender haar? Dat kan met behulp van de mesotherapiebehandeling XL Hair®. Deze behandeling stimuleert haargroei en remt haarverlies. Gespecialiseerde huidtherapeuten van Aphrodite Clinic passen deze cosmetische paramedische therapie vakkundig, veilig en nagenoeg pijnloos toe met intradermale injecties. Met de geavanceerde U225® Intradermale Injector worden voedingsstoffen via een voedingsrijk serum – de skinbooster XL Hair® van SkinTech® – via een uiterst dun naaldje rechtstreeks in de haarzakjes geïnjecteerd. Deze skinbooster bevat onder andere vitamines, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur. De mesotherapie werkt effectief omdat de actief werkende voedingsstoffen direct in bestaande haarzakjes terecht komen. De conditie van de haarzakjes verbetert, uw haren worden dikker en steviger en haarverlies wordt geremd.

Let op

De XL Hair® behandeling kan helaas niet worden uitgevoerd op hoofdhuid zonder haar, c.q. op hoofdhuid waar geen haarzakjes meer aanwezig zijn. Uitsluitend haartransplantatie zorgt in dat geval voor hernieuwde haargroei.

Indicaties

 • Haarverlies
 • Dunner wordend haar
 • Terugtrekkende haarlijn
 • Vermoeide haargroei
 • Dof haar

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek van 15 minuten vooraf.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Voordat gestart wordt met de XL Hair® behandeling reinigen en ontsmetten wij de hoofdhuid goed om infecties te voorkomen. Vervolgens injecteren wij het voedingsrijke serum, de skinbooster XL Hair® van SkinTech®, rechtstreeks in de bestaande haarzakjes met het ultradunne naaldje van de U225® Intradermale Injector. De hele hoofdhuid wordt op deze wijze behandeld; tijdens een behandeling worden zoveel mogelijk haarzakjes gestimuleerd. U ervaart nauwelijks tot geen pijn. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Nazorg

U mag uw haar 24 uur na de behandeling pas weer wassen. Door de intensieve huidbehandeling kan uw huid licht gezwollen zijn. Ook zijn er soms kleine, geheel onschadelijke puntbloedinkjes zichtbaar. Deze trekt snel weer weg.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van uw huidconditie is het resultaat na 4-6 maanden zichtbaar. Wij adviseren dan ook een kuur van 6 tot 8 behandelingen met ca. 1-2 weken tussen de behandelingen voor de beste resultaten.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Rojin Aslan
Nailja Kasoemova
Leyla Sadeghi
Latifa Kasoemova

Tarieven

Behandeling
Prijs
Per behandeling

€150,00

Pakket mannen (6 behandelingen)

€850,00

Pakket vrouwen (8 behandelingen)

€1150,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Voor een optimaal resultaat zal er een kuur behandeling plaatsvinden.

 • Een man zal zes behandelingen ondergaan die acht weken duren.
 • Een vrouw zal acht behandelingen ondergaan die twaalf weken duren.

Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

Er kunnen een aantal verschijnselen optreden die in verloop van de uren na de behandeling zullen verminderen.

 • Uw hoofdhuid kan warmer aanvoelen dan gebruikelijk.
 • Uw hoofdhuid kan rood verkleurd zijn.

Het is uitermate belangrijk dat u de eerste 24 uur uw hoofdhuid niet aan direct zonlicht of zonnebank blootstelt.

Zijn de resultaten van de XL Hair behandeling blijvend?

Nee dit is niet het geval. Elk individu zal anders op het product reageren. De resultaten en effecten van de behandeling zijn hierdoor ook persoonsgebonden. Na het volbrengen van de eerste behandelkuur houden de bereikte resultaten gemiddeld tussen de zes en achttien maanden aan. Om het effect te behouden is het van belang om regelmatig onderhoudsbehandelingen in te plannen.

In welke gevallen is een behandeling niet mogelijk?

De Mesotherapie XL Hair kan niet toegepast worden in de volgende gevallen:

 • Volledige kaalheid.
 • Het ontbreken van voldoende haarzakjes om de haargroei te stimuleren.
 • Een chronische haaraandoening en-/ of huidaandoening.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van een Mesotherapie XL Hair behandeling komen niet voor een vergoeding van de basisverzekering in aanmerking. In het geval van een aanvullende zorgverzekering zijn er in uitzonderlijke gevallen van haaruitval, acné, psoriasis of eczeem waarbij de zorgverzekeraar het toch vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken