Bescherm je huid met onze herfst essentials

Naar de shop

Hoofdcategorie

Huidtherapie

Van een HydraFacial™ tot een Fotona laserbehandeling: ontdek huidtherapie bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Om vast te stellen welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidtype of huidconditie, zal een van onze huidspecialisten een behandelplan op maat samenstellen. Zo kan er gekozen worden voor een gezonde en stralende gloed met de HydraFacial™ behandeling. Het verminderen van (acne)littekens en huidveroudering met de Fotona laser. Of een intense verzorging van uw acnehuid door middel van een dieptereiniging. Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opfrisser dan kan u kiezen voor een chemische peeling.

‘’ Wilt u een gratis analyse voor uw (acne)huid of (acne)litteken dan kan u een vrijblijvende afspraak maken zodat toekomstige problemen verholpen kunnen worden.’’
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

HydraFacial™

30-40 minuten

1 Behandelingen

Bent u opzoek naar een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw huid gaat stralen? Dan is dit dé behandeling voor u. De HydraFacial is wereldwijd razend populair. Deze behandeling bestaat uit drie stappen, die ervoor zorgen dat uw huid direct na de behandeling een stralende glow krijgt.

Dermapen4

20-30 Minuten

4-6 Behandelingen

Microneedling met de Dermapen4™ verbetert een scala aan huidonregelmatigheden in uw gezicht en op uw lichaam. Van een zonverbrande of verouderde huid, (acne)littekens, melasma, striae en cellulitis tot pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer.

Coagulatie vaatbehandeling

15 Minuten

1-3 Behandelingen

Ontsierende vaataandoeningen in uw gezicht, zoals couperose, spider naevi, venous lakes, en frambozenvlekken kunnen succesvol en veilig verholpen worden door middel van coagulatie.

Coagulatie gezicht

15 Minuten

1-2 Behandelingen

Heeft u last van onflatteuze, goedaardige pigmentvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes in uw gezicht? Door middel van coagulatie kunnen wij u er succesvol en veilig vanaf helpen.

Elektrisch epileren

15 Minuten

Min. 4 Behandelingen

Heeft u last van witte, grijze, blonde of rode haargroei op uw gezicht? Maakt overmatig gezichtshaar u onzeker? Beïnvloedt het zelfs uw levensplezier? Wij laten u weer zorgeloos genieten van een haarloze mooie huid.

Chemische peeling

30 Minuten

3-6 Behandelingen

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van een van onze topmerken Lira Clinical®, SkinTech® en Mesoestetic® krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Fotona laser

15-60 minuten

1-6 Behandelingen

Bent u opzoek naar een behandeling voor huidverjonging, huidversteviging of (acne)littekens? Dan is de laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis geschikt voor u.

Afspraak Maken