Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie

Chemische peeling

Behandeling duur:

30 Minuten

Aantal behandelingen:

3-6

Wij kunnen u helpen met het volgende

 • Acne
 • Littekens
 • Rimpels
 • Huidveroudering
 • Grauwe en futloze huid
 • Grove poriën
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Onzuivere rokershuid

Over Chemische peelings

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van een van onze topmerken Lira Clinical®, SkinTech® en Mesoestetic® krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Aphrodite Clinic gebruikt chemische peelings die zijn ontworpen door cosmetisch en medisch specialisten. Zij houden zich bezig met de verbetering van deze peelings om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.Kenmerk van deze chemische peelings is de versnelde celdeling, zodat uw huid gestimuleerd wordt zich sneller te vernieuwen. Ze werken huidopbouwend, waardoor de structuur van uw huid sterker en frisser wordt. Doordat de huid zichzelf moet herstellen ervaart u een totale boost en glow die met gangbare huidverzorgingsproducten niet haalbaar zijn. Uw huid gaat weer stralen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Resultaten Chemische Peeling

“Mijn huid is eindelijk rustig” “Ik durf nu zonder make-up de deur uit” “Ik zie er zoveel frisser uit”. Dat zijn de reacties van vrouwen die onze peelings hebben gehad. Zij hebben een stuk meer zelfvertrouwen en durven zich te laten zien. Nadat je huid hersteld is, ziet deze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit.

 • Voor
 • Na

  Het behandeltraject voor Chemische Peelings

  Vergoeding mogelijk zorgverzekeraar

  Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. In het geval van acne of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de Chemische Peeling behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vergoedingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of bel ons op +31242070206

  Intake

  Basis intake
  Gratis
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  15 minuten
  Gepersonaliseerd deskundig advies
  Toelichten van behandelingen
  Ruimte voor vragen over behandelingen
  MEITU Huidanalyse
  €50,-
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  45 minuten
  Uitgebreide huidanalyse
  Gepersonaliseerd behandelplan
  Toegang tot jouw online huidpaspoort
  Ruimte voor vragen over behandelplan

  Voorzorg

  Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de chemische peeling behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 6 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming of zelfs ernstige verbrandingen die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

  Behandeling

  Voordat wij starten met de chemische peeling wordt uw huid gereinigd en gedesinfecteerd. Indien nodig verzorgen we een dieptereiniging, waarbij alle puistjes en mee-eters verwijderd worden. Sommige puistjes moeten even aangeprikt worden met een steriele naald. Hier voelt u nauwelijks iets van. Het uitknijpen kan wel als onaangenaam ervaren worden. Na de oppervlakkig of eventueel diepe reiniging wordt de gewenste peelingsvloeistof op uw gezicht aangebracht. Dit kan branderig aanvoelen. Afhankelijk van de peeling moet de vloeistof 1 tot 10 minuten inwerken. Mocht het nodig zijn dan wordt de vloeistof geneutraliseerd met speciaal daarvoor bestemde producten. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan en een zonbeschermingsproduct met SPF 50.

  Welke peeling is geschikt voor mij?

  Aphrodite Clinic gebruikt chemische peelings die zijn ontworpen door cosmetisch en medische specialisten. Zij houden zich bezig met de verbetering van deze peelings om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Kenmerk van deze chemische peelings is de versnelde celdeling, zodat uw huid gestimuleerd wordt zich sneller te vernieuwen. Ze werken huidopbouwend, waardoor de structuur van uw huid sterker en frisser wordt.

  TCA / Fenol Peeling - Ideaal voor huidverjonging: vermindert diepe rimpels, grove poriën en littekens.

  Azelaïnezuur Peeling - Gericht op gevoelige huid: behandelt roodheid en rosacea.

  Melanostop Peeling - Effectief tegen pigmentatie: vermindert melasma en zonnevlekken.

  Melano Plus Peeling - Intensieve pigmentverzorging: voorkomt en vermindert pigmentvlekken.

  Blemish Peeling - Acnebehandeling: zuivert de huid en vermindert acne-uitbraken.

  Jessner Peeling - 'Party peel': frist de huid op voor speciale gelegenheden.

  Eyecon / Periocular Peeling - Speciaal voor de oogcontour: vermindert donkere kringen en fijne lijntjes.

  Oxygense Peeling - Egaliseert de teint en verbetert huidreliëf: voor een gladdere en heldere huid.

  Retises Peeling - Anti-aging: stimuleert de collageenproductie en vermindert rimpels.

  Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om u te adviseren over de chemische peeling die het beste aansluit bij uw persoonlijke huidbehoeften.

  Nazorg

  Koeling en verzorging

  Wij adviseren u om uw huid gedurende 1 dag na de behandeling zo koel mogelijk te houden, omdat de warmte van de huid onaangenaam kan voelen. U kunt de huid koelen door bijvoorbeeld cool packs of verkoelende gels te gebruiken. Actief sporten, heet douchen en saunagebruik kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden.

  Zonwaarschuwing
  Blootstelling aan zon en zonnebank

  Na de gezichtsbehandeling met de Chemische Peeling, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 6 weken. Gedurende 4 tot 6 weken na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

  Wij zijn aangesloten bij

  Specialisten

  Wusala Alibeyli
  Rojin Aslan
  Leyla Sadeghi
  Maak kennis met al onze specialisten

  Tarieven

  Behandeling
  Prijs
  Intake

  €0,00

  Meitu huidscan

  €50,00

  Chemische peeling middel

  €100,00

  Chemische peeling diep

  €150,00 - 200,00

  Fenol Peeling

  €250,00

  Al onze prijzen zijn per behandeling.

  Meest gestelde vragen

  Is een chemische peeling pijnlijk?

  Tijdens de applicatie van de chemische peeling kan het branderig aanvoelen op de huid. Maar over het algemeen is het voor veel individuen goed te verdragen.

  Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

  Direct na de behandeling is het mogelijk dat de huid strakker aanvoelt en dat sommige oppervlaktes er roder uitzien dan gebruikelijk. Meestal is dit gevoel en de roodheid binnen enkele uren verdwenen. In het geval van een intensievere peeling is het mogelijk dat in het verloop van de dagen de huid gaat schilferen en droger aanvoelt. Dit proces is volkomen natuurlijk nadat overtollige oude huidcellen loslaten en deze vervangen worden door jonge gezonde huidcellen. Na ongeveer één week is de huid compleet herstelt.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

  De chemische peeling zal bestaan uit een kuur van minimaal zes behandelingen. De behandeling zal plaatsvinden elke twee tot vier weken. Na iedere sessie ziet u de huidconditie verbeteren. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een peeling behandeling in te plannen om het resultaat te behouden. Het is aan u hoeveel behandelingen u wilt ondergaan.

  Wat is het resultaat dat ik van een chemische peeling mag verwachten?

  Aphrodite Clinic biedt verscheidene opties aan waardoor ieder resultaat afhangt van de peeling die u ondergaat. De medium peeling zorgt voor een frissere en zachtere huid. Daarentegen zorgt een intensievere peeling ervoor om de huid te egaliseren en de huidstructuur dermate te verbeteren. Hoe intensiever de peeling, des te langer de hersteltijd zal bedragen. Het betreffende resultaat zal na drie weken zichtbaar zijn. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een peeling behandeling in te plannen om het resultaat te behouden.

  Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

  In het geval van acné wordt bij de sommige aanvullende zorgverzekeringen de chemische peeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

  Producten die uw resultaat nog verder kunnen verbeteren

  Fast Skin Repair Herstellende crème
  €49,00
  50ml
  AOX Ferulic Antioxidant serum
  €136,00
  30ml
  Mesoprotech Melan 130+ Pigment Control Breedspectrum zonbescherming
  €48,00
  50ml
  Hydracream fusion Crème reiniger
  €27,00
  199ml
  Afspraak Maken