Onze webshop is live!

Neem een kijkje

Chemische Peeling

Behandeling duur:

30 Minuten

Aantal behandelingen:

3-6

Vrijblijvende intake plannen
Zonwaarschuwing
4 weken vóór tot 6 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

Chemische peelings

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van een van onze topmerken Lira Clinical®, SkinTech® en Mesoestetic® krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Aphrodite Clinic gebruikt chemische peelings die zijn ontworpen door cosmetisch en medisch specialisten. Zij houden zich bezig met de verbetering van deze peelings om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Kenmerk van deze peelings is de versnelde celdeling, zodat uw huid gestimuleerd wordt zich sneller te vernieuwen. Ze werken huidopbouwend, waardoor de structuur van uw huid sterker en frisser wordt. Doordat de huid zichzelf moet herstellen ervaart u een totale boost en glow die met gangbare huidverzorgingsproducten niet haalbaar zijn. Uw huid gaat weer stralen.

Indicatie

  • Acne
  • Littekens
  • Rimpels
  • Huidveroudering
  • Grauwe en futloze huid
  • Grove poriën
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Onzuivere rokershuid

Wat u vooraf moet weten

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de Chemische Peeling behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 6 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming of zelfs ernstige verbrandingen die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Intake

Bij aanvang van de behandeling adviseren wij u een Meitu huidscan. Met een uitgebreid intakegesprek van 45 minuten bespreken wij met u uw medische geschiedenis, wensen en verwachtingen. Aan de hand van de huidscan kunnen onze huidexperts u een behandeling op maat aanbieden en u voorzien van persoonlijk advies.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Voordat wij starten met de chemische peeling wordt uw huid gereinigd en gedesinfecteerd. Indien nodig verzorgen we een dieptereiniging, waarbij alle puistjes en mee-eters verwijderd worden. Sommige puistjes moeten even aangeprikt worden met een steriele naald. Hier voelt u nauwelijks iets van. Het uitknijpen kan wel als onaangenaam ervaren worden. Na de oppervlakkig of eventueel diepe reiniging wordt de gewenste peelingsvloeistof op uw gezicht aangebracht. Dit kan branderig aanvoelen. Afhankelijk van de peeling moet de vloeistof 1 tot 10 minuten inwerken. Mocht het nodig zijn dan wordt de vloeistof geneutraliseerd met speciaal daarvoor bestemde producten. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan en een zonbeschermingsproduct met SPF 50.

Nazorg

Koeling en verzorging

Wij adviseren u om uw huid gedurende 1 dag na de behandeling zo koel mogelijk te houden, omdat de warmte van de huid onaangenaam kan voelen. U kunt de huid koelen door bijvoorbeeld cool packs of verkoelende gels te gebruiken. Actief sporten, heet douchen en saunagebruik kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank


Na de gezichtsbehandeling met de Chemische Peeling, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 6 weken. Gedurende 4 tot 6 weken na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van de indicatie adviseren wij tijdens de intake een specifiek aantal behandelingen, behorend bij die indicatie. Voor het bereiken van het beste resultaat adviseren wij u om een kuur van 3 tot 6 behandelingen te nemen. De resultaten zijn na ca. 3 weken goed zichtbaar. Vervolgpeelings kunnen vanaf 3 weken na elke behandeling plaatsvinden.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Femke Weeber
Rojin Aslan
Jurgita Germaniene
Leyla Sadeghi
Somaan Rahmani
Nailja Kasoemova

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00

Meitu huidscan

€50,00

Chemische peeling middel

€100,00

Chemische peeling diep

€150,00 - 200,00

Fenol Peeling

€250,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Is een chemische peeling pijnlijk?

Tijdens de applicatie van de chemische peeling kan het branderig aanvoelen op de huid. Maar over het algemeen is het voor veel individuen goed te verdragen.

Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

Direct na de behandeling is het mogelijk dat de huid strakker aanvoelt en dat sommige oppervlaktes er roder uitzien dan gebruikelijk. Meestal is dit gevoel en de roodheid binnen enkele uren verdwenen. In het geval van een intensievere peeling is het mogelijk dat in het verloop van de dagen de huid gaat schilferen en droger aanvoelt. Dit proces is volkomen natuurlijk nadat overtollige oude huidcellen loslaten en deze vervangen worden door jonge gezonde huidcellen. Na ongeveer één week is de huid compleet herstelt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

De chemische peeling zal bestaan uit een kuur van minimaal zes behandelingen. De behandeling zal plaatsvinden elke twee tot vier weken. Na iedere sessie ziet u de huidconditie verbeteren. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een peeling behandeling in te plannen om het resultaat te behouden. Het is aan u hoeveel behandelingen u wilt ondergaan.

Wat is het resultaat dat ik van een chemische peeling mag verwachten?

Aphrodite Clinic biedt verscheidene opties aan waardoor ieder resultaat afhangt van de peeling die u ondergaat. De medium peeling zorgt voor een frissere en zachtere huid. Daarentegen zorgt een intensievere peeling ervoor om de huid te egaliseren en de huidstructuur dermate te verbeteren. Hoe intensiever de peeling, des te langer de hersteltijd zal bedragen. Het betreffende resultaat zal na drie weken zichtbaar zijn. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een peeling behandeling in te plannen om het resultaat te behouden.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

In het geval van acné wordt bij de sommige aanvullende zorgverzekeringen de chemische peeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken