Laser Summer Deals!

Meer informatie

Rimpels voorhoofd

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van voorhoofdsrimpels
  • Ontspanning van fronslijnen
  • Verzachting van expressielijnen
  • Preventie van diepere rimpelvorming

Botox voor rimpels voorhoofd

Ervaart u diepe horizontale lijnen op uw voorhoofd of storende fronsrimpels? Deze rimpels, vaak een resultaat van expressiebewegingen en natuurlijke huidveroudering, kunnen u een vermoeide of bezorgde uitstraling geven. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve oplossing met Botox® behandelingen. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen zijn experts in het subtiel en nauwkeurig toepassen van Botox om uw voorhoofd een gladdere en meer ontspannen uitstraling te geven.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat botox voor u rimpels kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject voor rimpels voorhoofd

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om enkele dagen voor de behandeling het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine en ibuprofen te vermijden. Dit helpt het risico op blauwe plekken te verminderen. Alcoholgebruik dient ook 24 uur voor de behandeling vermeden te worden.

Behandeling

De Botox behandeling voor het voorhoofd is een snelle en relatief pijnloze procedure. Na een grondige evaluatie van uw voorhoofd, zal onze cosmetisch arts met behulp van een fijne naald kleine hoeveelheden Botox injecteren in de spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpelvorming. De behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten en vereist geen verdoving. U kunt een licht prikkend gevoel ervaren tijdens de injecties.

Nazorg

Direct na de behandeling kunt u uw normale activiteiten hervatten. Het is echter belangrijk om de eerste uren na de behandeling niet te bukken of te liggen, en intensieve lichamelijke activiteiten te vermijden. Dit helpt de Botox op de juiste plek te blijven en optimale resultaten te garanderen.

Vervolgbehandelingen

Om de resultaten te behouden, raden we aan om elke 3 tot 6 maanden een vervolgbehandeling te plannen. Regelmatige behandelingen kunnen helpen om de vorming van diepere rimpels te voorkomen en de huid glad te houden.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Rimpels voorhoofd

€85,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een Botox behandeling voor het voorhoofd?

De Botox behandeling voor het voorhoofd is relatief snel en efficiënt. Het duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Deze tijd kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en de specifieke gebieden die behandeld worden.

Is de Botox behandeling voor het voorhoofd pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts een licht prikkend gevoel tijdens de injecties. De naalden die gebruikt worden voor Botox injecties zijn zeer fijn, waardoor de behandeling over het algemeen als minimaal oncomfortabel wordt ervaren. Verdoving is meestal niet nodig, maar indien gewenst kan een verdovende crème worden aangebracht.

Wanneer kan ik resultaten verwachten na een Botox behandeling voor het voorhoofd?

De eerste resultaten van een Botox behandeling zijn vaak binnen enkele dagen zichtbaar. Het volledige effect is meestal binnen 1 tot 2 weken na de behandeling te zien. Dit kan variëren per individu, afhankelijk van de reactie van het lichaam op Botox.

Afspraak Maken