Laser Summer Deals!

Meer informatie

Tandenknarsen

Behandeling duur:

20 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met volgende

  • Vermindering van tandenknarsen en kaakklemmen
  • Verlichting van kaakspanning en pijn
  • Preventie van gebitsslijtage en kaakproblemen

Tandenknarsen met Botox

Heeft u last van tandenknarsen of kaakklemmen, vooral 's nachts? Ervaart u daardoor kaakspanning, hoofdpijn of zelfs gebitsslijtage? Tandenknarsen, medisch bekend als bruxisme, kan effectief behandeld worden met Botox. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox om de spieren die verantwoordelijk zijn voor het tandenknarsen en kaakklemmen te ontspannen. Dit leidt tot een significante vermindering van de symptomen. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zijn ervaren in het nauwkeurig toepassen van Botox voor deze specifieke aandoening, met als doel uw comfort te verhogen en de gezondheid van uw gebit te beschermen.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat Botox voor uw tandenknarsen kan betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject voor tandenknarsen

Voorzorg

Een goede voorbereiding is belangrijk voor uw Botox behandeling tegen tandenknarsen. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Zorg ook voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een vlot herstel en een beter resultaat.

Behandeling

De cosmetisch arts KNMG begint met een evaluatie van uw klachten en de mate van tandenknarsen of kaakklemmen. Vervolgens worden met een fijne naald kleine hoeveelheden Botox zorgvuldig geïnjecteerd in de kaakspieren. Deze injecties zijn snel en vrijwel pijnloos, dankzij de expertise van onze artsen en het gebruik van een zeer fijne naald. De hele procedure duurt ongeveer 15 minuten.

Nazorg

Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Echter, we adviseren om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna's of intensief sporten) voor de rest van de dag te vermijden. Dit helpt om de Botox op de juiste plaats te houden en zorgt voor een optimaal resultaat. Lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te masseren of te wrijven gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Tandenknarsen

€200,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt Botox bij het behandelen van tandenknarsen?

Botox werkt door de spieren die verantwoordelijk zijn voor het tandenknarsen en kaakklemmen te ontspannen. Dit vermindert de druk op de kaak en het gebit, waardoor de symptomen van bruxisme afnemen.

Hoeveel Botox is nodig voor de behandeling van tandenknarsen?

De benodigde hoeveelheid Botox voor de behandeling van tandenknarsen varieert per persoon. Onze cosmetisch artsen bepalen de juiste dosering op basis van de ernst van uw symptomen en uw individuele reactie op de behandeling.

Wat is de hersteltijd na een Botox behandeling voor tandenknarsen?

De hersteltijd na een Botox behandeling voor tandenknarsen is minimaal. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten, met weinig tot geen downtime.

Wanneer zie ik het resultaat van een Botox behandeling voor tandenknarsen?

De resultaten van een Botox behandeling voor tandenknarsen zijn meestal binnen enkele dagen zichtbaar, met het optimale effect na ongeveer twee weken.

Is een Botox behandeling voor tandenknarsen veilig?

Ja, Botox behandelingen zijn veilig wanneer uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we alleen FDA-goedgekeurde Botox en onze artsen hebben uitgebreide ervaring met deze behandelingen.

Hoe lang blijven de resultaten van een Botox behandeling voor tandenknarsen zichtbaar?

De resultaten van een Botox behandeling voor tandenknarsen kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 3 tot 6 maanden zichtbaar. Regelmatige vervolgbehandelingen helpen om de symptomen onder controle te houden.

Afspraak Maken