Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie

Skinpen™

Behandeling duur:

45 Minuten

Aantal behandelingen:

4-6

Vrijblijvende intake plannen
Zonwaarschuwing
4 weken vóór tot 4 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

SkinPen™ Microneedling

Microneedling met de geavanceerde SkinPen biedt een effectieve oplossing voor diverse huidaandoeningen voor zowel uw gezicht als lichaam. Deze behandeling is ideaal voor het aanpakken van (acne)littekens, striae, cellulitis, pigmentvlekken, rimpels, melasma, verouderingstekenen en grove poriën. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig. Microneedling met de SkinPen maakt gebruik van ultrafijne naaldjes die snel talloze microkanaaltjes in de huid creëren, waardoor de huid verstevigt, verzacht, egaliseert en een frissere uitstraling krijgt.

Dit proces stimuleert de productie van nieuw collageen (type 3) en elastine, essentiële componenten voor een gezonde, veerkrachtige huid. Deze techniek is ook zeer effectief voor het verminderen van littekens veroorzaakt door operaties of ongevallen. De SkinPen, het nieuwste op het gebied van microneedling technologie, wordt wereldwijd erkend voor zijn indrukwekkende cosmetische en paramedische resultaten. Met de SkinPen kan Aphrodite Clinic geavanceerdere microneedlingbehandelingen aanbieden die een stap verder gaan in het verbeteren van uw huidconditie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Indicatie

 • (Acne)littekens
 • Zonbeschadigde huid
 • Grove poriën of grove huidstructuur
 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Rimpels en fijne lijnen
 • Cellulitis
 • Striae (striemen)
 • Pigmentvlekken
 • Andere afwijkingen in huidstructuur

Vergoed door zorgverzekeraars

Aphrodite Clinic is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland.

In het geval van acne of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de SkinPen™ behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vergoedingsmogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op via Whatsapp of bel ons op +31242070206

Wat u vooraf moet weten

Intake

Bij aanvang van de behandeling adviseren wij u een Meitu huidscan. Met een uitgebreid intakegesprek van 45 minuten bespreken wij met u uw medische geschiedenis, wensen en verwachtingen. Aan de hand van de huidscan kunnen onze huidexperts u een behandeling op maat aanbieden en u voorzien van persoonlijk advies.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 4 weken voorafgaand aan de SkinPen behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 4 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet behandelen. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Elke microneedlingbehandeling met de SkinPen begint met een zorgvuldige reiniging en ontsmetting van de huid om infecties te voorkomen. Voor de behandeling is een speciale SkinPen treatment kit vereist, bestaande uit een naaldcartridge en een biosheath voor optimale veiligheid. Tijdens de behandeling worden de minuscule naaldjes van de SkinPen gebruikt om fijne kanaaltjes in de huid te creëren. Hiermee wordt het natuurlijke herstelproces in de huid geactiveerd, waarbij nieuw collageen (type 3) en elastine worden aangemaakt. Dit resulteert in stevigheid en veerkracht van de huid, zonder littekens.


We bewegen de SkinPen in gelijkmatige banen over de huid, waarbij zelfs de gevoelige gebieden veilig en effectief worden behandeld. De diepte van de naaldpenetratie varieert van 0,25 tot 2,5 mm, afhankelijk van de dikte van de huid, om een aangepaste behandeling te garanderen. Het is mogelijk dat u tijdens de behandeling enige pijn ervaart.

Home SkinPen threatment kit

Na de behandeling krijg je de Home Treatment Kit, bestaande uit twee producten speciaal ontworpen om het resultaat van de behandeling te versterken. Onze kit bevat twee krachtige producten: Skinfuse Rescue Calming Complex en Skinfuse Lift HG. Deze producten kalmeren, beschermen en hydrateren de huid na de behandeling.

De eerste 24 uur

Na de behandeling blijven de microkanaaltjes in je huid tot 24 uur open, waardoor het essentieel is om de juiste zorg te bieden om het herstelproces te optimaliseren. Volg deze richtlijnen gedurende de eerste 24 uur na je SkinPen microneedling sessie:

 1. Gebruik Skinfuse Lift HG: Breng gedurende de eerste 24 uur na de behandeling Skinfuse Lift HG aan op je gereinigde huid. Dit product beschermt de huid tegen schuring en vult de vochtbalans aan, waardoor je huid optimaal kan herstellen. Breng het product 2-4 keer aan voor een optimale hydratatieboost.

 2. Vermijd andere skincare producten: Gedurende de eerste 24 uur is het belangrijk om geen andere skincare producten te gebruiken, inclusief zonbescherming en make-up. Dit minimaliseert de kans op irritatie en bevordert het herstelproces van je huid.

 3. Niet reinigen met water en/of haren wassen: Vermijd het reinigen van je gezicht met water en het wassen van je haren gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Dit voorkomt irritatie en verstoring van het herstelproces van je huid.

Na 24 uur

Nu de microkanaaltjes gesloten zijn, kunnen er skincare producten aangebracht worden.

 1. Gebruik Skinfuse RESCUE Calming Complex: Breng 24 uur na de behandeling Skinfuse RESCUE Calming Complex aan op je gereinigde huid. Dit product kalmeert en voedt de huid intensief, terwijl het de huidbarrière beschermt. Breng het product 2 keer per dag aan voor maximale resultaten. Je kunt dit product blijven gebruiken tot 5-7 dagen na de behandeling voor een langdurige verzorging van je huid.

 2. Gebruik een milde cleanser: Om je huid te reinigen, gevolgd door een zonproduct met fysieke filters voor bescherming tegen de zon.

 3. U kunt weer een moisturizer en make-up gebruiken: Om je huid te hydrateren en te verzorgen.

Na 7 dagen is de huid volledig hersteld en kunt u ook weer producten gebruiken met vitamine A en C.

Nazorg

Door de intensieve huidbehandeling ziet uw huid er rood uit en kunt u een warmtesensatie tijdens de eerste dagen ervaren. Dit kan enkele dagen aanhouden en eventueel gepaard gaan met vervellen. Het komt geregeld voor dat er kleine, geheel onschadelijke ontstekingen, puntbloedingen en blauwe plekken ontstaan. Dit is volkomen normaal: ze trekken binnen enkele dagen vanzelf weg. De huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen en om collageen en elastine aan te maken. In de dagen na de behandeling kunt u een verkoelende, hydraterende crème gebruiken. Om dichttrekken van de behandelde bloedvaten te voorkomen mag u uw huid die dagen niet extreem koelen. Dichttrekken van deze vaten kan het resultaat van de behandeling negatief beïnvloeden.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentvorming te voorkomen.

Zonwaarschuwing

Blootstelling aan zon en zonnebank


Na de gezichtsbehandeling met de SkinPen, dient u extra blootstelling aan de zon te voorkomen en is het belangrijk geen gebruik te maken van de zonnebank voor minstens 4 weken. Gedurende 24 uur na de behandeling is het van belang dat u geen SPF zonnebrandcrème gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van de indicatie en de persoonlijke huidsituatie zijn de eerste resultaten zichtbaar tussen 4-5 weken. Voor huidverbetering adviseren we een kuur van minimaal 4 behandelingen, met een interval van ongeveer 4 weken tussen elke behandeling voor optimale resultaten. Voor littekens raden we een intensievere aanpak aan, met een kuur van 6 behandelingen, ook met een interval van ongeveer 4 weken tussen elke behandeling om het beste resultaat te behalen.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Rojin Aslan
Leyla Sadeghi
Nailja Kasoemova

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00

Meitu huidscan

€50,00

SkinPen™ Microneedling (inclusief home threatment kit)

€195,00

3 SkinPen™ Microneedling (inclusief home threatment kit)

€550,00

6 SkinPen™ Microneedling (inclusief home threatment kit)

€950,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Is de SkinPen™ behandeling geschikt voor een gevoelige huid?

Ja dit is het geval. De SkinPen™wordt ook geadviseerd voor een zeer gevoelige huid. Door het gebruik van de SkinPen™ wordt de huid verstevigd en zorgt het ervoor dat de gevoeligheid juist verminderd wordt.

Wordt de huid tijdens de behandeling verdoofd?

Nee dit is niet het geval. U mag via de huisarts een verdovende crème op recept afhalen. Aphrodite Clinic ervaart dat een verdovende crème in de meeste gevallen niet noodzakelijk is.

Is de SkinPen™ behandeling geschikt voor littekens?

Ja dit is geschikt. Doordat de SkinPen™ kleine kanaaltjes in de huid behandeld is het dus mogelijk om littekens te herstellen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Mag ik de SkinPen™ behandeling ondergaan als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Nee dit is niet het geval. Aphrodite Clinic raadt het af om tijdens de zwangerschap of borstvoeding deze behandeling te ondergaan. Tijdens een zwangerschap heeft het lichaam alle bouwstoffen nodig om alles voorspoedig te laten verlopen, hierdoor heeft het lichaam geen bouwstoffen om de huid te verbeteren. Ook bij borstvoeding zijn er complicaties mogelijk doordat de hormonen van de zwangerschap nog steeds pigment veroorzaken.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

In het geval van acné of pigmentatie wordt bij sommige aanvullende zorgverzekeringen de SkinPen™ behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken