Laser Summer Deals!

Meer informatie

Fronsrimpel

Behandeling duur:

15 minuten

Aantal behandelingen:

1

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Vermindering van diepe fronsrimpels
  • Ontspanning van spieren tussen de wenkbrauwen
  • Verzachting van expressielijnen
  • Preventie van diepere rimpelvorming

Fronsrimpel

Heeft u last van diepe fronsrimpels die u een permanente zorgelijke of boze uitstraling geven? Fronsrimpels ontstaan vaak door het regelmatig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen, wat kan leiden tot permanente lijnen. Bij Aphrodite Clinic bieden we een effectieve Botox behandeling om deze fronsrimpels te verminderen. Onze KNMG-gecertificeerde cosmetisch artsen gebruiken Botox om de spieren te ontspannen, waardoor de huid gladgestreken wordt en u een openere, vriendelijkere uitstraling krijgt.

Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek wat botox voor u rimpels kunnen betekenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Behandeltraject Fronsrimpel

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

Voorzorg

Voor een optimaal resultaat van de Botox behandeling voor fronsrimpels, adviseren wij om minstens een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E, om het risico op blauwe plekken te verminderen. Vermijd ook alcoholische dranken 24 uur voor uw afspraak.

Behandeling

De behandeling van fronsrimpels bij Aphrodite Clinic begint met een persoonlijke evaluatie door onze ervaren KNMG-gediplomeerde cosmetisch arts. Tijdens deze evaluatie bespreekt de arts uw specifieke wensen en verwachtingen. De arts zal de fronsrimpelgebieden zorgvuldig beoordelen om de meest effectieve injectiepunten te bepalen. Vervolgens wordt Botox met een fijne naald geïnjecteerd in de spieren die de fronsrimpels veroorzaken. Deze injecties ontspannen de spieren, waardoor de rimpels verzachten of zelfs volledig verdwijnen. De behandeling duurt meestal 15 minuten. Dankzij de fijne naald en de deskundigheid van onze arts is de behandeling vrijwel pijnloos.

Nazorg

Direct na de fronsrimpel behandeling kunt u uw normale activiteiten hervatten. Het is echter belangrijk om de eerste uren na de behandeling niet te bukken of te liggen, en intensieve lichamelijke activiteiten te vermijden. Dit helpt de Botox op de juiste plek te blijven en optimale resultaten te garanderen.

Vervolgbehandelingen

Om de resultaten te behouden, raden we aan om elke 6 tot 9 maanden een vervolgbehandeling te plannen. Regelmatige behandelingen kunnen helpen om de vorming van diepere fronsrimpels rimpels te voorkomen en de huid glad te houden.

Wij zijn aangesloten bij

Dr. Demir

Tuna Demir is een gepassioneerde en ervaren KNMG-gediplomeerd arts met een bewezen staat van dienst in esthetische geneeskunde. Sinds 2017 voert Dr. Demir dagelijks cosmetische behandelingen uit en heeft hij zich gespecialiseerd in het behalen van natuurlijke en verjongende resultaten voor zijn patiënten.

20.000 Succesvolle behandelingen met jarenlange ervaring

Met een indrukwekkende achtergrond in zijn vakgebied, heeft Dr. Demir zijn expertise bewezen door talloze succesvolle behandelingen uit te voeren met verschillende merken zoals Juvederm, MaiLi, Stylage en Dysport. Zijn uitgebreide ervaring benadrukt zijn deskundigheid en toewijding aan veiligheid.

Soms is minder meer

Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Toch zal hij, met het oog op een natuurlijke uitstraling, soms adviseren om terughoudend te zijn. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel voor een harmonieus resultaat dat uw eigen schoonheid accentueert en niet overschaduwt. Vertrouw op zijn expertise voor een gebalanceerde en verfijnde benadering.

Fillerbehandelingen volgens de MD codesTM

Dr. Tuna hanteert de MD Codes™️-methode voor fillerbehandelingen. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gezicht in zones en identificeert specifieke injectiepunten om het gezicht op een harmonieuze en gestructureerde wijze te verjongen. Het uiteindelijke doel is om de natuurlijke verhoudingen te behouden en een vloeiend resultaat te bereiken zonder onnodige verstoringen.

Subtiele en natuurlijke resultaten

Wat Dr. Demir onderscheidt, is zijn toewijding aan het bereiken van subtiele en natuurlijke resultaten. Hij begrijpt als geen ander het belang van het behouden van de unieke kenmerken en uitstraling van elke patiënt. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Dr. Demir neemt de tijd om de wensen en verwachtingen van zijn patiënten te begrijpen en werkt nauw met hen samen om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat aan hun esthetische doelen voldoet.

Taireven

Behandeling
Prijs
Fronsrimpel

€85,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt een Botox behandeling voor fronsrimpels?

Botox werkt door de spieren die fronsrimpels veroorzaken tijdelijk te ontspannen. De actieve stof in Botox blokkeert de zenuwsignalen naar de spieren, waardoor deze minder samentrekken. Dit resulteert in een gladdere huid en vermindering van de fronsrimpels.

Is de Botox behandeling pijnlijk?

De meeste cliënten ervaren slechts een licht ongemak tijdens de Botox injecties. De naalden die gebruikt worden zijn zeer fijn, waardoor de behandeling over het algemeen als minimaal invasief en niet erg pijnlijk wordt ervaren. Indien nodig, kan een verdovende crème worden aangebracht om het comfort te verhogen.

Hoe lang duurt een fronsrimpel botox behandeling?

De daadwerkelijke injectieprocedure duurt slechts enkele minuten. De totale duur van uw afspraak, inclusief het consult en de evaluatie door de arts, kan ongeveer 30 minuten in beslag nemen.

Wanneer zie ik de resultaten van mijn fronsrimpel botox behandeling?

De resultaten van een Botox behandeling zijn doorgaans binnen enkele dagen na de behandeling zichtbaar. Het maximale effect wordt meestal binnen twee weken bereikt.

Hoe lang houden de resultaten van een fronsrimpel botox behandeling aan?

De resultaten van een Botox behandeling voor fronsrimpels kunnen drie tot zes maanden aanhouden. De duur van de resultaten kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals uw huidtype, leeftijd en de intensiteit van de spieractiviteit.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan fronsrimpel botox behandelingen?

Botox behandelingen worden over het algemeen goed verdragen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen snel.

Kan ik mijn normale activiteiten voortzetten na een fronsrimpel botox behandeling?

Ja, u kunt uw normale activiteiten direct na de behandeling hervatten. Het wordt echter aanbevolen om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme hitte of kou te vermijden.

Hoe vaak moet ik een botox behandeling herhalen?

Om de resultaten te behouden, wordt aanbevolen om de Botox behandeling elke 3 tot 6 maanden te herhalen. Uw arts kan u adviseren over de beste frequentie voor uw specifieke situatie.

Is Botox veilig?

Botox is een FDA-goedgekeurde behandeling en wordt beschouwd als veilig wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren cosmetisch arts. Bij Aphrodite Clinic zorgen onze KNMG-gediplomeerde artsen voor een veilige en professionele behandeling.

Afspraak Maken