Laser Summer Deals!

Meer informatie

Kin fillers

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Verfijning van de kincontour
  • Kinplooien
  • Kinputten
  • Volumeverlies in de kin
  • Harmoniseren van gezichtsverhoudingen
  • Verjongen van het onderste gezichtsdeel

Over kin fillers

Heeft u het gevoel dat uw kin niet in balans is met de rest van uw gezicht? Wilt u een meer gedefinieerde kaaklijn of een sterkere kincontour? Kin fillers kunnen de oplossing zijn die u zoekt. Met hoogwaardige producten zoals Juvederm® en Stylage® kunnen we de vorm van uw kin subtiel veranderen, wat een groot verschil kan maken in uw algehele gezichtsuitdrukking. Deze behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd door onze KNMG-gecertificeerde artsen, die gespecialiseerd zijn in esthetische geneeskunde.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct uw afspraak!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject Kin fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Een zorgvuldige voorbereiding is essentieel voor het succes van uw kin filler behandeling. Wij adviseren om minimaal een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E. Dit helpt het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak. Zorg voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een optimaal resultaat.

Type fillers

Wij gebruiken voor onze kin filler behandelingen de producten van Juvederm®, Stylage® en MaiLi®. Deze producten zijn bekend om hun veiligheid en effectiviteit en bieden natuurlijke, langdurige resultaten.

  • Juvéderm Juvéderm fillers, op basis van hyaluronzuur, zijn ideaal voor het creëren van een gedefinieerde en gebalanceerde kin. Ze bieden een natuurlijke uitstraling en zijn perfect voor het aanpakken van volumeverlies en het verfijnen van de kinlijn.
  • MaiLi MaiLi fillers staan bekend om hun uitzonderlijke elasticiteit en vermogen om volume te bieden. Ze zijn bijzonder effectief voor het creëren van een prominente en jeugdige kincontour, terwijl ze toch een natuurlijk ogend resultaat leveren.
  • Stylage Stylage fillers zijn veelzijdig en ideaal voor het verfijnen van de kincontouren. Ze bieden een soepele integratie met het natuurlijke weefsel, wat resulteert in een subtiele en natuurlijke verbetering van de kin.

Behandeling

De behandeling begint met een grondige evaluatie van uw kin door de KNMG cosmetisch arts. De arts zal uw kin zorgvuldig bekijken en indien nodig aftekenen waar de injecties geplaatst zullen worden. De kincorrectie bestaat uit een reeks injecties, waarbij een filler op basis van hyaluronzuur of calcium onder de huid wordt geïnjecteerd. Het gevoel tijdens de injecties wordt over het algemeen ervaren als slechts licht ongemak. De keuze van de filler wordt afgestemd op de structuur van uw huid en uw wensen. De behandeling duurt 20 minuten.

Naast het accentueren van de kin, is het ook mogelijk om ongewenste putjes of rimpels te behandelen. Dit kan door een combinatiebehandeling met botox, die de rimpels verzachten en zorgen voor een mooie, egale kin.

Nazorg

Direct na uw kin filler behandeling kunt u uw normale dagelijkse werkzaamheden hervatten Na de behandeling kunt u enige zwelling of lichte roodheid ervaren, wat normaal is en snel zal verminderen. Vermijd gedurende 24 uur na de behandeling zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen. Het is ook raadzaam om de eerste paar dagen na de behandeling geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied om het risico op infecties te minimaliseren.

Vervolgbehandelingen

Om de contouren en het volume van uw kin te behouden, raden we aan elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. De frequentie van deze behandelingen hangt af van het type filler dat gebruikt is en uw persoonlijke reactie op de behandeling. Regelmatige behandelingen helpen niet alleen het gewenste resultaat te behouden, maar verbeteren ook de kwaliteit en textuur van uw huid op lange termijn.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Kin fillers

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel ml heb ik nodig voor kinfillers?

De benodigde hoeveelheid ml voor kinfillers varieert afhankelijk van uw persoonlijke doelen en de natuurlijke structuur van uw kin. Gemiddeld wordt er 1 tot 2 ml gebruikt voor een subtiele verandering, terwijl voor een meer uitgesproken effect soms meer nodig kan zijn. Tijdens een consultatie zal de arts uw kin beoordelen en een aanbeveling doen op basis van uw wensen.

Wat is de hersteltijd van kinfillers?

Na de behandeling kunt u enige zwelling ervaren, die meestal binnen 2 tot 3 dagen afneemt. U kunt de zwelling verminderen door het behandelde gebied te koelen. Het uiteindelijke resultaat van de kinfillers wordt zichtbaar naarmate de zwelling afneemt.

Wanneer zie ik het optimale resultaat van kinfillers?

Het optimale resultaat van uw kinfillers is meestal zichtbaar na 2 weken.

Zijn kinfillers veilig?

Cosmetische behandelingen zijn nooit zonder risico's, maar de risico's van een kinfiller behandeling zijn over het algemeen laag. Wij werken met fillers op basis van hyaluronzuur, die beide veilig en effectief zijn. Deze stoffen worden na verloop van tijd natuurlijk afgebroken door het lichaam.

Hoe lang houdt het resultaat van kinfillers aan?

Het resultaat van kinfillers houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan, maar dit kan per persoon verschillen. Factoren zoals de snelheid waarmee uw lichaam de fillers afbreekt, de gebruikte hoeveelheid en eerdere behandelingen kunnen de duurzaamheid beïnvloeden.

Is een kinfiller behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens een kinfiller behandeling. We gebruiken ultradunne naalden en verdovende middelen om het ongemak te minimaliseren. Hoewel sommige gebieden gevoeliger kunnen zijn, wordt de behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Wat zijn de kosten van kinfillers?

De kosten van kinfillers variëren afhankelijk van het merk filler, de hoeveelheid en de specifieke behandeling. Raadpleeg onze tarievenpagina voor meer informatie.

Hoe word ik verdoofd?

Voor een kinfiller behandeling gebruiken we meestal een topische verdovende crème die op het behandelde gebied wordt aangebracht. Deze crème moet ongeveer 10 minuten inwerken. Daarnaast bevatten de fillers zelf ook een verdovende stof, die bijdraagt aan het comfort tijdens de injectie.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse activiteiten weer doen?

De meeste mensen kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. We raden echter aan om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen gedurende de eerste 24 uur te vermijden.

Verandert de structuur van mijn kin na een kinfiller behandeling?

Kinfillers veroorzaken geen permanente verandering in de structuur van uw kin. De fillers worden geleidelijk door het lichaam afgebroken en geabsorbeerd, waardoor de kin terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat. Regelmatige behandelingen zijn nodig om het effect te behouden.

Welke fillers worden er gebruikt bij een kinfiller behandeling?

Bij kinfiller behandelingen gebruiken we fillers op basis van hyaluronzuur of calcium, zoals Juvederm®, Stylage® en MaiLi®. Deze fillers zijn veilig en effectief en bieden natuurlijke, langdurige resultaten. De keuze van de filler hangt af van uw specifieke wensen en de aanbeveling van de behandelaar.

Afspraak Maken