4e behandeling gratis, alleen in april!

Meer informatie

Global Eyecon

Behandeling duur:

20-30 minuten

Aantal behandelingen:

6

Vrijblijvende intake plannen

Global Eyecon

De oogcontour is een bijzonder kwetsbaar stukje huid. Hierdoor heeft deze een eigen specifieke behandeling nodig om veelvoorkomende problemen in dit gebied aan te pakken. De Global Eyecon van Mesoestetic is een professionele methode welke gericht zijn op het verbeteren van donkere kringen, puffy eyes, hangende oogleden, fijne lijntjes en rimpels.

Indicaties

  • Donkere kringen
  • Puffy eyes
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Hangende oogleden

De behandeling

De Global Eyecon is een kuur welke microneedling en peelings combineert voor een doeltreffende behandeling. De kuur bestaat uit 6 behandelingen, afwisselend 3 trans-epidermale microneedling sessies en 3 gecombineerde zuur peelings. Elke week vind er een behandeling plaats. U bent dus 6 weken bezig met het behandeltraject. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Microneedling

Bij Aphrodite Clinic maken we gebruik van de Dermapen4, een state-of-the-art microneedling device waarmee wereldwijd fantastische resultaten worden behaald op het gebied van huidverbetering. Met de Dermapen4 worden microkanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor de krachtige periocular solution diep in de huid kan trekken. De periocular solution bevat onder andere zoete klaver, zoethout en fytine zuur. Deze ingrediënten werken op de microcirculatie (doorbloeding), het oplichten van pigmentvlekken en het verminderen van zwelling.

Peeling

De Global Eyecon Periocular Peeling is een combinatie van azelainezuur, salicylzuur, fytinezuur. melkzuur, citroenzuur en resorcinol. Deze blend richt zich op een milde manier op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verstevigen van het bovenooglid en het ophelderen van donkere kringen.

Nazorg

Door de intensieve huidbehandeling ziet uw huid er rood uit en kunt u een warmtesensatie tijdens de eerste dagen ervaren. Dit kan enkele dagen aanhouden en eventueel gepaard gaan met vervellen. Het komt geregeld voor dat er kleine, geheel onschadelijke ontstekingen, puntbloedingen en blauwe plekken ontstaan. Dit is volkomen normaal: ze trekken binnen enkele dagen vanzelf weg. De huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen en om collageen en elastine aan te maken. In de dagen na de behandeling kunt u een verkoelende, hydraterende crème gebruiken. Om dichttrekken van de behandelde bloedvaten te voorkomen mag u uw huid die dagen niet extreem koelen. Dichttrekken van deze vaten kan het resultaat van de behandeling negatief beïnvloeden.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentvorming te voorkomen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Na de Global Eyecon dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 4 weken. Gedurende 3 tot 5 dagen na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

Behandeling vind elke week plaats.

Om de resultaten van de kuur te versterken en te verlengen wordt productgebruik voor thuis sterk geadviseerd. Een oogcreme gericht op uw hulpvraag en een SPF met hoge beschermingsfactor zal hier zeker onder vallen.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Leyla Sadeghi
Rojin Aslan

Tarieven

Behandeling
Prijs
Global Eyecon (Pakket van 6 behandelingen)

€650,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

1 traject van 3 behandelingen.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van de Globan Eyecon behandeling komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens de applicatie van de Global Eyecon kan het branderig aanvoelen op de huid. Maar over het algemeen is het voor veel individuen goed te verdragen.

Is het resultaat permanent?

Het kan minder worden als de juiste producten niet gebruikt worden.

Afspraak Maken