Casmara

Behandeling duur:

90 Minuten

Aantal behandelingen:

1

Vrijblijvende intake plannen

Casmara® behandeling

Heerlijk genieten van een ontspannende massage en een masker naar keuze? Onze Casmara® behandeling biedt u een momentje voor uzelf met pure verwennerij uit de exclusieve professionele lijn van Casmara®. Tijdens deze behandeling leggen we u lekker in de watten. De combinatie van een goede reiniging en peeling, een uitgebreide gezichts-hals-nekmassage met heerlijke serums en crèmes en een hydraterend revitaliserend Casmara® masker op basis van zeealgen naar eigen keuze, zorgen ervoor dat u naar huis gaat met een glimlach op uw gezicht.

Indicatie

  • Vermoeide of verslapte huid

Wat u vooraf moet weten

Wij scannen uw huid vooraf met de nieuwste top range skin scanner Observ 520X van Observe Skin Diagnostics. Zo kunnen wij eventuele huidproblemen traceren en daarop de behandeling van uw huid afstemmen.

De behandeling

De Casmara® behandeling start met een huidreiniging inclusief dieptereiniging. Aanwezige onzuiverheden, zoals mee-eters en puistjes, worden verwijderd. De Casmara® peeling die u vervolgens krijgt, breekt dode huidcellen af. Zo kunnen huidproducten die tijdens de massage en het masker gebruikt worden, beter opgenomen worden. Hierna u kunt genieten van een heerlijke gezichts-hals-nekmassage van ongeveer 30 minuten. Tijdens deze ontspannende massage brengen wij verschillende Casmara® serums en crèmes met diverse voedingsrijke stoffen aan. Zo krijgt uw huid een ultieme boost. Na de massage krijgt u een Casmara® peel-off masker op basis van zeealgen naar eigen wens. U heeft een ruime keuze uit 11 verschillende maskers, elk met een eigen specifieke werking. Na droging kan het masker in één keer van uw huid gehaald worden (peel-off).

Unieke Casmara® alginaat peel-off maskers

Casmara® maskers zorgen stuk voor stuk voor een krachtige hydratatie. Deze maskers – op basis van zeealgen met menthol – zijn rijk aan mineralen en vochtinbrengende actieve ingrediënten. Waarom zijn deze maskers uniek? Dat heeft te maken met de basis van zeealgen, die maar liefst 10 keer rijker zijn aan oligo-elementen dan andere vergelijkbare plantaardige stoffen. Dit heeft een sterk revitaliserend effect tot gevolg. Vloeibaar aangebracht bedekken de maskers het gehele gezicht, zodat ze ook probleemloos toepasbaar zijn op de kwetsbare huid rond de ogen en boven de lippen. Droging van buiten naar binnen versterkt de actieve, optimale opname van werkstoffen in de maskers en heeft een krachtig anti-rimpeleffect. De verkoelende menthol stimuleert kleine mimische spieren, wat verstevigend werkt.

11 heerlijke maskers

Reaffirming mask

Huid | Gemengde en vette huid

Werking | Ontgiftend en Hydraterend masker


Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen om vrijgekomen onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Dit masker is bovendien ideaal voor het verstevigen van borsten en decolleté.

Cinnamon masker

Huid | Alle huidtypen

Werking | Activerend en verjongend masker


Dit opwarmende masker bevat onder andere zeewierextract en kaneel (Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt voor een stimulatie van de bloedcirculatie in de huid wat doorwerkt in de regeneratie van collageen en elastineweefsels en verbetering van de versteviging van de huid. Het masker is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met radiofrequentiebehandelingen ter versterking van het effect. De effecten op de diepere lagen zijn dan nog beter zichtbaar.

Gold masker

Huid | Alle huidtypen, in het bijzonder verouderende huid

Werking | Hydraterend remineraliserend masker


Dit masker bevat 24-karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Het heeft sterk antioxiderende, hydraterende en remineraliserende eigenschappen en verbetert de stevigheid van de huid. Daarom is dit masker bij uitstek geschikt voor een huid met tekenen van veroudering.

Goji masker

Huid | Alle huidtypen, in het bijzonder de verouderende huid

Werking | Hydraterend remineraliserend masker


Het Goji-masker bevat algenextracten, gojibesextracten en quinoazaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en heeft een stimulerend, verfrissend effect op de huid. Daarnaast helpt deze cocktail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.

Re6tense masker

Huid | Alle huidtypen, in het bijzonder de slappe huid

Werking | Verfrissend, verstevigend en verzachtend masker


Re6tense masker – verrijkt met kiwi en papaver – werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit aromatische masker is geschikt voor elk huidtype en in het bijzonder voor de verslapte huid, vanwege zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.

Novanew masker

Huid | Droge, vochtarme huid

Werking | Hydraterend remineraliserend masker


Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een ruime dosis hydraterende bestanddelen.

Rgnerin masker

Huid | Alle huidtypen

Werking | Egaliserend en regenererend masker

De in dit masker aanwezige samenstelling van carbolhydraten, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Verabladeren, heeft een activerende werking op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Heeft u een peeling, microneedling- of exfoliërende behandeling gehad, dan is dit masker uitermate geschikt.

Green masker

Huid | Alle huidtypen, in het bijzonder bij acne en rode huid

Werking | Verstevigend en revitaliserend masker


Het green masker werkt verstevigend en revitaliserend. Dit masker is zeer goed inzetbaar na een acnebehandeling of bij een rode huid, vanwege de samenstelling met onder andere chlorofyl. Dit geeft een actieve zuurstofverrijking, werkt verzachtend en laat wondjes sneller genezen.

Sensitive masker

Huid | Alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid en couperose

Werking | Ontspannend en voedend masker


Het Sensitive masker is een fijn masker voor gevoelige huidtypen, vooral voor de allergische, nerveuze couperosehuid. Viooltjes- en haverextracten zorgen voor ontspanning, verzachting en voeding, terwijl vitaminen A, B en E uw huid remineraliseren met een ontspannende sensatie.

Green tea masker

Huid | Alle huidtypen, in het bijzonder vermoeide, verouderende of zonbeschadigde huid

Werking | Verstevigend en revitaliserend masker


Een aanrader voor wie een vermoeide, rijper wordende en/of zonbeschadigde huid heeft. Het masker heeft een basis van zeewier en groene theebladen, die een sterkere antioxiderende werking hebben dan vitamine C. Het ingrediënt bètacaroteen biedt de huid bovendien zonbescherming.

Vitamin Vegetable

Huid | Gemengde, olieachtige huid en acnehuid met grove poriën

Werking | Revitaliserend en herstellend masker


Dit masker is ideaal voor de oudere, zonbeschadigde en/of verwaarloosde huid en voor de vette acnehuid met grove poriën. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. De toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidanteigenschappen verbetert de synthese van collageen, de elasticiteit en de vochtigheidsgraad. Uw huid wordt hersteld en gerevitaliseerd.

Voor meer informatie gaat u naar Casmara®.

Specialisten

Kelly Leensen
Mirjam de Raad
Nailja Kasoemova
Jurgita Germaniene

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00 (Gratis)

Skinscan

€0,00 (Gratis)

Casmara massage en maskerbehandeling + dieptereiniging

€85,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Het Casmara alginaat masker zal bestaan uit een kuur van minimaal vier tot zes behandelingen. Na iedere sessie ziet u de huidconditie verbeteren. Aphrodite Clinic raadt aan om met enige regelmaat een Casmara masker behandeling in te plannen om het resultaat te behouden. Het is aan u hoeveel behandelingen u wilt ondergaan.

Welk Casmara alginaat masker is geschikt voor mij?

Ieder masker sluit aan bij een ander huidtype. De huidtherapeut zal in overleg bepalen welk alginaat masker het meest geschikt is voor uw huid. Door het diverse aanbod is er altijd een Casmara masker dat bij u past.

Welk effect heeft een Casmara alginaat masker op de huid?

Door de gevarieerde samenstelling van het Casmara masker, bestaande uit onder meer algen, vitaminen en minarelen worden huidproblemen op een effectieve manier behandeld. Door het huid verbeterende effect wordt uw huid conditie weer optimaal.

Hoe voelt een Casmara alginaat masker aan op de huid?

Voorafgaand aan de behandeling wordt een serum aangebracht. Het vloeibare Casmara masker wordt dan op het gezicht en in de hals aangebracht, dit voelt koud aan. Na het verstrijken van een inwerktijd van 15-20 minuten wordt het masker gehard. Vanaf dit moment wordt het masker geheel pijnloos verwijderd.

Ik heb een gevoelige huid, is het dan toch mogelijk om een Casmara alginaat masker aan te laten brengen?

Ja dit is mogelijk. Het Casmara alginaat masker is geschikt voor ieder huidtype. De huidtherapeut zal in overleg bekijken welk masker het beste bij uw huid past.

Is het mogelijk om huidproblemen te behandelen met een Casmara alginaat masker?

Nee dit is niet het geval. Een Casmara masker is geen op zichzelf staande behandeling. De maskers hebben een positieve werking als u andere gezichtsbehandelingen combineert. Laat u daarom altijd informeren door de huidtherapeut.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van een Casmara alginaat masker komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Afspraak Maken

Winactie! Onze webshop is bijna live!