Laser Summer Deals!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Injectables

Ziet u fijne lijntjes als u in de spiegel kijkt, voelt uw huid minder stevig aan, of mist u de frisse uitstraling van vroeger?

U bent niet alleen. Bent u op zoek naar een manier om uw natuurlijke schoonheid te versterken of subtiele tekenen van veroudering aan te pakken? Onze selectie van fillers en botox biedt u de perfecte oplossing. Ontdek alle fillers & botox behandelingen hieronder.


Botox, fillers, injectables... Deze termen klinken u wellicht bekend in de oren, maar wat betekenen ze nu eigenlijk? Wat kunt u bereiken met deze cosmetische behandelingen? En wat zijn de cruciale verschillen tussen Botox en fillers? Bij Aphrodite Clinic leggen we het u graag uit.

Injectables

Zowel Botox als fillers vallen onder de categorie ‘injectables’. Het voornaamste verschil? Fillers vullen volume op, terwijl Botox spieren ontspant om rimpels te verminderen. Beide behandelingen zijn niet-invasief en vereisen geen chirurgische ingrepen.


Botox

Botox, ingebracht met een fijne naald, ontspant de spiertjes die rimpels of lijntjes veroorzaken. De werkzame stof, Botuline Toxine, vermindert spiersamentrekkingen, waardoor uw huid gladder wordt. Een Botox-behandeling duurt slechts 10 tot 15 minuten, met zichtbare resultaten na enkele dagen en een maximaal effect na twee weken. Het resultaat houdt vijf tot zeven maanden aan. Botox is niet alleen effectief voor fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels, maar ook voor overmatig zweten, migraine, tandenknarsen en zenuwtrekken bij het oog.

Fillers

Fillers, gebruikt om volumeverlies te herstellen, zijn ideaal voor het behandelen van ingevallen wangen, mondhoekrimpels en wallen, of voor het opvullen van lippen. Fillerbehandelingen duren 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de behandelde zone. Fillers, gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, blijven enkele jaren werkzaam en worden natuurlijk door het lichaam afgebroken.

"Zoekt u een oplossing voor fijne lijntjes, rimpels of wilt u uw gezichtskenmerken accentueren? Met de fillers en botox behandelingen van Aphrodite Clinic behoren deze zorgen tot het verleden."
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

Fillers behandelingen

15-20 minuten

9 Behandelingen

Met onze fillers kunt u specifieke gebieden van uw gezicht accentueren en verjongen. Of u nu droomt van vollere lippen, een strakkere kaaklijn, of het verzachten van fijne lijntjes, onze fillers bieden een veilige en effectieve manier om uw natuurlijke contouren te verbeteren. Ontdek behandelingen voor wallen, neuslippenplooi, marionetlijnen, jukbeenderen, en meer.

Botox behandelingen

15-30 minuten

10 Behandelingen

Botox is de ideale keuze voor het verminderen van rimpels en het herstellen van een jeugdige uitstraling. Deze behandelingen zijn snel, veilig en bieden resultaten die uw gezicht een frisse en ontspannen look geven. Perfect voor het aanpakken van fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Afspraak Maken