Laser Summer Deals!

Meer informatie

Marionetlijnen fillers

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende:

  • Vermindering van marionetlijnen
  • Herstel van volume rond de mondhoeken
  • Verjonging van het onderste gezichtsdeel

Over marionetlijnen fillers

Heeft u last van marionetlijnen, die van de mondhoeken naar beneden lopen richting de kin? Deze lijnen kunnen ontstaan door volumeverlies en huidveroudering, wat leidt tot een vermoeide of ontevreden uitstraling. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage®. Deze fillers werken door het verloren gegane volume te herstellen en de huidstructuur te verbeteren, waardoor de lijnen minder zichtbaar worden en uw gezicht een jeugdigere uitstraling krijgt. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het subtiel behandelen van deze gebieden, waardoor u een frissere en meer ontspannen uitstraling krijgt.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat marionetlijnen fillers voor u kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject marionetlijnen fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voororg

Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, adviseren wij u om ongeveer een week voor uw afspraak te stoppen met het innemen van bepaalde medicijnen en supplementen, waaronder aspirine, ibuprofen en vitamine E. Daarnaast is het raadzaam om alcoholgebruik 24 uur voor de behandeling te vermijden. Zorg ook voor voldoende hydratatie door water te drinken, wat bijdraagt aan een soepeler verloop van de behandeling en een beter eindresultaat.

Behandeling

Onze cosmetisch KNMG-gediplomeerde arts begint de behandeling van marionetlijnen met een zorgvuldige evaluatie en markering van de mondhoeken. Door middel van een fijne naald of canule worden nauwkeurige injecties langs de marionetlijnen geplaatst, van de mondhoeken naar de kaaklijn. Het gebruik van een canule vermindert het risico op blauwe plekken en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de filler.

We gebruiken Juvéderm fillers om extra volume toe te voegen en de huidkwaliteit te verbeteren. Deze veilige fillers herstellen het oorspronkelijke volume met minimale injecties. Juvéderm's hyaluronzuur gel trekt snel in de huid en zorgt voor een natuurlijke opvulling. De meeste cliënten ervaren weinig ongemak dankzij lidocaïne in de filler, maar indien gewenst is plaatselijke verdoving mogelijk.

Nazorg

Direct na uw marionetlijnen filler behandeling kunt u uw normale dagelijkse werkzaamheden hervatten. Het is niet ongebruikelijk dat er enige zwelling of een blauwe plek optreedt na de behandeling. Om zwelling en blauwe plekken te verminderen, raden wij aan om koude compressen of coldpacks te gebruiken.

Vervolgbehandelingen

Om de resultaten te behouden, raden we aan om elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. De frequentie hangt af van het type filler en uw persoonlijke reactie op de behandeling.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Marionetlijnen fillers

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Wat zijn marionetlijnen en hoe ontstaan ze?

Marionetlijnen zijn de plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Deze ontstaan doordat de huid na verloop van tijd volume en elasticiteit verliest. Dit kan leiden tot een boze of verdrietige blik. Fillers kunnen deze lijnen verzachten door het verloren volume te herstellen.

Hoe werkt een marionetlijnen filler behandeling?

De behandeling van marionetlijnen met fillers omvat het injecteren van hyaluronzuur of Radiesse in de lijnen vanaf de mondhoeken naar beneden richting de kaaklijn. De filler wordt zorgvuldig geplaatst om de lijnen op te vullen en de huid een gladder en jeugdiger uiterlijk te geven.

Welke fillers worden gebruikt voor marionetlijnen?

De behandeling van marionetlijnen met fillers omvat het injecteren van hyaluronzuur of Radiesse in de lijnen vanaf de mondhoeken naar beneden richting de kaaklijn. De filler wordt zorgvuldig geplaatst om de lijnen op te vullen en de huid een gladder en jeugdiger uiterlijk te geven.

Wat kan ik verwachten qua resultaten van de behandeling?

Na de behandeling kun je een verzachting van de marionetlijnen verwachten, wat resulteert in een jonger en vrolijker uiterlijk. Het effect is meestal direct zichtbaar en verbetert in de loop van twee weken.

Hoe lang duurt het voordat ik het optimale resultaat zie?

Het optimale resultaat van de behandeling is meestal zichtbaar na ongeveer twee weken. Dit geeft de filler tijd om zich volledig in de huid te integreren en eventuele zwelling af te nemen.

Is de behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens de behandeling. De fillers bevatten vaak een verdovingsmiddel zoals lidocaïne, wat helpt om het ongemak te minimaliseren.

Hoe lang blijft het effect van de behandeling zichtbaar?

Het effect van een hyaluronzuur filler blijft meestal 9 tot 12 maanden zichtbaar, terwijl het effect van een Juvderm fillers 9 tot 24 maanden kan aanhouden. Dit varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals huidtype en levensstijl.

Kan ik direct na de behandeling mijn normale activiteiten hervatten?

Ja, de meeste mensen kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. Het wordt echter aangeraden om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen gedurende de eerste 24 uur te vermijden.

Zijn er bijwerkingen waar ik rekening mee moet houden?

Mogelijke bijwerkingen zijn lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele dagen. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de arts te volgen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Afspraak Maken