Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie

Dermapen4

Behandeling duur:

20-30 Minuten

Aantal behandelingen:

4-6

Vrijblijvende intake plannen
Zonwaarschuwing
4 weken vóór tot 4 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

Dermapen4™ Microneedling

Microneedling met de innovatieve Dermapen4™ verbetert een scala aan huidonregelmatigheden in uw gezicht en op uw lichaam. Van een zonverbrande of verouderde huid, (acne)littekens, melasma, striae en cellulitis tot pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig. Microneedling is een techniek waarbij zeer fijne naaldjes in een mum van tijd talloze kleine kanaaltjes in de lederhuid prikken om de huid sterker, soepeler, egaler en frisser van kleur te maken. Zelfs littekens ontstaan na operaties of trauma kunnen wij reduceren. Dit doen wij met de toonaangevende Dermapen4™, hét state of art microneedling apparaat, waarmee wereldwijd verbluffende resultaten op cosmetisch en paramedisch gebied worden behaald. Aphrodite Clinic is hiermee in staat om veel microneedlingbehandelingen aan te bieden die net een paar stapjes verder gaan in huidverbetering. Microneedling met de Dermapen4™ is geschikt voor alle huidtypes.

Met of zonder voedingsstoffen?

Afhankelijk van uw huidproblematiek en in overleg met u passen wij microneedling met of zonder voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten – ook wel cocktails genoemd – toe. Traditionele microneedlingbehandelingen stimuleren de aanmaak van verstevigend collageen en versoepelend elastine. Door deze behandelingen te combineren met toevoeging van uiteenlopende voedingsstoffen leveren de behandelingen substantieel betere resultaten.

De minuscule kanaaltjes die ontstaan door microneedling maken de opname van de voedingsstoffen namelijk veel beter mogelijk. Zo knapt bijvoorbeeld een verouderde huid zienderogen op van huidtherapie met de Dermapen4™ in combinatie met hyaluronzuur.

BrowVitamin® | wenkbrauwhaargroei

Om wenkbrauwhaargroei te stimuleren en haarverlies af te remmen biedt Aphrodite Clinic de BrowVitamin® behandeling aan: microneedling met de Dermapen4™ in combinatie met BrowVitamin® haargroeistimulerende en haarverliesremmende producten uit de mesotherapeutische lijn van Dermedics.

Indicatie

  • (Acne)littekens
  • Zonbeschadigde huid
  • Grove poriën of grove huidstructuur
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Rimpels en fijne lijnen
  • Cellulitis
  • Striae (striemen)
  • Pigmentvlekken
  • Andere afwijkingen in huidstructuur

Vergoed door zorgverzekeraars

Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland.

In het geval van acne of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de Dermapen4 behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vergoedingsmogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of bel ons op +31242070206

Wat u vooraf moet weten

Intake

Bij aanvang van de behandeling adviseren wij u een Meitu huidscan. Met een uitgebreid intakegesprek van 45 minuten bespreken wij met u uw medische geschiedenis, wensen en verwachtingen. Aan de hand van de huidscan kunnen onze huidexperts u een behandeling op maat aanbieden en u voorzien van persoonlijk advies.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de Dermapen4 behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 4 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Iedere microneedlingbehandeling start met een goede reiniging en ontsmetting van de huid om infecties te voorkomen. Afhankelijk van uw indicatie brengen wij een bij de indicatie passend serum van Mesoestetic® of Dermaceuticals® aan op uw huid. De minuscule naaldjes van de Dermapen4™ brengen het serum met werkzame voedingsstoffen via de ontstane, eveneens minuscule, kanaaltjes in de huid. Tijdens de behandeling wordt de Dermapen4™ in gelijkmatige banen over de huid bewogen. Zo wordt de hele huid behandeld, zelfs de dunne precaire huid om de ogen kan behandeld worden. De diepte waarop de naaldjes in de huid dringen varieert van 0,1 tot 2,5 mm. Dit is afhankelijk van de dikte van de huid. Tijdens de behandeling kunt u wat pijn ervaren. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan.

Nazorg

Door de intensieve huidbehandeling ziet uw huid er rood uit en kunt u een warmtesensatie tijdens de eerste dagen ervaren. Dit kan enkele dagen aanhouden en eventueel gepaard gaan met vervellen. Het komt geregeld voor dat er kleine, geheel onschadelijke ontstekingen, puntbloedingen en blauwe plekken ontstaan. Dit is volkomen normaal: ze trekken binnen enkele dagen vanzelf weg. De huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen en om collageen en elastine aan te maken. In de dagen na de behandeling kunt u een verkoelende, hydraterende crème gebruiken. Om dichttrekken van de behandelde bloedvaten te voorkomen mag u uw huid die dagen niet extreem koelen. Dichttrekken van deze vaten kan het resultaat van de behandeling negatief beïnvloeden.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentvorming te voorkomen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank


Na de gezichtsbehandeling met de Dermapen4, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 4 weken. Gedurende 3 tot 5 dagen na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van de indicatie en de persoonlijke huidsituatie zijn de resultaten na 1 tot 4 maanden goed zichtbaar. Wij adviseren dan ook een kuur van 4 tot 6 behandelingen met ca. 3 weken tussen de behandelingen, zodat het beste resultaat behaald kan worden.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Rojin Aslan
Leyla Sadeghi
Nailja Kasoemova

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00

Meitu huidscan

€50,00

Dermapen 4 Microneedling

€150,00

Dermapen 4 Microneedling + Peeling

€200,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Is de Dermapen4 behandeling geschikt voor een gevoelige huid?

Ja dit is het geval. De Dermapen4 wordt ook geadviseerd voor een zeer gevoelige huid. Door het gebruik van de Dermapen wordt de huid verstevigd en zorgt het ervoor dat de gevoeligheid juist verminderd wordt.

Wordt de huid tijdens de behandeling verdoofd?

Nee dit is niet het geval. U mag via de huisarts een verdovende crème op recept afhalen. Aphrodite Clinic ervaart dat een verdovende crème in de meeste gevallen niet noodzakelijk is.

Is de Dermapen4 behandeling geschikt voor littekens?

Ja dit is geschikt. Doordat de Dermapen4 kleine kanaaltjes in de huid behandeld is het dus mogelijk om littekens te herstellen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Mag ik de Dermapen4 behandeling ondergaan als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Nee dit is niet het geval. Aphrodite Clinic raadt het af om tijdens de zwangerschap of borstvoeding deze behandeling te ondergaan. Tijdens een zwangerschap heeft het lichaam alle bouwstoffen nodig om alles voorspoedig te laten verlopen, hierdoor heeft het lichaam geen bouwstoffen om de huid te verbeteren. Ook bij borstvoeding zijn er complicaties mogelijk doordat de hormonen van de zwangerschap nog steeds pigment veroorzaken.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

In het geval van acné of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de Dermapen4 behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken