Neem een kijkje in onze webshop

Ga naar ASP

Geldig t/m 30 april

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Limited Deal 3+1
Feest bij Aphrodite! 3 jaar gevestigd in hartje Nijmegen! Dit vieren we met jou. Of je nu interesse hebt in laserontharing, een verfrissende gezichtsbehandeling, de fijne lijntjes wilt verzachten met injectables, onze actie dekt het allemaal. Geldig t/m 30 april 2024

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Profiteer nu

Hoe werkt de actie?

Onze 3+1 gratis actie is jouw kans om optimaal te genieten van onze hoogwaardige behandelingen, terwijl je profiteert van een geweldige besparing. Hier is hoe je kunt deelnemen en genieten van deze exclusieve aanbieding:

Gezichtsbehandelingen:
Kies bijvoorbeeld voor de Hydrafacial, een favoriet onder onze klanten, voor €150. Deze behandeling reinigt, exfolieert, en hydrateert je huid voor een onmiddellijke stralende gloed. Boek drie Hydrafacial behandelingen en ontvang een vierde Hydrafacial behandeling gratis.

Laserontharing:
Voor zij die op zoek zijn naar een langdurig glad resultaat, bieden we laserontharing van het gehele gezicht voor €120 per behandeling. Een perfecte keuze voor diegenen die afscheid willen nemen van dagelijkse scheerroutines. Na drie sessies krijg je een vierde sessie gratis, waardoor je nog langer van een gladde huid kunt genieten.

Mesotherapie
Onze XL hair behandeling, geprijsd op €150 per sessie, is ideaal voor het stimuleren van haargroei en het verbeteren van de hoofdhuidconditie. Perfect voor iedereen die zijn haar een gezonde boost wil geven. Ook hier geldt: na drie behandelingen is de vierde behandeling van ons, zodat je voortgang ononderbroken door kan gaan.

Welke behandelingen zijn inbegrepen?

Ons volledige assortiment staat voor je klaar. Van de kalmerende touch van onze gezichtsbehandelingen en de precisie van laserontharing tot de verjongende effecten van injectables en de diepe verzorging van mesotherapie; elke behandeling die we aanbieden maakt deel uit van deze actie. Dit is jouw kans om iets nieuws te proberen waar je altijd al nieuwsgierig naar was. 

Tot wanneer loopt deze actie?

Deze exclusieve actie is geldig voor de hele april 2024. We willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen, dus vanaf 1 april t/m 30 april staan wij klaar om je te verwelkomen voor deze speciale aanbieding. Mis deze kans niet om te genieten van onze premium behandelingen en vier met ons mee. We raden je aan om vroegtijdig te boeken, aangezien de beschikbaarheid beperkt kan zijn door de populariteit van de actie.

Wij zijn aangesloten bij

Zo claim je jouw gratis behandeling

Stap 1: Kies en betaal voor drie behandelingen, uit bovenstaande categorieën, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.

Stap 2: Na je aankoop wordt je vierde behandeling, automatisch gratis toegevoegd aan je account. Er is geen noodzaak om alle behandelingen tegelijk in te plannen; je kunt ze gebruiken wanneer het jou uitkomt. 


Stap 3: Geniet van de voordelen en resultaten van je behandelingen!

We helpen je graag.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht, bel ons direct, of vul het contactformulier in op onze website. Wij zijn hier om al je vragen te beantwoorden.

Geldig t/m 30 april

Behandeling
Prijs
Gehele assortiment

€3+1 gratis

The face of beauty Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Afspraak Maken