Laser Summer Deals!

Meer informatie

Lipflip

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Balans en symmetrie verbeteren
  • Verfijnen van de lipcontour
  • Natuurlijk resultaat

Lipflip met botox

Zoekt u een subtiele verbetering van uw bovenlip zonder ingrijpende procedures? De lip flip behandeling bij Aphrodite Clinic kan de ideale oplossing zijn. Deze behandeling met Botox geeft uw bovenlip een mooie, subtiele krul, wat resulteert in een gelijkmatiger en voller ogende bovenlip. Dit zorgt voor een natuurlijke, maar toch opvallende uitstraling. In tegenstelling tot lip fillers, die zowel de boven- als onderlip vergroten, richt de lip flip zich specifiek op het lichtjes omkrullen van de bovenlip, waardoor deze voller lijkt. Deze populairdere behandeling wordt vakkundig uitgevoerd door onze ervaren cosmetisch KNMG artsen, die gespecialiseerd zijn in het creëren van subtiele en natuurlijke resultaten

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek de mogelijkheden van een lipflip.


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het behandeltraject van lipflip met botox

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voor een optimaal resultaat van de lipflip is een goede voorbereiding belangrijk. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen adviseren om enkele dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunnende medicijnen en alcohol, om het risico op blauwe plekken te verminderen. Zorg ook voor een goede hydratatie door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Behandeling

De cosmetisch arts KNMG begint met een evaluatie van uw lipstructuur en esthetische wensen. Zodra u samen met de arts het gewenste resultaat heeft bepaald, worden kleine hoeveelheden Botox zorgvuldig geïnjecteerd in de spieren rond de bovenlip. Deze injecties zijn snel en vrijwel pijnloos, dankzij de expertise van onze artsen en het gebruik van een zeer fijne naald. De hele procedure duurt ongeveer 15 minuten.

Nazorg

Na de behandeling voor een lipflip kunt u direct uw normale activiteiten hervatten. Echter, we adviseren om zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna's of intensief sporten) voor de rest van de dag te vermijden. Dit helpt om de Botox op de juiste plaats te houden en zorgt voor een optimaal resultaat. Lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te masseren of te wrijven gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Vervolgbehandelingen

Om de subtiele verbetering van uw lipcontour te behouden, raden we aan om regelmatig vervolgbehandelingen te plannen. Deze behandelingen, idealiter elke 3 tot 6 maanden, helpen om de resultaten te behouden en voorkomen dat de oorspronkelijke lipstructuur terugkeert. Regelmatige behandelingen met Botox zorgen niet alleen voor het behoud van een verfijnde lipcontour, maar kunnen ook de vorming van nieuwe rimpels rond de mond verminderen. Onze ervaren cosmetisch artsen zullen u adviseren over de optimale frequentie van de behandelingen, afgestemd op uw individuele wensen en lipconditie.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Lipflip

€85,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.
Afspraak Maken