Laser Summer Deals!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Mesotherapie

Huidveroudering in het gezicht, of ongewenst haarverlies op de hoofdhuid: ontdek de verschillende mogelijkheden van Mesotherapie bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Is het mogelijk om huidveroudering te verminderen, of ongewenst haarverlies te stoppen? Huidveroudering in het gezicht is een normaal fenomeen. Aphrodite Clinic biedt een veilig anti-aging behandeling aan, waarbij de huidtherapeut met de skinbooster van Mesoestetic vitamines en mineralen in de huid injecteert. Groeit uw haar op de hoofdhuid traag of wordt het doffer en dunner dan biedt de mesotherapiebehandeling van XL Hair® dé oplossing. Stevig, dikker of glanzend haar kan weer terugkomen doordat er met de skinbooster van Mesoestetic antioxidanten, hyaluronzuur en vitamines in de hoofdhuid worden geïnjecteerd.

‘’Verlies van huidstructuur in het gezicht, of een vermindering van hoofdhaar kan leiden tot een drogere of ruwe huid. De behandelingen van Mesoestetic kunnen de gezichtshuid verjongen of het haar op de hoofdhuid verstevigen.’’
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

Anti-aging

30 Minuten

4-6 Behandelingen

Een opmerkelijk jongere uitstraling en een aanmerkelijk verbeterde huidstructuur is ook voor uw verouderde gezichtshuid, halshuid en décolleté weggelegd, dankzij Intensieve Anti-aging mesotherapie. Mesotherapie wordt veelal ingezet voor de verjonging en versterking van de verouderende gezichtshuid. Aphrodite Clinic helpt u daarbij.

XL Hair

30 Minuten

6-8 Behandelingen

Heeft u last van ongewenst haarverlies, wordt uw haar dunner, doffer of groeit het traag? Wilt u zich weer zeker voelen met dikker, steviger en glanzender haar? Dat kan met behulp van de mesotherapiebehandeling XL Hair®. Deze behandeling stimuleert haargroei en remt haarverlies.

Afspraak Maken