Nieuwe behandelingen: Fillers & Spierontspanners!

Meer informatie

Hoofdcategorie

Botox

Botox ontspant de spieren. Je uitstraling wordt zachter en rimpels vervagen.

Botox is een populaire cosmetische behandeling die gebruik maakt van botulinetoxine om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Deze injecteerbare stof werkt door de spieractiviteit tijdelijk te verminderen, wat resulteert in een gladdere en meer ontspannen huid. Botox is bijzonder effectief voor het behandelen van expressierimpels, zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De resultaten van een Botox-behandeling zijn meestal zichtbaar binnen enkele dagen en kunnen tot 4-6 maanden aanhouden.

Wat kun je met Botox doen?
Botox biedt een breed scala aan toepassingen in cosmetische behandelingen. Het wordt voornamelijk gebruikt om de zichtbaarheid van dynamische rimpels, die ontstaan door gezichtsuitdrukkingen, te verminderen. Dit omvat gebieden zoals het voorhoofd, rond de ogen en tussen de wenkbrauwen. Botox kan ook worden gebruikt voor het subtiel liften van wenkbrauwen, het verzachten van 'bunny lines' op de neus en het verminderen van lijntjes rond de mond. Daarnaast wordt het ingezet voor medische doeleinden, zoals het behandelen van overmatig zweten of migraine.

Met welke botox werken wij?
Bij Aphrodite Clinic richten we ons uitsluitend op het gebruik van Dysport, een hoogwaardig botulinetoxine dat specifiek is ontworpen voor cosmetische behandelingen. Dysport staat bekend om zijn effectiviteit in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, met een snelle werking en langdurige resultaten. Het is bijzonder geschikt voor het behandelen van grotere gebieden en biedt een natuurlijke, ontspannen uitstraling. Onze specialisten zijn ervaren in het nauwkeurig toepassen van Dysport, met als doel subtiele en natuurlijke resultaten die uw eigen schoonheid versterken.

Ontdek de verfijnde aanpak van Aphrodite Clinic met Dysport. Onze behandelingen zijn gericht op het effectief verminderen van rimpels en het verjongen van uw uitstraling, zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Met Dysport kiest u voor een veilige, betrouwbare en natuurlijk ogende oplossing voor een jeugdige uitstraling.
Wusala Alibeyli Huidtherapeut
Meer lezen

Rimpels voorhoofd

15 minuten

1 Behandeling(en)

Ervaart u diepe horizontale lijnen op uw voorhoofd of storende fronsrimpels? Deze rimpels, vaak een resultaat van expressiebewegingen en natuurlijke huidveroudering, kunnen u een vermoeide of bezorgde uitstraling geven. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met Botox® behandelingen.

Fronsrimpel

15 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van diepe fronsrimpels die u een permanente zorgelijke of boze uitstraling geven? Fronsrimpels ontstaan vaak door het regelmatig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen, wat kan leiden tot permanente lijnen. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve Botox behandeling om deze fronsrimpels te verminderen.

Kraaienpootjes

15 minuten

1 Behandeling(en)

Heeft u last van fijne lijntjes rond uw ogen die uw gezicht een vermoeide uitstraling geven? Wilt u deze lijntjes verzachten voor een frissere en jeugdigere look? Een Botox behandeling biedt een subtiele verjonging van de huid rond de ogen.

Afspraak Maken