Laser Summer Deals!

Meer informatie

Lip fillers

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u met het volgende helpen

  • Volumeverlies in lippen
  • Rimpels rond de mond
  • Asymmetrie in de lippen
  • Fijne lijntjes
  • Dunner wordende lippen door veroudering

Over Lip fillers

Mist u volume of definitie in uw lippen? Bent u niet tevreden met de symmetrie van uw mond? Wilt u een subtiele verandering om uw lippen voller te maken? Lip fillers kunnen de oplossing zijn die u zoekt. Met lip fillers van topmerken zoals Juvederm®, MaiLi® en Stylage® kunt u de jeugdige vorm en volheid van uw lippen herstellen. Deze hoogwaardige producten blijven, afhankelijk van waar ze geïnjecteerd worden, tot ruim 12 maanden aanwezig, en bieden een natuurlijke, verjongende uitstraling als resultaat. Onze filler-behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd door KNMG-gecertificeerde artsen, die gespecialiseerd zijn in esthetische geneeskunde en toegewijd zijn aan het leveren van veilige en effectieve resultaten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct uw afspraak!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject Lip fillers

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Een goede voorbereiding is cruciaal voor het succes van uw lip filler behandeling. We adviseren om minstens een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E, om het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak. Zorg voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Producten

Wij maken voor onze filler behandelingen gebruik van de producten van Juvéderm, Stylage en Maili.

Juvederm
Juvederm is een filler op basis van hyaluronzuur en staat bekend om zijn zachtheid, wat resulteert in een natuurlijk ogend resultaat dat lang aanhoudt. Wereldwijd wordt Juvederm erkend als een van de veiligste en meest populaire fillers. Afhankelijk van de diepte van de rimpels en het specifieke behandelgebied, biedt Juvederm verschillende producten zoals Ultra Smile, Ultra 2, Ultra 3 en Ultra 4. Deze variëteit stelt ons in staat om een behandeling te kiezen die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. De cosmetisch arts zal samen met u bepalen welk Juvederm product het meest geschikt is voor uw behandeling.

MaiLi
MaiLi fillers zijn ontworpen om een uitzonderlijke elasticiteit en volume te bieden, wat resulteert in een opvallend maar natuurlijk effect. Deze fillers zijn ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een duidelijke maar subtiele verbetering van hun lippen. MaiLi's geavanceerde formule zorgt voor langdurige resultaten en een hoge mate van tevredenheid onder gebruikers.

Stylage
Stylage fillers zijn bekend om hun veelzijdigheid en worden vaak gebruikt voor een breed scala aan esthetische behandelingen, inclusief lipvergroting. Deze fillers zijn speciaal ontworpen om een gladde, consistente integratie met het natuurlijke weefsel te bieden, wat resulteert in een soepele en natuurlijke uitstraling. Stylage is bijzonder effectief voor het verfijnen van de lipcontouren en het toevoegen van volume, terwijl het ook helpt om fijne lijntjes rond de mond te verzachten. De unieke samenstelling van Stylage zorgt voor een comfortabele behandeling en langdurige resultaten.

Behandeling

Het opvullen van lippen door een KNMG arts wordt uitgevoerd met een hyaluronzuur filler. De hoeveelheid ml fillers die wordt gebruikt, hangt af van uw persoonlijke wensen, het professionele advies van onze behandelaar en de unieke vorm van uw lippen. Bij het gebruik van Juvederm wordt doorgaans 1 ml gebruikt, terwijl voor MaiLi 1.5 ml gebruikelijk is. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Voordat de behandeling begint, brengen we een verdovende zalf aan op uw lippen en de omliggende huid. Deze zalf moet minimaal 10 minuten inwerken om ervoor te zorgen dat het gebied goed verdoofd is. Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt het aantal ml filler over je lippen verdeeld.

Nazorg

Direct na de behandeling kunt u wat zwelling of roodheid ervaren, wat normaal is en binnen enkele dagen zal afnemen. Vermijd gedurende 24 uur na de behandeling intense lichamelijke activiteit, hete dranken, en blootstelling aan extreme kou of hitte (zoals sauna's of zonnebaden). We raden ook aan om de eerste paar dagen na de behandeling geen lippenstift of andere lipproducten te gebruiken, om infecties te voorkomen.

Vervolgbehandelingen

Om de frisheid en volheid van uw lippen te behouden, raden we aan om elke 9 tot 12 maanden een vervolgbehandeling te plannen. Regelmatige behandelingen helpen niet alleen om het gewenste volume te behouden, maar ook om de kwaliteit en textuur van uw lippen op lange termijn te verbeteren.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Lip fillers

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel ml heb ik nodig voor lipfillers?

De benodigde hoeveelheid ml voor lipfillers hangt af van uw persoonlijke doelen en de natuurlijke vorm van uw lippen. Gemiddeld wordt er 0,5 tot 1 ml gebruikt voor een subtiele verandering, terwijl voor meer volume tot 2 ml nodig kan zijn. Tijdens een consultatie zal de arts uw lippen beoordelen en een aanbeveling doen op basis van uw wensen.

Wat is de hersteltijd van fillers?

In de eerste dagen heb je kans op zwelling. De zwelling duurt meestal 2 tot 3 dagen en kan je verminderen door je lippen goed te koelen. In de dagen na je behandeling zal de zwelling afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van de lip fillers zichtbaar.

Wanneer zie je het optimale resultaat van lip fillers?

Na 2 weken is het resultaat van jouw volle lippen optimaal. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij je behandelaar voor een controle afspraak.

Zijn lip fillers veilig?

Cosmetische behandelingen zijn nooit zonder risico's. De risico's van een filler behandeling zijn echter verwaarloosbaar aangezien wij werken met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die na verloop van tijd wordt afgebroken door het lichaam.

Hoe lang houdt het resultaat van lip fillers aan?

Normaal gesproken gemiddeld 9 tot 12 maanden. Dit is per persoon verschillend en hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe snel je lichaam fillers afbreekt, de hoeveelheid fillers en of je al vaker fillers hebt gehad. Als je al vaker fillers hebt gehad heb je een basis laagje waar je de nieuwe fillers bovenop legt, hierdoor gaan de fillers langer mee.

Zijn lipfillers behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens een lipfiller behandeling. We gebruiken ultradunne naaldjes en verdovende middelen, zowel in de filler zelf als via crèmes of injecties, om het ongemak te minimaliseren. Hoewel sommige plekken gevoeliger kunnen zijn, wordt de behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Wat zijn de kosten van lip fillers?

Er is geen vaste prijs te hangen aan deze behandeling. Dit is namelijk afhankelijk van het merk filler en de hoeveelheid hiervan. Ook de plaatsing van het middel en de behandelaar kunnen het verschil uitmaken. Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Hoe word ik verdoofd?

Verdoving voor een lip filler behandeling gebeurt meestal met een topische verdovende crème die op de lippen wordt aangebracht. Deze crème moet 10 minuten tijd inwerken om effectief te zijn. Bovendien bevatten de fillers zelf ook een verdovende stof, die bijdraagt aan het comfort tijdens de injectie. De injecties worden uitgevoerd met ultradunne naaldjes, die speciaal ontworpen zijn om het ongemak te minimaliseren.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse activiteiten weer doen?

De meeste mensen kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. Het wordt echter aangeraden om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen gedurende de eerste 24 uur te vermijden.

Rekken mijn lippen niet uit na een lipfiller behandeling?

Lip fillers veroorzaken geen permanente uitrekking van de lippen. De fillers worden geleidelijk door het lichaam afgebroken en geabsorbeerd, en de lippen keren terug naar hun oorspronkelijke staat. Regelmatige behandelingen zijn nodig om het effect te behouden, maar dit leidt niet tot blijvende uitrekking.

Welke fillers worden er gebruikt bij een lipfillers behandeling?

Bij lipfiller behandelingen worden fillers op basis van hyaluronzuur gebruikt, zoals Juvederm®, Stylage® en MaiLi®. Deze fillers staan bekend om hun veiligheid en effectiviteit en bieden natuurlijke, langdurige resultaten. De keuze van de filler hangt af van uw specifieke wensen en de aanbeveling van de behandelaar.

Afspraak Maken