Laser Summer Deals!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Botox

Botox ontspant de spieren. Je uitstraling wordt zachter en rimpels vervagen.

Botox is een populaire cosmetische behandeling die gebruik maakt van botulinetoxine om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Deze injecteerbare stof werkt door de spieractiviteit tijdelijk te verminderen, wat resulteert in een gladdere en meer ontspannen huid. Botox is bijzonder effectief voor het behandelen van expressierimpels, zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De resultaten van een Botox-behandeling zijn meestal zichtbaar binnen enkele dagen en kunnen tot 4-6 maanden aanhouden.

Wat kun je met Botox doen?
Botox biedt een breed scala aan toepassingen in cosmetische behandelingen. Het wordt voornamelijk gebruikt om de zichtbaarheid van dynamische rimpels, die ontstaan door gezichtsuitdrukkingen, te verminderen. Dit omvat gebieden zoals het voorhoofd, rond de ogen en tussen de wenkbrauwen. Botox kan ook worden gebruikt voor het subtiel liften van wenkbrauwen, het verzachten van 'bunny lines' op de neus en het verminderen van lijntjes rond de mond. Daarnaast wordt het ingezet voor medische doeleinden, zoals het behandelen van overmatig zweten of migraine.

Met welke botox werken wij?
Bij Aphrodite Clinic richten we ons uitsluitend op het gebruik van Dysport, een hoogwaardig botulinetoxine dat specifiek is ontworpen voor cosmetische behandelingen. Dysport staat bekend om zijn effectiviteit in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, met een snelle werking en langdurige resultaten. Het is bijzonder geschikt voor het behandelen van grotere gebieden en biedt een natuurlijke, ontspannen uitstraling. Onze specialisten zijn ervaren in het nauwkeurig toepassen van Dysport, met als doel subtiele en natuurlijke resultaten die uw eigen schoonheid versterken.

Ontdek de verfijnde aanpak van Aphrodite Clinic met Dysport. Onze behandelingen zijn gericht op het effectief verminderen van rimpels en het verjongen van uw uitstraling, zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Met Dysport kiest u voor een veilige, betrouwbare en natuurlijk ogende oplossing voor een jeugdige uitstraling.
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

Rimpels voorhoofd

15 minuten

1 Behandeling(en)

Ervaart u diepe horizontale lijnen op uw voorhoofd of storende fronsrimpels? Deze rimpels, vaak een resultaat van expressiebewegingen en natuurlijke huidveroudering, kunnen u een vermoeide of bezorgde uitstraling geven. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met Botox® behandelingen.

Fronsrimpel

15 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van diepe fronsrimpels die u een permanente zorgelijke of boze uitstraling geven? Fronsrimpels ontstaan vaak door het regelmatig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen, wat kan leiden tot permanente lijnen. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve Botox behandeling om deze fronsrimpels te verminderen.

Wenkbrauwlift

15 minuten

1 Behandeling(en)

Ervaart u een vermoeide of zware uitstraling door verzakking van uw wenkbrauwen? Een wenkbrauwlift met Botox kan een subtiele, maar effectieve oplossing bieden. Deze behandeling helpt bij het liften van de wenkbrauwen, waardoor uw ogen opener en frisser lijken. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox om de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken te ontspannen, wat resulteert in een natuurlijke lift.

Lipflip

15 minuten

1 Behandeling(en)

Zoekt u een subtiele verbetering van uw bovenlip zonder ingrijpende procedures? De lip flip behandeling bij Aphrodite Clinic kan de ideale oplossing zijn. Deze behandeling met Botox geeft uw bovenlip een mooie, subtiele krul, wat resulteert in een gelijkmatiger en voller ogende bovenlip. Dit zorgt voor een natuurlijke, maar toch opvallende uitstraling.

Kraaienpootjes

15 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van fijne lijntjes rond uw ogen die uw gezicht een vermoeide uitstraling geven? Wilt u deze lijntjes verzachten voor een frissere en jeugdigere look? Een Botox behandeling biedt een subtiele verjonging van de huid rond de ogen.

Hangende mondhoeken

15 minuten

1 Behandeling(en)

Ervaart u een ontevreden of verdrietige uitstraling door hangende mondhoeken? Wilt u een jeugdigere en vrolijkere uitstraling? Hangende mondhoeken kunnen ontstaan door een vermindering van elastine en collageen in de huid, wat leidt tot verlies van stevigheid en elasticiteit. Dit natuurlijke verouderingsproces kan worden versterkt door factoren zoals genetica en levensstijl.

Tandenknarsen

20 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van tandenknarsen of kaakklemmen, vooral 's nachts? Ervaart u daardoor kaakspanning, hoofdpijn of zelfs gebitsslijtage? Tandenknarsen, medisch bekend als bruxisme, kan effectief behandeld worden met Botox. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox om de spieren die verantwoordelijk zijn voor het tandenknarsen en kaakklemmen te ontspannen.

Face Slimming

25 minuten

1 Behandeling(en)

Zoekt u naar een manier om een slanker, meer gedefinieerd gezicht te verkrijgen? Face slimming met Botox biedt een opmerkelijke oplossing voor hen die een voller gezicht of prominente kauwspieren hebben, wat kan resulteren in een optisch breder gezicht. Deze geavanceerde behandeling concentreert zich op het ontspannen van de spieren rondom de kaak en het ondergezicht, waardoor een fijnere en meer verfijnde gezichtscontour ontstaat.

Kin

15 minuten

1 Behandeling(en)

Zoekt u een manier om putjes en rimpels in uw kin te verminderen en uw kincontouren te definiëren? Botox kan een effectieve oplossing bieden. Deze behandeling maakt gebruik van kleine hoeveelheden Botox om de spieren in de kin te ontspannen, waardoor putjes en rimpels verminderen en de kincontouren strakker worden.

Overmatig zweten

30 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van overmatig zweten onder uw oksels en wilt u weer vrij kunnen kiezen wat u draagt zonder zorgen over zweetvlekken? Botox kan een effectieve oplossing bieden voor overmatig zweten, ook bekend als hyperhidrose. Deze behandeling gebruikt Botox om de zweetklieren in de oksels tijdelijk te blokkeren, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het zweten.

Afspraak Maken