Laser Summer Deals!

Meer informatie

Overmatig zweten

Behandeling duur:

30 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen bij het volgende

  • Vermindering van overmatig zweten in de oksels
  • Langdurige oplossing voor zweetproblemen onder de armen
  • Verbetering van comfort en zelfvertrouwen

Overmatig zweten behandeling met botox

Heeft u last van overmatig zweten onder uw oksels en wilt u weer vrij kunnen kiezen wat u draagt zonder zorgen over zweetvlekken? Botox kan een effectieve oplossing bieden voor overmatig zweten, ook bekend als hyperhidrose. Deze behandeling gebruikt Botox om de zweetklieren in de oksels tijdelijk te blokkeren, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het zweten. Bij Aphrodite Clinic richten onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zich op het bieden van een veilige en effectieve behandeling, waardoor u zich comfortabeler en zelfverzekerder kunt voelen in uw dagelijks leven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Botox voor overmatig zweten? Plan een intakegesprek!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject overmatig zweten

Voorzorg

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een succesvolle Botox behandeling tegen overmatig zweten in de oksels. Wij adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Zorg ook voor een goede hydratatie en kom naar de afspraak met schone, onbehandelde oksels.

Behandeling

Eerst brengt onze cosmetisch arts een verdovende crème aan op de oksels om het comfort tijdens de behandeling te verhogen. Vervolgens markeert de arts de huid zorgvuldig om de exacte injectiepunten te bepalen. Tijdens de behandeling worden kleine, oppervlakkige injecties met Botox in de oksels geplaatst. De exacte hoeveelheid injecties hangt af van de intensiteit van uw zweten en de grootte van het te behandelen gebied. Dit wordt tijdens het consult bepaald, waarbij de arts u zal informeren en adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie. Het doel is om de activiteit van de zweetklieren effectief te verminderen, wat resulteert in een significante vermindering van het zweten.. Deze injecties zijn snel en veroorzaken minimaal ongemak. De gehele procedure duurt ongeveer 30 minuten.

Nazorg

Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Vermijd echter zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte voor de rest van de dag. U kunt lichte roodheid of zwelling ervaren op de injectieplaatsen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Vervolgbehandelingen

De effecten van Botox voor overmatig zweten houden gemiddeld 4 tot 6 maanden aan. De frequentie van de vervolgbehandelingen hangt af van uw persoonlijke reactie op Botox en de ernst van het zweten. Regelmatige behandelingen zorgen voor een langdurige verlichting van overmatig zweten, waardoor u zich comfortabeler en zelfverzekerder voelt in uw dagelijks leven.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Overmatig zweten

€85,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt Botox tegen overmatig zweten in de oksels?

Botox werkt door de zenuwsignalen naar de zweetklieren in de oksels te blokkeren, wat resulteert in een verminderde zweetproductie in dit gebied.

Is de behandeling tegen overmatig zweten in de oksels met Botox veilig?

Ja, Botox behandelingen zijn veilig en effectief voor het verminderen van overmatig zweten in de oksels, mits uitgevoerd door gekwalificeerde cosmetisch artsen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de Botox behandeling tegen overmatig zweten in de oksels?

De resultaten zijn vaak binnen enkele dagen na de behandeling merkbaar, met een optimale werking na ongeveer twee weken.

Hoe lang houden de resultaten van een Botox behandeling tegen overmatig zweten in de oksels aan?

De resultaten kunnen variëren, maar houden over het algemeen 3 tot 4 maanden aan. Regelmatige vervolgbehandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Afspraak Maken