Laser Summer Deals!

Meer informatie

Neuslippenplooi fillers

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van diepe neus-lippenplooien
  • Herstel van volume en jeugdigheid rond de mond
  • Balans van symmetrie in het gezicht

Over neuslippenplooi fillers

Ervaart u diepe lijnen van uw neus naar uw mondhoeken? Wilt u een gladdere, jeugdigere uitstraling rond uw mond? Neus-lippenplooien kunnen een vermoeide of oudere uitstraling geven, zelfs als u zich jong en energiek voelt. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar elasticiteit en volume, wat resulteert in deze prominente lijnen die uw gezichtsuitdrukking kunnen beïnvloeden. Met hoogwaardige fillers zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunnen we de diepte van de neus-lippenplooien verminderen en een natuurlijke, verjongde uitstraling creëren. Onze ervaren cosmetisch KNMG-gediplomeerde artsen zijn gespecialiseerd in het subtiel en effectief behandelen van deze plooien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een persoonlijk consult.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject neuslippenplooi fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvolle neus-lippenplooi behandeling. Wij adviseren om minimaal een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E. Dit helpt het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak. Zorg voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een optimaal resultaat.

Behandeling

Voor de behandeling van de neus-lippenplooi kunnen verschillende soorten fillers worden gebruikt, waaronder hyaluronzuur fillers zoals Juvéderm, of de MaiLi filler. De keuze van de filler en de hoeveelheid die wordt gebruikt, hangt af van het specifieke merk en de behoeften van de cliënt. Bij het gebruik van Juvederm wordt doorgaans 1 ml gebruikt, terwijl voor MaiLi 1.5 ml gebruikelijk is. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

De juiste filler voor uw neus-lippenplooi wordt bepaald door de behandelaar, op basis van de diepte van de plooi en de structuur van uw huid. De behandelaar zal nauwkeurig bepalen waar de injecties geplaatst moeten worden. Vervolgens wordt de filler zorgvuldig in de neus-lippenplooi aangebracht. Deze behandeling wordt vaak uitgevoerd met een canule, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de filler en minimaliseert het risico op blauwe plekken.

Nazorg

Direct na uw neus-lippenplooi behandeling kunt u uw normale dagelijkse werkzaamheden hervatten. Het is niet ongebruikelijk dat er enige zwelling of een blauwe plek optreedt na de behandeling. Dit is vooral merkbaar bij behandelingen rond de mond, waar soms gedurende de eerste 24 uur na de behandeling een aanzienlijke zwelling kan optreden.

Om zwelling en blauwe plekken te verminderen, raden wij aan om koude compressen of coldpacks te gebruiken. Wikkel een ice pack in tissue of gaas en houd deze meerdere malen per dag gedurende enkele minuten tegen het behandelde gebied. Dit helpt niet alleen om zwelling te verminderen, maar kan ook bijdragen aan een sneller herstel. Het is ook raadzaam om de eerste paar dagen na de behandeling geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied om het risico op infecties te minimaliseren.

Hoewel de meeste cliënten weinig tot geen ongemak ervaren na de behandeling, is het belangrijk om het behandelde gebied voorzichtig te behandelen en directe druk of wrijving te vermijden om het beste resultaat te garanderen.

Vervolgbehandelingen

Om de resultaten van uw neus-lippenplooi behandeling te behouden, raden we aan elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. De frequentie van deze behandelingen hangt af van het type filler dat gebruikt is en uw persoonlijke reactie op de behandeling.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Neuslippenplooi filler

€300,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel ml heb ik nodig voor neus-lippenplooi fillers?

De benodigde hoeveelheid ml voor neus-lippenplooi fillers hangt af van de diepte van de plooien en uw persoonlijke doelen. Gemiddeld wordt er 1 tot 1,5 ml gebruikt. Tijdens een consultatie zal de arts uw neus-lippenplooi beoordelen en een aanbeveling doen op basis van uw wensen.

Wat is de hersteltijd van neus-lippenplooi fillers?

Na de behandeling kunt u enige zwelling ervaren, die meestal binnen 2 tot 3 dagen afneemt. U kunt de zwelling verminderen door koude compressen te gebruiken. Het uiteindelijke resultaat wordt zichtbaar naarmate de zwelling afneemt.

Wanneer zie ik het optimale resultaat van neus-lippenplooi fillers?

Het optimale resultaat van uw neus-lippenplooi behandeling is meestal zichtbaar na 2 weken. Als u niet tevreden bent met het resultaat, kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controleafspraak.

Wanneer zie ik het optimale resultaat van neus-lippenplooi fillers?

Het optimale resultaat van uw neus-lippenplooi behandeling is meestal zichtbaar na 2 weken. Als u niet tevreden bent met het resultaat, kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een controleafspraak.

Zijn neus-lippenplooi fillers veilig?

Cosmetische behandelingen zijn nooit zonder risico's, maar de risico's van een neus-lippenplooi filler behandeling zijn over het algemeen laag. Wij werken met fillers op basis van hyaluronzuur, die beide veilig en effectief zijn. Deze stoffen worden na verloop van tijd natuurlijk afgebroken door het lichaam.

Hoe lang houdt het resultaat van neus-lippenplooi fillers aan?

Het resultaat van neus-lippenplooi fillers houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan, maar dit kan per persoon verschillen. Factoren zoals de snelheid waarmee uw lichaam de fillers afbreekt en de gebruikte hoeveelheid kunnen de duurzaamheid beïnvloeden.

Is een neus-lippenplooi filler behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens een neus-lippenplooi filler behandeling. We gebruiken ultradunne naalden en verdovende middelen om het ongemak te minimaliseren. Hoewel sommige gebieden gevoeliger kunnen zijn, wordt de behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Wat zijn de kosten van neus-lippenplooi fillers?

De kosten van neus-lippenplooi fillers variëren afhankelijk van het merk filler, de hoeveelheid en de specifieke behandeling. Raadpleeg onze tarievenpagina voor meer informatie.

Afspraak Maken