Laser Summer Deals!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Mesoestetic

Pigmentvlekken: ontdek de voordelen van Mesoestetic bij Aphrodite Clinic Nijmegen

Wilt u hyperpigmentatie ook wel melasma of zwangerschapsmasker genoemd verminderen? Of bent u opzoek naar een behandeling voor wallen of donkere kringen? Het Mesoestetic Cosmelan masker® biedt goede tot wel spectaculaire resultaten aan op het gebied van pigmentvlekken. Het verwijdert melanineophopingen en reguleert de melanine op celniveau, hierdoor wordt nieuwe pigmentvorming voorkomen.

‘’De zon is de allerbelangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie, het is daarom belangrijk om de huid goed in te smeren met een zonnebrand. Mocht u al pigmentvorming ervaren dan is de Mesoestetic Cosmelan® behandeling bij Aphrodite Clinic Nijmegen dé oplossing.’’
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

Hyperpigmentatie

2 x 15 minuten

2 Behandelingen

Beïnvloeden sterk opvallende, onesthetische pigmentvlekken de kwaliteit van uw dagelijks leven? Schaamt u zich voor ontsierende melasma, pigmentvlekken door zon of ouderdom, PIH* of sproeten? Met de revolutionaire Mesoestetic Cosmelan® behandeling kunt u goede tot zelfs spectaculaire resultaten verwachten.

Global Eyecon

20-30 minuten

6 Behandelingen

De oogcontour is een bijzonder kwetsbaar stukje huid. Hierdoor heeft deze een eigen specifieke behandeling nodig om veelvoorkomende problemen in dit gebied aan te pakken. De Global Eyecon van Mesoestetic is een professionele methode welke gericht zijn op het verbeteren van donkere kringen, puffy eyes, hangende oogleden, fijne lijntjes en rimpels.

Afspraak Maken