Laser Summer Deals!

Meer informatie

Kaakfillers

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Definiëring van de kaaklijn
  • Verbetering van de gezichtssymmetrie
  • Vermindering van de zichtbaarheid van een onderkin
  • Versterking van de kaakhoek
  • Verjonging van het onderste gezichtsdeel

Over kaakfillers

Bent u op zoek naar een meer gedefinieerde kaaklijn of wilt u de symmetrie van uw gezicht verbeteren? Heeft u een verslapte huid en volumeverlies bij u kin en kaak? Kaakfillers bij Aphrodite Clinic bieden een niet-chirurgische oplossing om uw kaaklijn te versterken en te definiëren. Met hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunnen we de contouren van uw kaaklijn accentueren, wat bijdraagt aan een evenwichtig en jeugdig gezichtsprofiel. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren cosmetisch KNMG-gediplomeerde artsen, die gespecialiseerd zijn in het creëren van natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke resultaten.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat kaakfillers voor u kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject kaakfillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voor de behandeling adviseren we u om medicijnen en supplementen die bloedverdunnend werken, zoals aspirine en ibuprofen, te vermijden. Dit helpt het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Ook raden we aan om alcoholgebruik 24 uur voor de behandeling te beperken en goed gehydrateerd te blijven.

Behandeling

De cosmetisch arts zal beginnen met nauwkeurig uw kaaklijn aftekenen, om ervoor te zorgen dat de filler precies op de juiste plaatsen wordt geïnjecteerd. De exacte hoeveelheid filler die nodig is voor uw specifieke situatie wordt hierbij ook duidelijk. De behandeling start met het maken van een kleine opening in de kaaklijn met behulp van een dunne naald. Vervolgens wordt een canule, een stompe naald, gebruikt om de filler of spierontspanner nauwkeurig te injecteren. De canule-techniek is bijzonder effectief voor het plaatsen van de filler op de gewenste locaties, terwijl het risico op blauwe plekken en ongemak wordt geminimaliseerd.

De keuze van de filler hangt af van uw specifieke behoeften en het professionele advies van onze behandelaar. Voor een aanzienlijk verslapte kaaklijn kan een stevigere filler zoals Juvederm de voorkeur hebben. Voor cliënten die een smaller gezicht wensen, bieden we face slimming behandelingen aan, waarbij spierontspanners in de kauwspieren worden geïnjecteerd om deze te ontspannen en het gezicht een slankere uitstraling te geven.

Nazorg

Direct na uw kaaklijn filler behandeling kunt u doorgaans uw normale dagelijkse activiteiten hervatten. Het kan voorkomen dat er enige zwelling of een blauwe plek optreedt in het behandelde gebied, wat normaal is gezien de gevoeligheid van de kaaklijn. Om het risico op infecties te minimaliseren, raden we aan om de eerste paar dagen na de behandeling geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Om eventuele zwelling en blauwe plekken te verminderen, adviseren wij het gebruik van koude compressen of coldpacks. Wikkel een ice pack in een dunne doek of gaas en houd deze gedurende enkele minuten, meerdere keren per dag, tegen de behandelde kaaklijn. Dit helpt niet alleen om de zwelling te verminderen, maar kan ook bijdragen aan een sneller herstelproces.

Het is belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme hitte of kou te vermijden. Dit helpt om de effecten van de behandeling te optimaliseren en zorgt.

Vervolgbehandelingen

Om de verbeterde contouren en definitie van uw kaaklijn te behouden, raden we aan om elke 9 tot 12 maanden een vervolgafspraak in te plannen. De frequentie van deze behandelingen hangt af van het type filler dat gebruikt is en uw persoonlijke reactie op de behandeling.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Kaakfillers

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen over kaakfillers

Hoeveel ml filler heb ik nodig voor mijn kaaklijn?

De hoeveelheid ml die nodig is voor kaakfillers is uniek voor elke persoon en hangt af van uw individuele esthetische doelen en de natuurlijke vorm van uw kaaklijn. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers zoals Juvéderm is 1 ml vaak de standaard hoeveelheid.

Wat is de hersteltijd na een kaakfiller behandeling?

De hersteltijd na een kaakfiller behandeling is meestal kort. U kunt enige zwelling of blauwe plekken ervaren, die binnen enkele dagen afnemen. Het gebruik van koude compressen kan helpen bij het verminderen van zwelling.

Wanneer zie ik het resultaat van kaakfillers?

Het resultaat van kaakfillers is vaak direct zichtbaar. Het optimale resultaat is echter het beste te beoordelen na ongeveer 2 weken, wanneer eventuele zwelling volledig is afgenomen.

Zijn kaakfillers veilig?

Ja, kaakfillers zijn veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts. Wij gebruiken hoogwaardige producten die bekend staan om hun veiligheid en effectiviteit.

Hoe lang blijven de resultaten van kaakfillers zichtbaar?

De resultaten van kaakfillers kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 9 tot 12 maanden zichtbaar. Dit kan afhangen van factoren zoals het type filler en uw individuele reactie op de behandeling.

Is de kaakfiller behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens de behandeling. We gebruiken verdovende middelen om het comfort te verhogen en de behandeling zo pijnloos mogelijk te maken.

Wat zijn de kosten van kaakfillers?

De kosten van kaakfillers variëren afhankelijk van het gebruikte product en de benodigde hoeveelheid. Raadpleeg onze tarievenpagina of neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Afspraak Maken