Laser Summer Deals!

Meer informatie

Anti-aging

Behandeling duur:

30 Minuten

Aantal behandelingen:

4-6

Vrijblijvende intake plannen
Zonwaarschuwing
1 week vóór tot 2 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

Intensieve Anti-aging

Een opmerkelijk jongere uitstraling en een aanmerkelijk verbeterde huidstructuur is ook voor uw verouderde gezichtshuid, halshuid en décolleté weggelegd, dankzij Intensieve Anti-aging mesotherapie. Mesotherapie wordt veelal ingezet voor de verjonging en versterking van de verouderende gezichtshuid. Aphrodite Clinic helpt u daarbij. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten passen deze cosmetische paramedische therapie veilig, pijnloos, efficiënt en gemakkelijk toe door middel van intradermale injecties. Met behulp van de innovatieve U225® Intradermale Injector worden voedingsstoffen via een voedingsrijk serum, de skinbooster Mesohyal van Mesoestetic® – via een uiterst dun naaldje rechtstreeks in uw huid geïnjecteerd. Deze skinbooster bevat onder andere vitamines, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur. Omdat de actief werkende voedingsstoffen direct in de middelste huidlaag terecht komen werkt deze therapie uiterst effectief. Uw huid wordt snel weer strakker, voller, soepeler, frisser en egaler van kleur.

Wat u vooraf moet weten

Intake

Bij aanvang van de behandeling adviseren wij u een Meitu huidscan. Met een uitgebreid intakegesprek van 45 minuten bespreken wij met u uw medische geschiedenis, wensen en verwachtingen. Aan de hand van de huidscan kunnen onze huidexperts u een behandeling op maat aanbieden en u voorzien van persoonlijk advies.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 1 week voorafgaand aan de Anti-aging behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 2 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming of zelfs ernstige verbrandingen die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Uw Intensieve Anti-aging Mesotherapie start met het goed reinigen en ontsmetten van de huid om infecties te voorkomen. Eventueel tekenen wij de te behandelen huid af. Vervolgens injecteren wij de skinbooster Mesohyal van Mesoestetic® rechtstreeks in de middelste huidlaag met het uiterst dunne naaldje van de U225® Intradermale Injector. Zo komt het serum met werkzame, actieve voedingsstoffen precies en direct op de gewenste plek. Tijdens de behandeling wordt de injector in gelijkmatige banen over de huid bewogen en wordt het serum met snelheid ingespoten. Zo wordt de hele huid nauwkeurig behandeld. Zelfs de dunne precaire huid onder de ogen kan behandeld worden. Wij gebruiken veelal naaldjes die ca. 2 mm in de huid dringen, afhankelijk van de dikte van de huid. Het is prettig te weten dat u tijdens de behandeling nauwelijks tot geen pijn ervaart. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan.

Nazorg

Na de behandeling zit er een laagje opgedroogde serumvloeistof op uw huid. Dit moet 1 dag blijven zitten, dus u mag het laagje er niet vanaf wassen. Wel mag u het opgedroogde serum elke 2 uur met schone vochtige vingers in de huid masseren. Door de intensieve huidbehandeling kan uw huid licht gezwollen zijn en soms zijn er kleine, geheel onschadelijke puntbloedinkjes zichtbaar. Deze trekken snel weer weg.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentvorming te voorkomen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank


Na de Anti-aging, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 2 weken. Gedurende 1 tot 2 weken na de behandeling is het van belang dat u minimaal SPF 50 zonnebrandcrème gebruikt. Actief sporten, heet douchen en saunagebruik kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van uw huidconditie is het resultaat na 2-3 weken zichtbaar. Wij adviseren dan ook een kuur van 4 tot 6 behandelingen met ca. 2-3 weken tussen de behandelingen, zodat het beste resultaat behaald kan worden.

Intensieve regenererende werking
Stimuleert elastine & collageenproductie
U225® Intradermale Injector

Specialisten

Wusala Alibeyli

Neem een kijkje in onze kliniek

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intensieve anti-aging

€300,00

Glow cocktail

€150,00

RRS HA Eyes

€150,00

Skintech skinboosters

€150,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Wat is de functie van Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur zijn de bouwstenen van een lichaam. Het is een lichaam eigen stof die wordt geproduceerd om de gewrichten in het lichaam gesmeerd te houden.

Zijn er bijwerkingen met Hyaluronzuur?

Doordat Hyaluronzuur een lichaam eigen stof is, zijn er nauwelijks bijwerkingen. Met een injectie, capsule of crème worden de bouwstenen van het lichaam juist versterkt.

Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

Na afronding van de behandeling is het mogelijk dat er kleine blauwe plekjes op de behandelde plaatsen voorkomen. Ook kunt u direct na de behandeling een rode of opgezwollen huid krijgen. Alle genoemde oneffenheden trekken vanzelf weg.

Wat moet ik na de behandeling wel en niet doen?

Het is van belang dat u de huid de eerste 48 uur drooghoudt.

  • U mag geen make-up dragen 24 uur na de behandeling.
  • U mag geen inspannende activiteiten beoefenen zoals sporten 24 uur na de behandeling.
  • U mag geen alcohol drinken 24 uur na de behandeling.
  • U mag niet krabben aan de wondjes.
  • U mag geen druk uitoefenen op de behandelde plaatsen.
  • U mag de eerste twee weken niet naar een zwembad of sauna.
  • Ook is het uitermate belangrijk om langdurige blootstelling aan UV of zonlicht te vermijden.

Wat zijn de werkzame stoffen van een intradermale injectie?

Een ampul is het belangrijkste element van de Mesotherapie. Een ampul bestaat voornamelijk uit Hyaluronzuur. Dit is een actief water verbinder die zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid. Het element stimuleert ook de huid om weer in optimale conditie te komen. Daarnaast creëert het Hyaluronzuur cellen die het collageen en elastine produceren. Het bevordert de activatie om de huid weer soepel en elastisch te maken. Naast dit aspect worden er ook belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt die de collageenvorming en microcirculatie van het weefsel weer op peil brengen. Zodoende, wordt het proces van ouderdomspigmentatie voorkomen en huidveroudering tegengaan.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van de intradermale injecties behandeling komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Afspraak Maken