Onze webshop is live!

Neem een kijkje

Dieptereiniging

Behandeling duur:

50 Minuten

Aantal behandelingen:

1

Vrijblijvende intake plannen

Dieptereiniging | gezicht

Wilt u uw acnehuid goed verzorgen en beschermen tegen acne-uitbraken? Dan heeft u een goede dieptereiniging nodig. Onze huidspecialisten zorgen ervoor dat uw huid diep gereinigd wordt en ontdaan wordt van puistjes, mee-eters. U kunt een dieptereiniging als losstaande behandeling krijgen.

Indicatie

  • Acne

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek van 15 minuten vooraf. Wij scannen uw huid eventueel vooraf met de nieuwste top range skin scanner Observ 520X van Observe Skin Diagnostics. Zo kunnen wij eventuele huidproblemen traceren en daarop de behandeling van uw huid afstemmen.

Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De behandeling

Een dieptereiniging wordt altijd voorafgegaan door een reiniging met een gezichtsgel en een desinfecterende tonic. De dieptereiniging bestaat uit het verwijderen van verontreinigingen. Alle aanwezige puistjes en mee-eters worden verwijderd. Wij prikken sommige puistjes even aan met een steriele naald om opgehoopte talg en bacteriën te verwijderen. Hier voelt u bijna niets van. Uitknijpen en verwijderen van puistjes en mee-eters kan wel als vervelend ervaren worden. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème aan op basis van aloë vera en een zonbeschermingsproduct met factor 50.

Nazorg

Door de dieptereiniging kunnen wat korstjes ontstaan. Het is belangrijk om niet aan deze korstjes te krabben om infecties en littekens te voorkomen.

Vervolgbehandelingen

Om een verzorgde huid te houden en om nieuwe acne-uitbraken te voorkomen, adviseren wij een dieptereiniging om de 2-4 weken.

Specialisten

Mirjam de Raad
Nailja Kasoemova
Jurgita Germaniene

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00

Meitu skinscan

€50,00

Dieptereiniging

€60,00

Al onze prijzen zijn per behandeling. Vrijblijvende intake plannen Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Meest gestelde vragen

Is de acnébehandeling pijnlijk?

Het dieptereiniging proces is niet helemaal pijnloos. Maar over het algemeen is het voor veel individuen goed te verdragen.

Met welke huidreacties moet rekening gehouden worden?

Na de acnébehandeling is het mogelijk dat uw huid op de behandelde plaatsen rood en lichtelijk opgezwollen kan zijn. De huidtherapeuten van Aphrodite Clinic zorgen na afloop van de behandeling dat er kalmerende crèmes op de huid komen zodat u de dagelijkse bezigheden kan hervatten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Dit is voor ieder individu anders, mede omdat het afhankelijk is van de ernst van de acné en andere beïnvloedende factoren. Aphrodite Clinic adviseert om bij actieve acné elke twee tot vier weken een behandeling te ondergaan voor het meest optimale resultaat. Zodra de huid kalmer wordt kan de behandelingsfrequentie gelijkmatig afnemen. Ook de geadviseerde huidproducten voor thuis helpen bij het proces.

Wat is het resultaat dat ik van de acnébehandeling mag verwachten?

In het proces zal u merken dat de huid rustiger, egaler en gladder aanvoelt. De hoeveelheid puistjes, mee-eters en acné-uitbraken komen vanaf dat moment ook minder frequent voor.

Doordat de bestrijding van acné een proces van tijd is, duurt het bij dagelijks gebruik van de producten twee tot zes weken voordat de verandering zichtbaar zijn.

Ook is het van belang dat de resultaten beïnvloed worden door verscheidene factoren zoals, erfelijke aanleg, voeding en leefstijl, hormoonschommelingen, de hoeveelheid behandelingen en het gebruik van de thuisproducten.

Worden de kosten van een acnébehandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Acnébehandelingen worden bij de meeste aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken