Laser Summer Deals!

Meer informatie

Face Slimming

Behandeling duur:

25 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Verfijning van de kaaklijn
  • Vermindering van de breedte van het gezicht
  • Subtiele contouring van het gelaat

Face Slimming met Botox


Zoekt u naar een manier om een slanker, meer gedefinieerd gezicht te verkrijgen? Heeft u last van een sterke kauwspier waardoor uw gezicht breder lijkt? Face slimming met Botox kan een effectieve oplossing bieden. Deze behandeling richt zich op het ontspannen van de kaakspieren, wat leidt tot een subtielere en gedefinieerde kaaklijn. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox® om de spieren die bijdragen aan de breedte van het ondergezicht te ontspannen, wat resulteert in een natuurlijk ogende, slankere gezichtsvorm. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het creëren van een harmonieus en gebalanceerd gezichtsprofiel, met aandacht voor uw unieke kenmerken.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat face slimming voor u kan betekenen.


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat is Face Slimming

Face slimming met Botox, ook bekend als kaaklijn verslanking of masseter reductie, is een cosmetische procedure die de vorm van het gezicht subtiel kan veranderen door de kaakspieren (de masseterspieren) te ontspannen. Deze geavanceerde techniek wordt vaak toegepast bij personen die een breder of vierkanter gezicht hebben en streven naar een meer V-vormige of slankere kaaklijn. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox® om de spieren die bijdragen aan de breedte van het ondergezicht te ontspannen, wat resulteert in een natuurlijk ogende, slankere gezichtsvorm

Voor
Na

Het behandeltraject Face Slimming

Voorzorg

Een goede voorbereiding is cruciaal voor het succes van uw Botox behandeling voor face slimming. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Zorg ook voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een vlot herstel en een beter resultaat.

Behandeling

De cosmetisch arts KNMG begint met een evaluatie van uw gezichtsstructuur en bespreekt uw esthetische doelen. Tijdens de behandeling injecteert een gekwalificeerde en ervaren cosmetisch arts een precieze hoeveelheid Botox® in de masseterspieren. Door specifieke punten in deze spieren te targeten, wordt de neurotransmissie die verantwoordelijk is voor spiersamentrekking tijdelijk geblokkeerd. Dit leidt tot een ontspanning van de spier, waardoor de kaaklijn slanker en minder prominent wordt. Het resultaat is een subtieler, harmonieuzer gezichtsprofiel dat de natuurlijke schoonheid accentueert. De procedure vereist geen verdoving en patiënten kunnen hun dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten.  

Deze injecties zijn snel en vrijwel pijnloos, dankzij de expertise van onze artsen en het gebruik van een zeer fijne naald. De hele procedure duurt ongeveer 20 minuten. 

Nazorg

Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Echter, we adviseren om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna's of intensief sporten) voor de rest van de dag te vermijden. Dit helpt om de Botox op de juiste plaats te houden en zorgt voor een optimaal resultaat. Lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te masseren of te wrijven gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Vervolgbehandelingen

Om de slanke en gedefinieerde uitstraling van uw gezicht te behouden, adviseren we regelmatige vervolgbehandelingen voor face slimming. Deze behandelingen, idealiter elke 6 tot 9 maanden, helpen om de resultaten te behouden en voorkomen dat de spieren weer aanspannen. Regelmatige behandelingen met Botox zorgen niet alleen voor het behoud van een slank gezichtsprofiel, maar kunnen ook de vorming van nieuwe rimpels verminderen. Onze ervaren cosmetisch artsen zullen u adviseren over de optimale frequentie van de behandelingen, afgestemd op uw individuele huidconditie en esthetische doelen.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Face Slimming

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt face slimming met Botox?

Face slimming met Botox, ook bekend als kaaklijn verslanking of masseter reductie, is een cosmetische procedure die de vorm van het gezicht subtiel kan veranderen door de kaakspieren (de masseterspieren) te ontspannen. Deze geavanceerde techniek wordt vaak toegepast bij personen die een breder of vierkanter gezicht hebben en streven naar een meer V-vormige of slankere kaaklijn. Naast esthetische verbeteringen kan de behandeling ook verlichting bieden aan personen die lijden aan tandenknarsen (bruxisme) of TMJ (temporomandibulaire gewrichtsstoornissen), aangezien de verlaagde spierspanning de symptomen kan verminderen.

Hoeveel Botox is nodig voor face slimming?

De benodigde hoeveelheid Botox voor face slimming varieert per persoon. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen beoordelen uw gezichtsstructuur en esthetische doelen om de juiste dosering te bepalen.

Wat is de hersteltijd na een Botox behandeling voor face slimming?

De hersteltijd na een Botox behandeling voor face slimming is minimaal. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Wanneer zie ik het resultaat van een Botox behandeling voor face slimming?

De resultaten van een Botox behandeling voor face slimming zijn meestal binnen enkele dagen zichtbaar, met het optimale resultaat na ongeveer twee weken.

Is een Botox behandeling voor face slimming veilig?

Ja, Botox behandelingen zijn veilig wanneer uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we alleen FDA-goedgekeurde Botox en onze artsen hebben uitgebreide ervaring.

Hoe lang blijven de resultaten van een Botox behandeling voor face slimming zichtbaar?

De resultaten van een Botox behandeling voor face slimming kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 3 tot 6 maanden zichtbaar. Regelmatige vervolgbehandelingen helpen om de resultaten te behouden.

Afspraak Maken