Laser Summer Deals!

Meer informatie

Elektrisch epileren

Behandeling duur:

15 Minuten

Aantal behandelingen:

Min. 4

Vrijblijvende intake plannen
Zonwaarschuwing
6 weken vóór tot 8 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken

Elektrisch epileren | gezicht

Heeft u last van witte, grijze, blonde of rode haargroei op uw gezicht? Maakt overmatig gezichtshaar u onzeker? Beïnvloedt het zelfs uw levensplezier? Wij laten u weer zorgeloos genieten van een haarloze mooie huid. Met behulp van de Sterex Euroblend® kunnen alle haartjes handmatig verwijderd worden, ongeacht uw huidtype. Dit doen wij door middel van minuscule naaldjes onder geleiding, die zowel het haar als de haarzakjes definitief vernietigen, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. U kunt weer verzorgd en zelfverzekerd op stap. Heeft u donker haar, dan kunnen wij u – indien u dat wenst – ook met lasertherapie helpen.

Wat u vooraf moet weten

Bij hartaandoeningen, moet u met uw eerst met uw huisarts of behandelend arts overleggen of u behandeld kunt worden.

Intake

Aan deze behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek van 15 minuten vooraf.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Zonwaarschuwing

Leest u onze zonwaarschuwing goed door voordat u met de behandeling start.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling ontsmetten we de huid goed. Als het nodig is tekenen we het te behandelen gebied af. Met behulp van de Sterex Euroblend® plaatsen wij een minuscuul naaldje onder stroom in het te verwijderen haarzakje. Op dat moment geven we enkele stroomschokjes, die het haarzakje verbranden. Dit kunt u licht voelen. Vervolgens trekken we het haartje uit het haarzakje. Op deze manier worden alle haartjes handmatig weggehaald. Het lichaam ruimt de restanten van de haarzakjes zelf op.

Nazorg

Het is belangrijk dat de behandelde huid tot 24 uur na het elektrisch epileren niet nat wordt. Zorgt u er bovendien voor dat u niet aan uw huid krabt. Uw huid herstelt zich op die manier op een natuurlijke manier.

Koeling en verzorging

U kunt na de behandeling nog wat pijn ervaren. De behandelde huid kan nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen.

Zonwaarschuwing

Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.

Vervolgbehandelingen

Tijdens enkele vervolgbehandelingen worden haarzakjes vernietigd totdat er een minimale haargroei resteert. In de meeste gevallen wordt de behandeling minimaal 4 keer herhaald voor het beste resultaat, wat een permanente haarreductie van minimaal 85% betekent. Vanaf 6-10 weken na een behandeling kunt u een vervolgbehandeling krijgen. In enkele gevallen komt het voor dat het 1 tot 2 jaar nodig is om te behandelen, bijvoorbeeld vanwege hormonale veranderingen.

Geschikt voor alle huidtypes
Minuscule precisie met Sterex Euroblend®
Permanente haarreductie

Specialisten

Wusala Alibeyli
Huidtherapeut
Rojin Aslan
Schoonheidsspecialist

Neem een kijkje in onze kliniek

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00

Meitu huidscan

€50,00

Elektrisch epileren (per 15 minuten)

€65,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Kunnen donsharen ook behandeld worden?

Nee, omdat de haarzakjes er te dun voor zijn. De omliggende huid zou door deze behandeling bovendien onnodig beschadigd worden.

Mag ik (tussentijds) epileren?

Nee, omdat bij deze behandeling haarzakjes vernietigd worden via het haar, mag u vooraf niet epileren. Wel mag u eventueel 3 tot 4 dagen voor de behandeling nog scheren of haartjes afknippen.

Ben ik geschikt voor elektrische epilatie?

Ja dit is het geval. Elektrische epilatie kan een geschikte cosmetische behandeling zijn als overmatige haargroei vervelend voor u is. Ook vrouwen met hirsutisme kunnen met elektrische epilatie blijvende ontharing resultaten bereiken. Daarnaast is elektrisch epileren ook geschikt voor individuen met blond, grijs en rood haar die niet van laserontharing in aanmerking komen.

Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

Na het elektrisch epileren is het mogelijk dat uw huid op de behandelde plaatsen rood en lichtelijk opgezwollen kan zijn. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en in verloop van tijd zal dit geleidelijk afnemen. Ook kunnen er kleine korstjes ontstaan op de plekken die behandeld zijn. Om littekens en infecties te voorkomen is het uitermate belangrijk om geduldig te wachten totdat de korstjes van de huid vallen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Dit is helaas niet zorgvuldig vast te stellen. Tijdens de intake wordt er een persoonlijk behandelschema opgesteld wordt met alle interne en externe factoren. Individuele situaties lopen uiteen en hebben een effect op de duur van de behandeling. Ook hormonale schommelingen, het haargroeiproces en het specifieke lichaamsgebied dat behandeld wordt kan een effect hebben op het resultaat. U dient rekening te houden met een behandelingen proces van meerdere maanden tot ruim één jaar voordat het maximale resultaat is bereikt.

Is het mogelijk om zelfstandig haren te verwijderen doormiddel van harsen, epileren, of waxen tussen de behandelingen door? (Scheren is wel toegestaan)

Nee dit is niet het geval. Het is zeer belangrijk dat u een aantal weken voor de aanvang van de behandeling volledig stopt met harsen, epileren en waxen. Dit is ook niet toegestaan tijdens de behandelingen. De haren moeten minstens 2mm zijn om met een pincet vast te pakken. U mag wel zelfstandig de haren tussen de behandeling scheren.

Is de behandeling elektrisch epileren pijnlijk?

Het gevoel dat de meeste personen ervaren wordt als ongemakkelijk omschreven. Ook kan het een beetje branderig aanvoelen, maar voor de meeste individuen is het proces goed te verdragen.

Waar moet ik op letten voorafgaand aan de behandeling?

Door goed voorbereid te zijn op de behandeling sessie kan het ontharing proces in gang gezet worden. Dit doet u door zes weken voor de afspraak te stoppen met waxen, epileren en harsen in het betreffende behandelgebied. Het is uitermate belangrijk dat de haargroei een minimale lengte heeft van 2mm, anders is de behandeling niet toepasbaar.

Wanneer kan elektrisch epileren niet worden toegepast?

Er zijn een aantal uitzonderingen waarbij elektrisch epileren niet toegepast kan worden:

  • Individuen die ROA cutane gebruiken in het geval van een acné behandeling.
  • Bij huidkanker.
  • Bij een geïmplanteerde Pacemaker.
  • Bij een koortslip.
  • Bij een zonverbrande huid.
  • Bij zwangerschap en borstvoeding.

Zijn de resultaten van elektrisch epileren blijvend?

In de meeste gevallen is het verwijderen van het haar permanent. Er zijn uitzonderingen waarbij hirsutisme een rol kan spelen waardoor de haargroei met mindere mate terugkomt. Hiervoor dient dan opnieuw een afspraak gemaakt te worden.

Veroorzaakt elektrisch epileren littekens op mijn huid?

Nee dit is niet het geval. Er kunnen korstjes ontstaan op de huid, deze dienen met rust worden te gelaten tot het moment dat de korstjes van de huid vallen. Het is uitermate belangrijk dat u niet gaat krabben aan de korstjes, anders is het mogelijk dat u permanent schade en mogelijk littekens krijgt aan de huid.

Zijn er alternatieven voor elektrisch epileren?

Aphrodite Clinic biedt ook laserbehandelingen aan om haren definitief te verwijderen. De huidtherapeuten werken met het nieuwste apparaat op de markt (Gentle Max Pro) die gemakkelijk de haren definitief verwijderd. Het nadeel van de laser is dat het apparaat niet geschikt is voor alle haarkleuren. Voornamelijk lichte kleuren zoals rood, grijs en blond haar zijn niet weg te laseren. Dit in tegenstelling tot het elektrisch epileren waarbij deze haarkleuren wel te behandelen zijn.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Elektrisch epileren wordt bij de sommige aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken