Laser Summer Deals!

Meer informatie

Jukbeenderen fillers

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Verlies van volume in de jukbeenderen
  • Verbetering van de gezichtscontouren
  • Correctie van asymmetrie in het gezicht
  • Verjonging van het middengezicht

Over jukbeenderen fillers

Zoekt u naar een manier om uw jukbeenderen meer definitie te geven of wilt u uw gezichtscontouren verbeteren? Jukbeen fillers kunnen de perfecte oplossing zijn. Volumeverlies in de jukbeenderen kan uw gezichtsuitdrukking veranderen, waardoor het minder levendig en jeugdig lijkt. Jukbeen fillers, verrijkt met actieve stoffen zoals hyaluronzuur, bieden een effectieve oplossing om dit volume te herstellen en de huidstructuur te verbeteren. Met fillers van topmerken zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunnen we de vorm en definitie van uw jukbeenderen verbeteren, wat bijdraagt aan een jeugdige uitstraling. Deze hoogwaardige producten zorgen voor langdurige resultaten en bieden een natuurlijke, verjongende look. Bij Aphrodite Clinic voeren onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen deze behandelingen uit met de hoogste zorg en precisie, gericht op het creëren van natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke resultaten.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat jukbeen fillers voor u kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Behandeltraject jukbeenderen fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

We adviseren om minstens een week voor de jukbeenderen behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E, om het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak. Zorg voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Behandeling

Onze cosmetisch KNMG-gediplomeerde arts begint de jukbeen fillers behandeling met het nauwkeurig plaatsen van Juvederm Voluma fillers via kleine prikjes. Juvederm Voluma is een veilige en effectieve filler die met slechts een paar kleine prikjes het oorspronkelijke volume in de jukbeenderen herstelt. Deze unieke, zachte gel bevat een extra hoge concentratie hyaluronzuur, dat snel in de huid trekt en vocht aantrekt. Dit resulteert in een subtiele, maar merkbare opvulling van binnenuit, zonder dat het opvalt.

In sommige gevallen kan er ook een canule worden ingezet voor het verder aanbrengen van de filler. Een canule, een botte naald, is bijzonder geschikt voor deze procedure omdat het de kans op blauwe plekken en zwellingen vermindert, wat bijdraagt aan een veiligere en comfortabelere behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 10 tot 20 minuten en is ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn. Vaak wordt er een klein verdovingsspuitje toegepast om eventueel ongemak te minimaliseren. U kunt een lichte pijn of een branderig gevoel ervaren na de injectie, maar onze specialisten zorgen ervoor dat de behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt door het toepassen van lokale verdoving.

Nazorg

Direct na uw jukbeenfiller behandeling kunt u doorgaans uw normale dagelijkse activiteiten hervatten. Het is mogelijk dat er enige zwelling of een blauwe plek optreedt in het behandelde gebied, wat normaal is gezien de gevoeligheid van de jukbeenderen. Om het risico op infecties te minimaliseren, raden we aan om de eerste paar dagen na de behandeling geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Om eventuele zwelling en blauwe plekken te verminderen, adviseren wij het gebruik van koude compressen of coldpacks. Wikkel een ice pack in een dunne doek of gaas en houd deze gedurende enkele minuten, meerdere keren per dag, tegen de behandelde jukbeenderen. Dit helpt niet alleen om de zwelling te verminderen, maar kan ook bijdragen aan een sneller herstelproces.

Vervolgbehandelingen

Om de frisse en verfijnde uitstraling van uw jukbeenderen te behouden, raden we aan om elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. De frequentie van deze behandelingen hangt af van het type filler dat gebruikt is en uw persoonlijke reactie op de behandeling.


Onze ervaren cosmetisch artsen zullen u adviseren over de optimale frequentie van de behandelingen, afgestemd op uw individuele behoeften en esthetische doelen.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Jukbeen fillers

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel ml filler is er nodig voor jukbeenderen?

De benodigde hoeveelheid filler voor jukbeenderen varieert per persoon en hangt af van de gewenste mate van verbetering en de natuurlijke structuur van uw gezicht. Gemiddeld gebruiken we ongeveer 1 ml, maar dit kan variëren op basis van de gewenste mate van verbetering. Tijdens het consult zal de arts een aanbeveling doen op basis van uw esthetische doelen.

Is de behandeling met jukbeenderen fillers pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens de jukbeen filler behandeling. We gebruiken verdovende middelen om het comfort te verhogen en de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe lang duurt een behandeling met jukbeenderen fillers?

Een typische behandeling duurt ongeveer 10 tot 20 minuten, afhankelijk van de complexiteit van de procedure en de hoeveelheid gebruikte filler.

Zijn er risico's verbonden aan jukbeenderen fillers?

Zoals bij elke cosmetische procedure zijn er enkele risico's, maar deze zijn minimaal wanneer de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts.

Kan ik make-up dragen na de behandeling?

We raden aan om de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up aan te brengen om het risico op infecties te minimaliseren.

Wanneer kan ik het eindresultaat van de behandeling zien?

Hoewel u direct na de behandeling al verbetering zult zien, is het eindresultaat het beste te beoordelen na ongeveer 2 weken, wanneer eventuele zwelling volledig is afgenomen.

Is er een herstelperiode na de behandeling met jukbeenderen fillers?

Er is geen echte herstelperiode nodig; de meeste cliënten kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Hoe bereid ik me voor op een behandeling met jukbeenderen fillers?

Vermijd bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine en ibuprofen een week voor de behandeling en beperk alcoholgebruik 24 uur voorafgaand aan uw afspraak.

Afspraak Maken