Laser Summer Deals!

Meer informatie

Traangoot fillers

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van donkere kringen onder de ogen
  • Opvullen van holle traangoten
  • Verjonging van het gebied rond de ogen

Over traangoot fillers

Last van donkere kringen of een vermoeide blik door holle traangoten? Traangoten en donkere kringen ontstaan vaak door volumeverlies dat gepaard gaat met het ouder worden. Dit natuurlijke proces leidt tot een vermindering van het volume onder de ogen, wat resulteert in schaduwen en een vermoeide uitstraling. Echter, jongere mensen kunnen ook last hebben van deze problemen, waarbij de oorzaak meestal genetisch is. Ongeacht de oorzaak, deze kenmerken kunnen leiden tot een minder frisse en jeugdige uitstraling. Traangoot fillers kunnen een effectieve oplossing zijn. Met hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunnen we het volume onder uw ogen herstellen voor een frissere en jeugdigere uitstraling. Deze behandelingen worden nauwkeurig uitgevoerd door onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen, gespecialiseerd in delicate gebieden rond de ogen.


Bent u benieuwd hoe traangoot fillers uw uitstraling kunnen verfrissen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek de mogelijkheden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Behandeltraject traangoot fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voor een optimaal resultaat van de traangoot filler behandeling is een goede voorbereiding belangrijk. Wij adviseren om minimaal een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E, om het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak.

Behandeling

Bij de traangoot filler behandeling voert onze cosmetisch KNMG-gediplomeerde arts zorgvuldig injecties uit aan beide zijden van de traangoten. De behandeling start met het nauwkeurig plaatsen van de fillers via kleine prikjes. Vervolgens wordt er vaak een canule ingezet voor het verder aanbrengen van de filler. Een canule, een botte naald, is ideaal voor deze procedure omdat het de kans op blauwe plekken en zwellingen vermindert en een veiligere toepassing mogelijk maakt.

Na de behandeling kunt u wat roodheid of kleine blauwe plekjes ervaren, wat normaal is en snel zal afnemen. De fillers van Juvederm, MaiLi en Stylage zijn zorgvuldig geselecteerd om een natuurlijke en langdurige verbetering te bieden, waardoor de uitstraling van vermoeidheid onder de ogen wordt verminderd.

Nazorg

Direct na uw traangoot filler behandeling kunt u uw normale dagelijkse werkzaamheden hervatten. Het is niet ongebruikelijk dat er enige zwelling of een blauwe plek optreedt na de behandeling, vooral in het gevoelige gebied rond de ogen. Het is ook raadzaam om de eerste paar dagen na de behandeling geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied om het risico op infecties te minimaliseren.

Om zwelling en blauwe plekken te verminderen, raden wij aan om koude compressen of coldpacks te gebruiken. Wikkel een ice pack in tissue of gaas en houd deze meerdere malen per dag gedurende enkele minuten tegen het behandelde gebied. Dit helpt niet alleen om zwelling te verminderen, maar kan ook bijdragen aan een sneller herstel.

Vervolgbehandelingen

Om de frisse en jeugdige uitstraling van uw ogen te behouden, raden we aan elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. De frequentie van deze behandelingen hangt af van het type filler en uw persoonlijke reactie op de behandeling.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Traangoot filler

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel ml filler is nodig voor traangoot behandelingen?

De benodigde hoeveelheid filler voor traangoot behandelingen varieert per persoon. Gemiddeld wordt 1 ml gebruikt, maar dit kan afhangen van de diepte van de traangoten en uw persoonlijke doelen.

Wat is de hersteltijd na een traangoot filler behandeling?

De hersteltijd is meestal kort. U kunt direct na de behandeling lichte zwelling of blauwe plekken ervaren, die binnen enkele dagen afnemen. Het gebruik van koude compressen kan helpen bij het verminderen van zwelling.

Wanneer zie ik het resultaat van traangoot fillers?

Het resultaat van traangoot fillers is vaak direct zichtbaar. Het optimale resultaat is echter het beste te beoordelen na ongeveer 2 weken, wanneer eventuele zwelling volledig is afgenomen.

Zijn traangoot fillers veilig?

Ja, traangoot fillers zijn veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts. Wij gebruiken hoogwaardige producten zoals Juvederm, MaiLi en Stylage, die bekend staan om hun veiligheid en effectiviteit.

Hoe lang blijven de resultaten van traangoot fillers zichtbaar?

De resultaten van traangoot fillers kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 9 tot 12 maanden zichtbaar. Dit kan afhangen van factoren zoals het type filler en uw individuele reactie op de behandeling.

Is de traangoot filler behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens de behandeling. We gebruiken verdovende middelen om het comfort te verhogen en de behandeling zo pijnloos mogelijk te maken.

Hoe word ik verdoofd tijdens de behandeling?

Voor de behandeling wordt meestal een topische verdovende crème gebruikt. Daarnaast bevatten veel van de gebruikte fillers een verdovend middel om het comfort tijdens de injectie te verhogen.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

De meeste mensen kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. Het wordt echter aangeraden om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen gedurende de eerste 24 uur te vermijden.

Welke fillers worden gebruikt voor traangoot behandelingen?

Voor traangoot behandelingen gebruiken we voornamelijk fillers op basis van hyaluronzuur, zoals Juvederm, MaiLi en Stylage. Deze fillers zijn speciaal geselecteerd voor hun effectiviteit in het delicate gebied onder de ogen.

Afspraak Maken