4e behandeling gratis, alleen in april!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Huidtherapie

Voor een stralende gloed, zichtbare huidverjonging, het verminderen van acne(littekens) en een egale huidtint, ontdek huidtherapie bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Om vast te stellen welke huidtherapiebehandeling het meest geschikt is voor uw huidtype of huidconditie, zal een van onze huidspecialisten een behandelplan op maat samenstellen. Zo kan er gekozen worden voor een gezonde en stralende gloed met de HydraFacial™ behandeling. Het verminderen van (acne)littekens en huidveroudering met de Fotona laser. Of een intense verzorging van uw acnehuid door middel van Dermapen4. Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opfrisser dan kan u kiezen voor een chemische peeling.

Wat doet huidtherapie?

Huidtherapie is een gespecialiseerd gebied in de gezondheidszorg dat zich richt op het behandelen en verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Het doel van huidtherapie is om een breed scala aan huidaandoeningen en -problemen aan te pakken en om de algehele kwaliteit van de huid te verbeteren. Bij Aphrodite Clinic Nijmegen streven we ernaar om onze cliënten te voorzien van effectieve en op maat gemaakte huidtherapiebehandelingen.


Enkele van de belangrijkste doelen en functies van huidtherapie zijn:

 1. Huidverbetering: Huidtherapie richt zich op het verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling van de huid. Dit omvat het verminderen van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, littekens en rimpels.
 2. Huidverjonging: Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en behandelingen, kan huidtherapie helpen bij het herstellen van de jeugdige uitstraling van de huid. Dit omvat het stimuleren van de collageenproductie en het verminderen van tekenen van veroudering.
 3. Huidverzorging: Huidtherapie omvat ook uitgebreide huidverzorging, waaronder dieptereiniging, hydratatie en exfoliatie. Dit draagt bij aan een gezonde, stralende huid.
 4. Behandeling van specifieke huidaandoeningen: Huidtherapiebehandelingen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van cliënten, waaronder de behandeling van aandoeningen zoals acne, couperose, rosacea, en meer.
 5. Permanente ontharing: Naast huidverbetering bieden we ook permanente ontharingsbehandelingen aan, zoals elektrisch epileren, gezichtshaar laseren en okselhaar laseren, om ongewenst haar permanent te verwijderen.

Wat valt er onder huidtherapie?

Huidtherapie omvat een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Bij Aphrodite Clinic Nijmegen (Schoonheidssalon Nijmegen) bieden we diverse gespecialiseerde huidtherapiebehandelingen aan om aan de unieke behoeften van onze cliënten te voldoen.

Behandelingen die wij aanbieden:

 1. HydraFacial™ behandeling: Deze geavanceerde, niet-invasieve procedure reinigt, exfolieert en hydrateert de huid diepgaand. Het verwijdert dode huidcellen, zuivert verstopte poriën en levert essentiële voedingsstoffen aan de huid, waardoor een gezonde en stralende teint wordt bereikt.
 2. Fotona lasertherapie: Onze Fotona laserbehandeling is gericht op het verminderen van acne(littekens) en huidveroudering. Het maakt gebruik van geconcentreerd licht met specifieke golflengten om huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentvlekken, littekens en rimpels, met minimale schade aan omliggend weefsel.
 3. Dermapen4 microneedling: Deze gecontroleerde microneedling-methode creëert kleine, gecontroleerde microperforaties in de huid. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, verhoogt de collageenproductie en verbetert de huidstructuur en elasticiteit.
 4. Chemische peelings: Onze medisch geformuleerde chemische peelings gebruiken zuren om de bovenste laag dode huidcellen voorzichtig te verwijderen. Dit bevordert de huidvernieuwing en kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, ongelijkmatige teint en acne.
 5. Mesotherapie: Mesotherapie is een verfijnde techniek waarbij op maat gemaakte medicinale cocktails met micronaaldinjecties rechtstreeks in de huid worden gebracht. Deze cocktails bevatten actieve ingrediënten die de collageen- en elastineproductie stimuleren, waardoor de huid strakker en jeugdiger wordt.
 6. Coagulatiebehandeling: Voor effectieve behandeling van kleine huidaandoeningen zoals fibromen, couperose en wratten maken we gebruik van elektrocoagulatie. Hiermee kunnen ongewenste huidgroei veilig worden verwijderd.

Worden huidtherapie behandelingen vergoed?

Als u overweegt om huidtherapiebehandelingen te ondergaan, bent u wellicht benieuwd of deze behandelingen vergoed worden. De vergoeding van huidtherapie kan variëren afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de specifieke behandeling die u nodig heeft.

Over het algemeen geldt dat huidtherapiebehandelingen soms (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden vanuit aanvullende zorgverzekeringen. Het is belangrijk om uw polisvoorwaarden te raadplegen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor gedetailleerde informatie over vergoedingen. Bij Aphrodite Clinic Nijmegen streven we ernaar om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. We kunnen u ook assisteren bij het indienen van de benodigde documentatie bij uw zorgverzekeraar om te helpen bij het verkrijgen van eventuele vergoedingen voor uw huidtherapiebehandelingen. Voor meer informatie over vergoedingen en om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen bij uw huidtherapie, neemt u gerust contact met ons op

‘’ Wilt u een gratis analyse voor uw (acne)huid of (acne)litteken dan kan u een vrijblijvende afspraak maken zodat toekomstige problemen verholpen kunnen worden.’’
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

HydraFacial™

30-40 minuten

1 Behandelingen

Bent u opzoek naar een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw huid gaat stralen? Dan is dit dé behandeling voor u. De HydraFacial is wereldwijd razend populair. Deze behandeling bestaat uit drie stappen, die ervoor zorgen dat uw huid direct na de behandeling een stralende glow krijgt.

Dermapen4

20-30 Minuten

4-6 Behandelingen

Microneedling met de Dermapen4™ verbetert een scala aan huidonregelmatigheden in uw gezicht en op uw lichaam. Van een zonverbrande of verouderde huid, (acne)littekens, melasma, striae en cellulitis tot pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer.

Skinpen™

20-30 Minuten

4-6 Behandelingen

Microneedling met de SkinPen™ verbetert een scala aan huidonregelmatigheden in uw gezicht en op uw lichaam. Van (acne)littekens, melasma, striae en cellulitis tot pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer.

Coagulatie vaatbehandeling

15 Minuten

1-3 Behandelingen

Ontsierende vaataandoeningen in uw gezicht, zoals couperose, spider naevi, venous lakes, en frambozenvlekken kunnen succesvol en veilig verholpen worden door middel van coagulatie.

Coagulatie gezicht

15 Minuten

1-2 Behandelingen

Heeft u last van onflatteuze, goedaardige pigmentvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes in uw gezicht? Door middel van coagulatie kunnen wij u er succesvol en veilig vanaf helpen.

Elektrisch epileren

15 Minuten

Min. 4 Behandelingen

Heeft u last van witte, grijze, blonde of rode haargroei op uw gezicht? Maakt overmatig gezichtshaar u onzeker? Beïnvloedt het zelfs uw levensplezier? Wij laten u weer zorgeloos genieten van een haarloze mooie huid.

Chemische peeling

30 Minuten

3-6 Behandelingen

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van een van onze topmerken Lira Clinical®, SkinTech® en Mesoestetic® krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Fotona laser

15-60 minuten

1-6 Behandelingen

Bent u opzoek naar een behandeling voor huidverjonging, huidversteviging of (acne)littekens? Dan is de laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis geschikt voor u.

Afspraak Maken