Laser Summer Deals!

Meer informatie

Kin

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van putjes en rimpels in kin
  • Ontspannen van overactieve kinspieren
  • Een gladdere en strakkere kin

Kin met botox

Zoekt u een manier om putjes en rimpels in uw kin te verminderen en uw kincontouren te definiëren? Botox kan een effectieve oplossing bieden. Deze behandeling maakt gebruik van kleine hoeveelheden Botox om de spieren in de kin te ontspannen, waardoor putjes en rimpels verminderen en de kincontouren strakker worden. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox om een natuurlijk ogende verbetering te creëren, met aandacht voor uw unieke gezichtskenmerken. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zijn experts in het subtiel aanpassen van de kin, waardoor u een verfijnde en jeugdige uitstraling krijgt.

Neem contact op voor een persoonlijke consult en ontdek wat Botox voor u kan betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject voor kin

Voorzorg

Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Zorg ook voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een vlot herstel en een beter resultaat.

Behandeling

De cosmetisch arts KNMG begint met een evaluatie van uw wensen en de structuur van uw kin. Zodra u samen met de arts de ideale look heeft gevonden, worden met een fijne naald kleine hoeveelheden Botox zorgvuldig geïnjecteerd in de kin. Deze injecties zijn snel en vrijwel pijnloos, dankzij de expertise van onze artsen en het gebruik van een zeer fijne naald. De hele procedure duurt ongeveer 15 minuten.

Nazorg

Na de behandeling voor de kin kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Echter, we adviseren om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna's of intensief sporten) voor de rest van de dag te vermijden. Dit helpt om de Botox op de juiste plaats te houden en zorgt voor een optimaal resultaat. Lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te masseren of te wrijven gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Vervolgbehandelingen

Om de verbeterde uitstraling van uw kin te behouden, adviseren we regelmatige vervolgbehandelingen met Botox. Deze behandelingen, idealiter elke 4 tot 6 maanden, helpen om de resultaten te behouden en voorkomen dat de putjes en rimpels terugkeren. Regelmatige behandelingen met Botox zorgen niet alleen voor het behoud van een strakke kin, maar kunnen ook de vorming van nieuwe rimpels verminderen. Onze ervaren cosmetisch artsen zullen u adviseren over de optimale frequentie van de behandelingen, afgestemd op uw individuele huidconditie en esthetische doelen.

Wij zijn aangesloten bij

Dr Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Kin botox

€85,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt Botox bij de behandeling van de kin?

Botox werkt door de spieren in de kin te ontspannen, waardoor putjes en rimpels verminderen en de kincontouren strakker worden. Dit zorgt voor een gladdere en meer gedefinieerde kin.

Hoeveel Botox is nodig voor de kin?

De benodigde hoeveelheid Botox voor de kin varieert per persoon. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen beoordelen uw unieke gezichtsstructuur en esthetische doelen om de juiste dosering te bepalen.

Wat is de hersteltijd na een Botox behandeling voor de kin?

De hersteltijd na een Botox behandeling is minimaal. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Er kan lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Wanneer zie ik het resultaat van een Botox behandeling voor de kin?

De resultaten van een Botox behandeling voor de kin zijn meestal binnen enkele dagen zichtbaar, met het optimale resultaat na ongeveer twee weken.

Is een Botox behandeling voor de kin veilig?

Ja, Botox behandelingen zijn veilig wanneer uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we alleen FDA-goedgekeurde Botox en onze artsen hebben uitgebreide ervaring.

Hoe lang blijven de resultaten van een Botox behandeling voor de kin zichtbaar?

De resultaten van een Botox behandeling voor de kin kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 3 tot 6 maanden zichtbaar. Regelmatige vervolgbehandelingen helpen om de resultaten te behouden.

Afspraak Maken