Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie

The face of beauty

Maak kennis met Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar klinieken in Nijmegen en Wijchen werken professionele gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Bekijk onze kliniek in
Geholpen klanten

+3500

Verrichtte behandelingen

+20.000

Sinds

2018

Wusala Alibeyli

De kracht achter Aphrodite Clinic

Ze was nog jong, toen Wusala Alibeyli al meewerkte in de kapsalon van haar moeder. In die tijd ontstond haar interesse in de beautyindustrie. Ook het ondernemen zat er al vroeg in bij de bevlogen huidtherapeute en eigenaresse van Aphrodite Clinic. Het was herfst 2018 toen Wusala bij de Kamer van Koophandel binnenliep om zich met haar cosmetische (para)medische huidkliniek Aphrodite Clinic in te schrijven. Ze was toen nog bezig met haar HBO-studie Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Dat weerhield de jonge, leergierige en ambitieuze Wusala er niet van om alvast voor zichzelf te beginnen. Vanuit haar praktijk in Wijchen behandelde ze haar eerste klanten en breidde ze haar klantenkring al snel uit. In 2020 studeerde ze af en mocht ze zich officieel Huidtherapeut, Bachelor of Science noemen.

Wusala’s ondernemersgeest kwam al aan het licht tijdens haar stageperiode. Ze liep een grensverleggende stage van 6 maanden in Seoul, Zuid-Korea, het paradijs voor huidspecialisten en schoonheidsspecialisten. Daar deed ze veel waardevolle ervaring op bij Oracle Dermatology & Plastic Surgery, de beste kliniekketen op huidgebied. Ze leerde er met een scala aan zeer geavanceerde laserapparaten van topkwaliteit werken en zag hoe goede apparatuur de kwaliteit van behandelingen positief beïnvloedt. Dit stimuleerde haar om in haar eigen kliniek uitsluitend te werken met professionele, kwalitatief hoogwaardige apparatuur, de nieuwste technieken en de beste huidproducten. Sinds die tijd volgt Wusala voortdurend trainingen in binnen- en buitenland om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en haar cliënten uitstekende huidzorg te bieden.

Ons team

Wusala Alibeyli

Eigenaresse
Huidtherapeut

Elwin Alibeyli

General Manager
Business Improver

Leyla Sadeghi

Huidtherapeut

Wasila Almasova

Permanent Make-up artist

Nailja Kasoemova

Schoonheidsspecialist

Rojin Aslan

Schoonheidsspecialist

Latifa Kasoemova

Schoonheidsspecialist

Anouk van Pelt

Receptionist

Bram Gietman

Business Improver

Sara Hammouda

Marketing

Afspraak Maken