Laser Summer Deals!

Meer informatie

Profhilo anti-aging

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Intense hydratatie van de huid
  • Verbetering van huidelasticiteit en stevigheid
  • Vermindering van fijne lijntjes
  • Natuurlijke huidverjonging

Over Profhilo anti-aging

Zoekt u een natuurlijke manier om uw huid te verjongen en te hydrateren? Profhilo is een geavanceerde anti-aging behandeling die een revolutie teweegbrengt in huidverjonging en hydratatie. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, waardoor het een natuurlijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar subtiele maar effectieve verjonging.

De kracht van Profhilo ligt in zijn vermogen om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Collageen is essentieel voor de stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de rekbaarheid en veerkracht. Deze combinatie resulteert in een huid die niet alleen steviger en gezonder is, maar ook in verschillende huidlagen wordt verbeterd.


Deze behandeling is ideaal voor mensen die een subtiele verjonging wensen zonder het volume van fillers. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het toepassen van deze geavanceerde techniek voor optimale resultaten.


Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat Profhiolio fillers voor u kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Behandeltraject Profhilo

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voor de beste resultaten adviseren wij om enkele dagen voor de behandeling het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen te beperken. Dit vermindert het risico op blauwe plekken. Alcoholgebruik dient ook 24 uur voor de behandeling vermeden te worden.

Behandeling

De Profhilo behandeling bestaat uit een serie kleine injecties met hooggeconcentreerd hyaluronzuur. Deze injecties worden strategisch geplaatst om de huid te stimuleren en te hydrateren. De behandeling duurt ongeveer 10 tot 20 minuten en is ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn. Vaak wordt er een klein verdovingsspuitje toegepast om eventueel ongemak te minimaliseren. Onze cosmetische artsen zorgen voor een nauwkeurige en veilige toepassing om de beste resultaten te bereiken.

Nazorg

Na de Profhilo behandeling kunt u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Er kan enige roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel. Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Vervolgbehandelingen

Voor een optimaal resultaat raden we aan om na ongeveer 4 weken een tweede Profhilo behandeling te ondergaan. Daarna zijn de resultaten meestal tot 6 maanden zichtbaar. Periodieke vervolgbehandelingen helpen om de huidconditie te behouden en te verbeteren.

Wij zijn aangesloten bij

Dr, Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Anti-aging Prohilo

€300,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Wat is Profhilo precies?

Profhilo is een geavanceerde huidverjongingsbehandeling die gebruikmaakt van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het is ontworpen om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, wat leidt tot verbeterde huidelasticiteit, hydratatie en algehele huidkwaliteit.

Hoe werkt Profhilo?

Profhilo werkt door hyaluronzuur diep in de huid te injecteren, wat de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert. Dit resulteert in een stevigere, gladdere en meer gehydrateerde huid.

Voor wie is Profhilo geschikt?

Profhilo is geschikt voor bijna iedereen die op zoek is naar huidverjonging, vooral voor diegenen die een natuurlijke verbetering van hun huid willen zonder het gebruik van traditionele fillers.

Is Profhilo veilig?

Ja, Profhilo wordt beschouwd als een zeer veilige behandeling. Het bestaat uit puur hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt, waardoor het risico op allergische reacties zeer laag is.

Hoe lang duurt een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling duurt meestal ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Hoe snel zie ik resultaten na een Profhilo behandeling?

De resultaten kunnen variëren, maar de meeste cliënten merken verbeteringen in huidtextuur en -elasticiteit binnen twee weken na de behandeling.

Hoe lang houden de resultaten van Profhilo aan?

De resultaten van Profhilo kunnen tot 12 maanden aanhouden, waarna een vervolgbehandeling aanbevolen kan worden.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan Profhilo?

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en kunnen bestaan uit lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Wat kan ik verwachten na een Profhilo behandeling?

Na een Profhilo behandeling kunt u een verbeterde huidtextuur, meer elasticiteit en een algehele frissere uitstraling verwachten. Het is belangrijk om de nazorginstructies van uw arts te volgen voor het beste resultaat.

Hoeveel kost een Profhilo behandeling?

De kosten van een Profhilo behandeling kunnen variëren afhankelijk van het aantal benodigde sessies en de specifieke behoeften van de cliënt. Neem contact op met Aphrodite Clinic voor een persoonlijke offerte.

Hoe lang houden de resultaten van Profhilo aan?

De resultaten van Profhilo kunnen tot 12 maanden aanhouden, waarna een vervolgbehandeling aanbevolen kan worden.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan Profhilo?

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en kunnen bestaan uit lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Afspraak Maken