Hoofdcategorie

Huidtherapie

HydraFacial™

30-40 minuten

1 Behandelingen

Bent u opzoek naar een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw huid gaat stralen? Dan is dit dé behandeling voor u. De HydraFacial is wereldwijd razend populair. Deze behandeling bestaat uit drie stappen, die ervoor zorgen dat uw huid direct na de behandeling een stralende glow krijgt.

Dermapen4

20-30 Minuten

4-6 Behandelingen

Microneedling met de Dermapen4™ verbetert een scala aan huidonregelmatigheden in uw gezicht en op uw lichaam. Van een zonverbrande of verouderde huid, (acne)littekens, melasma, striae en cellulitis tot pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer.

Dieptereiniging

50 Minuten

1 Behandelingen

Wilt u uw acnehuid goed verzorgen en beschermen tegen acne-uitbraken? Dan heeft u een goede dieptereiniging nodig.

Chemische Peeling

30 Minuten

3-6 Behandelingen

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van een van onze topmerken Lira Clinical®, SkinTech® en Mesoestetic® krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Coagulatie vaatbehandeling

15 Minuten

1-3 Behandelingen

Ontsierende vaataandoeningen in uw gezicht, zoals couperose, spider naevi, venous lakes, en frambozenvlekken kunnen succesvol en veilig verholpen worden door middel van coagulatie.

Casmara

90 Minuten

1 Behandelingen

Heerlijk genieten van een ontspannende massage en een masker naar keuze? Onze Casmara® behandeling biedt u een momentje voor uzelf met pure verwennerij uit de exclusieve professionele lijn van Casmara®.

Coagulatie gezicht

15 Minuten

1-2 Behandelingen

Heeft u last van onflatteuze, goedaardige pigmentvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes in uw gezicht? Door middel van coagulatie kunnen wij u er succesvol en veilig vanaf helpen.

Elektrisch epileren

15 Minuten

Min. 4 Behandelingen

Heeft u last van witte, grijze, blonde of rode haargroei op uw gezicht? Maakt overmatig gezichtshaar u onzeker? Beïnvloedt het zelfs uw levensplezier? Wij laten u weer zorgeloos genieten van een haarloze mooie huid.

Afspraak Maken

Bekijk onze kliniek in 360°