Laser Summer Deals!

Meer informatie

Kraaienpootjes

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van kraaienpootjes
  • Verzachting van lachlijnen rond de ogen
  • Verjonging van de oogcontouren
  • Natuurlijke, ontspannen uitstraling

Kraaienpootjes met Botox

Heeft u last van fijne lijntjes rond uw ogen die uw gezicht een vermoeide uitstraling geven? Wilt u deze lijntjes verzachten voor een frissere en jeugdigere look? Een Botox behandeling biedt een subtiele verjonging van de huid rond de ogen. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we Botox om de spieren die verantwoordelijk zijn voor het vormen van kraaienpootjes te ontspannen. Dit resulteert in een gladdere, frissere uitstraling. Onze KNMG-gediplomeerde cosmetisch artsen, met meer dan 20.000 succesvolle injectable behandelingen, zijn experts in het creëren van natuurlijke en evenwichtige resultaten die uw unieke gezichtskenmerken complimenteren.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat botox voor u kan betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject voor kraaienpootjes met Botox

Voorzorg

Voordat u de Botox behandeling voor kraaienpootjes ondergaat, is een goede voorbereiding essentieel. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te minimaliseren. Zorg ook voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een vlot herstel en een beter resultaat.

Behandeling

De behandeling begint met een persoonlijke evaluatie door onze cosmetisch arts KNMG, waarbij uw specifieke wensen en de conditie van uw huid rond de ogen worden beoordeeld. Vervolgens worden met een fijne naald kleine hoeveelheden Botox zorgvuldig geïnjecteerd rond de ogen. Deze injecties zijn snel en vrijwel pijnloos, dankzij de expertise van onze artsen en het gebruik van een zeer fijne naald. De hele procedure duurt ongeveer 15 tot 25 minuten.

Wanneer kraaienpootjes met Botox zijn behandeld, zullen de spiertjes naast je ogen verslappen en worden rimpels verzacht. Zo zie je er weer een stuk jonger uit. Door het knijpen met je ogen en het gebruik van veel gezichtsexpressie kunnen ook fronsrimpels ontstaan. Een combinatiebehandeling van fronsrimpels en kraaienpootjes met spierontspanners is mogelijk.

Nazorg

Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Echter, we adviseren om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna's of intensief sporten) voor de rest van de dag te vermijden. Dit helpt om de Botox op de juiste plaats te houden en zorgt voor een optimaal resultaat. Lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te masseren of te wrijven gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Vervolgbehandelingen

Na uw eerste Botox behandeling voor kraaienpootjes, is het belangrijk om te weten dat de resultaten tijdelijk zijn. Om de frisse en jeugdige uitstraling van uw ogen te behouden, raden we aan om regelmatig vervolgbehandelingen te plannen. De frequentie van deze behandelingen hangt af van verschillende factoren, waaronder uw individuele reactie op botox, de snelheid waarmee uw lichaam het product afbreekt, en uw persoonlijke esthetische doelen.

Over het algemeen adviseren we een vervolgbehandeling elke 3 tot 6 maanden. Dit zorgt ervoor dat de resultaten consistent blijven en helpt bij het voorkomen van het terugkeren van de oorspronkelijke lijntjes.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Kraaienpootjes

€85,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe ontstaan kraaienpootjes?

Kraaienpootjes ontstaan vaak door herhaalde gezichtsbewegingen zoals lachen, fronsen, of het knijpen met de ogen. Deze expressieve bewegingen veroorzaken tijdelijke lijnen in de huid, die na verloop van tijd kunnen evolueren tot permanente rimpels. Factoren zoals huidveroudering, verlies van elasticiteit en collageen, en blootstelling aan de zon kunnen ook bijdragen aan de ontwikkeling van deze fijne lijntjes rond de ogen.

Hoeveel Botox is nodig voor kraaienpootjes?

De benodigde hoeveelheid Botox voor kraaienpootjes varieert per persoon. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen beoordelen uw unieke gezichtsstructuur en esthetische doelen om de juiste dosering te bepalen. Gemiddeld wordt er een kleine hoeveelheid Botox gebruikt voor subtiele, natuurlijke resultaten.

Wat is de hersteltijd na een Botox behandeling voor kraaienpootjes?

De hersteltijd na een Botox behandeling is minimaal. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Er kan lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Wanneer zie ik het resultaat van een Botox behandeling voor kraaienpootjes?

De resultaten van een Botox behandeling voor kraaienpootjes zijn meestal binnen enkele dagen zichtbaar, met het optimale resultaat na ongeveer twee weken. De subtiele vermindering van de lijntjes zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Is een Botox behandeling voor kraaienpootjes veilig?

Ja, Botox behandelingen zijn veilig wanneer uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen. Bij Aphrodite Clinic gebruiken we alleen FDA-goedgekeurde Botox en onze artsen hebben uitgebreide ervaring met meer dan 20.000 succesvolle injectable behandelingen.

Hoe lang blijven de resultaten van een Botox behandeling voor kraaienpootjes zichtbaar?

De resultaten van een Botox behandeling voor kraaienpootjes kunnen variëren, maar blijven over het algemeen 3 tot 6 maanden zichtbaar. Regelmatige vervolgbehandelingen helpen om de resultaten te behouden.

Is de Botox behandeling voor kraaienpootjes pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts licht ongemak tijdens de behandeling. De injecties worden uitgevoerd met een zeer fijne naald en zijn snel. Indien nodig, kan een verdovende crème worden aangebracht voor extra comfort.

Wat zijn de kosten van een Botox behandeling voor kraaienpootjes?

De kosten van een Botox behandeling voor kraaienpootjes hangen af van de benodigde hoeveelheid Botox en de specifieke behoeften van de cliënt. Neem contact op met Aphrodite Clinic voor een persoonlijke offerte.

Hoe word ik verdoofd tijdens de Botox behandeling?

Verdoving is meestal niet nodig voor een Botox behandeling voor kraaienpootjes vanwege de minimale pijn. Echter, indien gewenst, kan een topische verdovende crème worden toegepast voor extra comfort.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse activiteiten hervatten na de Botox behandeling?

U kunt uw normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. We adviseren echter om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen gedurende de eerste 24 uur te vermijden.

Welke Botox wordt gebruikt voor een behandeling van kraaienpootjes?

Voor de behandeling van kraaienpootjes bij Aphrodite Clinic gebruiken we Dysport, een FDA-goedgekeurde botulinetoxine. Dysport staat bekend om zijn effectiviteit in het subtiel verminderen van kraaienpootjes, met natuurlijke resultaten.

Afspraak Maken