Hoofdcategorie

Mesotherapie

Huidveroudering in het gezicht, of ongewenst haarverlies op de hoofdhuid: ontdek de verschillende mogelijkheden van Mesotherapie bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Is het mogelijk om huidveroudering te verminderen, of ongewenst haarverlies te stoppen? Huidveroudering in het gezicht is een normaal fenomeen. Aphrodite Clinic biedt een veilig anti-aging behandeling aan, waarbij de huidtherapeut met de skinbooster van Mesoestetic vitamines en mineralen in de huid injecteert. In het geval van dunner wordende wenkbrauwen is het mogelijk om haargroei weer te stimuleren door middel van de microneedling behandeling van BrowVitamin®. Groeit uw haar op de hoofdhuid traag of wordt het doffer en dunner dan biedt de mesotherapiebehandeling van XL Hair® dé oplossing. Stevig, dikker of glanzend haar kan weer terugkomen doordat er met de skinbooster van Mesoestetic antioxidanten, hyaluronzuur en vitamines in de hoofdhuid worden geïnjecteerd.

‘’Verlies van huidstructuur in het gezicht, of een vermindering van hoofdhaar kan leiden tot een drogere of ruwe huid. De behandelingen van Mesoestetic kunnen de gezichtshuid verjongen of het haar op de hoofdhuid verstevigen.’’
Mirjam de Raad Huidtherapeut in opleiding
Meer lezen

Anti-aging

30 Minuten

4-6 Behandelingen

Een opmerkelijk jongere uitstraling en een aanmerkelijk verbeterde huidstructuur is ook voor uw verouderde gezichtshuid, halshuid en décolleté weggelegd, dankzij Intensieve Anti-aging mesotherapie. Mesotherapie wordt veelal ingezet voor de verjonging en versterking van de verouderende gezichtshuid. Aphrodite Clinic helpt u daarbij.

BrowVitamin

15 Minuten

6 Behandelingen

Worden uw wenkbrauwen dunner door haarverlies? Worden de haren dunner en breekbaar? Heeft u het gevoel dat uw aangezicht hierdoor negatief verandert, of maakt het u zelfs onzeker? Dan biedt onze Dermapen4™ microneedlingbehandeling met BrowVitamin® mesotherapie perspectief. Deze behandeling stimuleert de haargroei en remt haarverlies.

XL Hair

30 Minuten

6-8 Behandelingen

Heeft u last van ongewenst haarverlies, wordt uw haar dunner, doffer of groeit het traag? Wilt u zich weer zeker voelen met dikker, steviger en glanzender haar? Dat kan met behulp van de mesotherapiebehandeling XL Hair®. Deze behandeling stimuleert haargroei en remt haarverlies.

Afspraak Maken

Winactie! Onze webshop is bijna live!