Laser Summer Deals!

Meer informatie

Wenkbrauwlift

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen bij het volgende

  • Verzakking van de wenkbrauwen
  • Vermoeide uitstraling
  • Asymmetrie in wenkbrauwen
  • Verminderde zichtbaarheid van de oogleden

Wenkbrauwlift met botox

Ervaart u een vermoeide of zware uitstraling door verzakking van uw wenkbrauwen? Een wenkbrauwlift met Botox kan een subtiele, maar effectieve oplossing bieden. Deze behandeling helpt bij het liften van de wenkbrauwen, waardoor uw ogen opener en frisser lijken. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox om de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken te ontspannen, wat resulteert in een natuurlijke lift. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het creëren van een gebalanceerde en jeugdige uitstraling, met aandacht voor uw unieke gezichtskenmerken.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat botox voor u kan betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject Wenkbrauwlift

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voordat u de wenkbrauwlift ondergaat, is een goede voorbereiding essentieel. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Zorg ook voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een vlot herstel en een beter resultaat.

Behandeling

De cosmetisch arts KNMG begint met een evaluatie van uw wensen en de structuur van uw wenkbrauwen. Dit gesprek is cruciaal om uw wensen te begrijpen en een plan op te stellen dat bij uw unieke kenmerken past. Vervolgens worden met een fijne naald kleine hoeveelheden Botox zorgvuldig geïnjecteerd op strategische punten rond de wenkbrauwen. Deze injecties zijn snel en vrijwel pijnloos, dankzij de expertise van onze artsen en het gebruik van een zeer fijne naald. De hele procedure duurt 15 tot 25 minuten.

Nazorg

Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Echter, we adviseren om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna's of intensief sporten) voor de rest van de dag te vermijden. Dit helpt om de Botox op de juiste plaats te houden en zorgt voor een optimaal resultaat. Lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te masseren of te wrijven gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Vervolgbehandelingen

Na uw eerste wenkbrauwlift behandeling met Botox, is het belangrijk om te weten dat de resultaten tijdelijk zijn. Om de frisse en jeugdige uitstraling van uw wenkbrauwen te behouden, raden we aan om regelmatig vervolgbehandelingen te plannen.

De frequentie van deze behandelingen hangt af van verschillende factoren, waaronder uw individuele reactie op Botox, de snelheid waarmee uw lichaam het product afbreekt, en uw persoonlijke esthetische doelen. Over het algemeen adviseren we een vervolgbehandeling elke 3 tot 6 maanden. Dit zorgt ervoor dat de resultaten consistent blijven en helpt bij het voorkomen van het terugkeren van de oorspronkelijke fronslijnen.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Wenkbrauwlift

€85,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel botox is nodig voor een wenkbrauwlift?

De benodigde hoeveelheid Botox voor een wenkbrauwlift varieert per persoon. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen beoordelen uw unieke gezichtsstructuur en esthetische doelen om de juiste dosering te bepalen. Gemiddeld wordt er 1 ml Botox gebruikt voor subtiele, natuurlijke resultaten.

Wat is de hersteltijd na een wenkbrauwlift met botox?

De resultaten van een wenkbrauwlift met Botox zijn meestal binnen enkele dagen zichtbaar, met het optimale resultaat na ongeveer twee weken. De subtiele lift van de wenkbrauwen zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Is een wenkbrauwlift met Botox veilig?

Ja, Botox behandelingen zijn veilig wanneer uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we alleen FDA-goedgekeurde Botox en onze artsen hebben uitgebreide ervaring met meer dan 20.000 succesvolle injectable behandelingen.

Hoe lang blijven de resultaten van een wenkbrauwlift met Botox zichtbaar?

De resultaten van een wenkbrauwlift met Botox kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 3 tot 6 maanden zichtbaar. Regelmatige vervolgbehandelingen helpen om de resultaten te behouden.

Is de wenkbrauwlift met Botox behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens de behandeling. De injecties worden uitgevoerd met een zeer fijne naald en zijn snel. Indien nodig, kan een verdovende crème worden aangebracht voor extra comfort.

Wat zijn de kosten van een wenkbrauwlift met Botox?

De kosten van een wenkbrauwlift met Botox hangen af van de benodigde hoeveelheid Botox en de specifieke behoeften van de cliënt. Neem contact op met Aphrodite Clinic voor een persoonlijke offerte.

Hoe word ik verdoofd tijdens de behandeling?

Verdoving is meestal niet nodig voor een wenkbrauwlift met Botox vanwege de minimale pijn. Echter, indien gewenst, kan een topische verdovende crème worden toegepast voor extra comfort.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse activiteiten hervatten na de behandeling?

U kunt uw normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. We adviseren echter om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen gedurende de eerste 24 uur te vermijden.

Welke Botox wordt gebruikt voor een wenkbrauwlift?

Voor wenkbrauwlift behandelingen bij Aphrodite Clinic gebruiken we Dysport, een FDA-goedgekeurde botulinetoxine. Dysport staat bekend om zijn effectiviteit in het subtiel liften van de wenkbrauwen en het verminderen van fronsrimpels, met natuurlijke resultaten.

Wat is Botulinetoxine?

Botulinetoxine, vaak bekend onder merknamen zoals Botox en Dysport, is een neurotoxische stof die wordt gebruikt om spieren tijdelijk te ontspannen. In cosmetische behandelingen wordt het gebruikt om rimpels en lijnen te verminderen door de onderliggende spieren te ontspannen. Dit zorgt voor een gladdere, jeugdigere uitstraling van de huid. Botulinetoxine wordt ook gebruikt voor medische doeleinden, zoals het behandelen van spierspasmen en overmatig zweten.

Afspraak Maken