Camouflagetherapie

Behandeling duur:

15 Minuten

Aantal behandelingen:

n.v.t.

Camouflagetherapie

Voelt u zich onzeker over uw door acne en littekens aangedane huid? Bedekt u uw rimpels, pigmentvlekken, grove poriën of zwangerschapsmasker het liefst met een dikke laag gekleurde crème die uw huid afsluit en verstopt? Dat hoeft niet meer dankzij de revolutionaire camouflagetherapie van Lycogel®. Aphrodite Clinic gebruikt de innovatieve productlijn van Lycogel®, met camouflerende en dekkende producten die geschikt zijn voor alle huidtypes en huidproblemen. Alle producten van Lycogel® zijn gebaseerd op het revolutionaire LYCO-Complex®, waarin 12 actieve ingrediënten zorgvuldig gecombineerd zijn om de huid van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen te voorzien. Zelfs na intensieve huidbelastende behandelingen zoals lasertherapie, chemische peelings, microneedlingbehandelingen of mesotheraphie kunt u Lycogel® producten veilig gebruiken omdat uw huid kan blijven ademen. Ideaal!

Aanvullende verzekering

Camouflagetherapie wordt bij de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Checkt u hiervoor uw polis.

Indicaties

 • Acne
 • Littekens
 • Rimpels
 • Huidveroudering
 • Grauwe en futloze huid
 • Grove poriën
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Melasma (zwangerschapsmasker)
 • Onzuivere rokershuid
 • Andere huidaandoeningen en kleurafwijkingen

Onze camouflageproducten

Aphrodite Clinic werkt met de revolutionaire productlijn van Lycogel®, die uitgaat van het principe dat onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig heeft om gezond te blijven. Alle producten van Lycogel® zijn gebaseerd op het revolutionaire LYCO-Complex®, waarin 12 actieve ingrediënten zorgvuldig gecombineerd zijn om de huid van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen te voorzien.

Grote pluspunten van Lycogel®

 • Alle producten zijn water- en wrijfbestendig.
 • Alle producten zijn op waterbasis, olie-vrij en verstoppen de poriën niet.
 • Lycogel® producten zijn hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huidcondities. Zelfs op een geïrriteerde of behandelde huid ondersteunen ze het herstellend vermogen van de huid.
 • Lycogel® wordt gebruikt voor alle huidsoorten, met of zonder acne, met of zonder pigmentvlekken en alles daartussen.
 • Alle producten bieden verlichting en zorgen voor een versneld herstelproces van een droge en schilferige huid na bijvoorbeeld een laserbehandeling of een peeling. Schilfering blijft de eerste dag(en) helaas wel zichtbaar.

Breathable Camouflage® | 20ml / 0,7 Fl Oz | SPF 30

Dit veelzijdige camouflerende product van Lycogel® geeft een mooie, matte dekking die toepasbaar is voor elk huidprobleem. Breathable Camouflage® is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende tinten, die onderling gecombineerd kunnen worden tot uw eigen ideale teint. Dit topproduct is in lagen aan te brengen en gaat een dag lang mee. Zelfs een verfrissende duik is mogelijk door de waterbestendige dekking.

Breathable Concealer® | 7,4ml / 0,25 Fl Oz | SPF 30

Dit camouflerende product geeft maximale dekking bij roodheid. U kunt deze dekking dagelijks gebruiken voor een gezonde en natuurlijke uitstraling. U vertrouwt op Breathable Concealer® op plaatsen die wat extra aandacht kunnen gebruiken, zoals onder de ogen.

Breathable Tint® | 30ml / 1 Fl Oz | SPF 30

Met Breathable Tint® heeft u een stralende, lichte dekking voor een gezonde en levendige glans. Breathable Tint® is uitstekend geschikt als lichte foundation en geeft u een stralende look.

Breathable Balm® | 60ml / 2 Fl Oz | SPF 15

Deze transparante balm, rijk aan heilzame ingrediënten, beschermt en vitaliseert uw huid. Breathable Balm® benut de voordelen van LYCO-Complex® zonder de dekkende werking.

Voor meer informatie gaat u naar Lycogel®.

Tarieven

Per behandeling

Behandeling
Prijs
Lycogel breathable camouflage

€69,00

Lycogel breathable concealer

€36,00

Lycogel breathable tint

€65,00

Lycogel breathable balm

€60,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Is het noodzakelijk om een verwijzing aan te vragen bij de huisarts of een specialist?

Het is mogelijk om een verwijzing aan te vragen van een huisarts of specialist. Dit is echter geen vereiste om een afspraak te maken met de huidtherapeut. Ook zonder verwijzing bent u van harte welkom bij Aphrodite Clinic. De huidtherapeut zal in dat geval eerst uw huid analyseren en aan de hand van de resultaten een specifiek behandelplan bewerkstelligen.

Is het mogelijk om camouflage therapie toe te passen op een gevoelige huid?

Ja dit is mogelijk. Dit proces wordt bewerkstelligd doordat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen. De unieke samenstellingen van het product wordt ook wel Hypoallergeen genoemd. De Hypoallergenen kunnen direct op een pas behandelde of geïrriteerde huid aangebracht worden. Doordat de Lycogel de huid niet volledig afsluit kan de gevoelige huid blijven ademen.

Is het mogelijk om camouflage therapie te combineren met andere huidbehandelingen?

Ja dit is mogelijk. Door de camouflagetherapie toe te passen is het mogelijk om andere behandelingen minder zichtbaar te maken. Microdermabrasie, microneedling, lichttherapie, diverse peeling’ s en lasertherapie behoren tot deze groep.

Kan Lycogel bij mannen en vrouwen toegepast worden?

Voor mannen en vrouwen gelden beide dezelfde richtlijnen, namelijk het onderzoeken en analyseren van eventuele huidproblemen. Camouflagetherapie en bijbehorende Lycogel heeft dus voor beide geslachten verscheidene mogelijkheden te bieden.

Worden de kosten van deze behandeling behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Camouflagetherapie wordt bij de meeste aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Afspraak Maken

Bekijk onze kliniek in 360°