Hoofdcategorie

Mesoestetic

Pigmentvlekken, donkere kringen, wallen of een doffe huid: ontdek de voordelen van Mesoestetic bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Wilt u hyperpigmentatie ook wel melasma of zwangerschapsmasker genoemd verminderen? Of bent u opzoek naar een behandeling voor wallen of donkere kringen? Het Mesoestetic Cosmelan masker® biedt goede tot wel spectaculaire resultaten aan op het gebied van pigmentvlekken. Het verwijdert melanineophopingen en reguleert de melanine op celniveau, hierdoor wordt nieuwe pigmentvorming voorkomen. Daarnaast kunnen wallen en donkere kringen aangepakt worden met de Mesoestetic Global Eyecon kuur®. Deze behandeling zal de oogcontourhuid verbeteren. Ook is het mogelijk om een doffe huid te behandelen met de Mesoéclat® behandeling. Door middel van een peeling is binnen aanzienlijke tijd de huid aanmerkelijk jonger, vitaler, gladder en wordt huidveroudering tegengegaan.

‘’De zon is de allerbelangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie, het is daarom belangrijk om de huid goed in te smeren met een zonnebrand. Mocht u al pigmentvorming ervaren dan is de Mesoestetic Cosmelan® behandeling bij Aphrodite Clinic Nijmegen dé oplossing.’’
Femke Weeber Huidtherapeut
Meer lezen

Hyperpigmentatie

2 x 15 minuten

2 Behandelingen

Beïnvloeden sterk opvallende, onesthetische pigmentvlekken de kwaliteit van uw dagelijks leven? Schaamt u zich voor ontsierende melasma, pigmentvlekken door zon of ouderdom, PIH* of sproeten? Met de revolutionaire Mesoestetic Cosmelan® behandeling kunt u goede tot zelfs spectaculaire resultaten verwachten.

Oogcontourhuid verbeteren

15 Minuten

6 Behandelingen

Reductie van pigmentatie, fijne lijntjes en rimpeltjes, donkere kringen en wallen – oftewel de dunne, gevoelige huid rond de ogen – verdient een eigen, specifieke benadering. Aphrodite Clinic past hiervoor de speciale Mesoestetic® Global Eyecon® kuur in combinatie met de innovatieve Dermapen4™ toe, met opmerkelijke resultaten.

Mesoéclat

60 Minuten

1 Behandelingen

Is uw huid dof, stug of grauw? Wilt u fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen? Voor snelle, efficiënte huidverjongingresultaten met een stralende, soepelere en zachtere huid, biedt Aphrodite Clinic de professionele anti-aging Mesoéclat® behandeling van Mesoestetic® aan.

Afspraak Maken

Bekijk onze kliniek in 360°