Botox & Bubbles Event 26 mei!

Meer informatie
04 mrt. 2024

5 meest gewilde botox gezichtsbehandelingen van 2024

Wusala Alibeyli Huidtherapeut

5 meest gewilde botox gezichtsbehandelingen van 2024

Jaarlijks spenderen we wereldwijd meer dan 10 miljard aan botox en filler behandelingen, en deze trend zet alleen maar door! Van jonge professionals tot ervaren senioren, iedereen zoekt naar manieren om de tijd subtiel terug te draaien. Ontdek de vijf meest gewilde botox gezichtsbehandelingen van dit jaar.

1. Botox gezicht behandeling tegen fronslijnen

Jaarlijks kiezen meer dan 200.000 mensen in Nederland voor deze behandeling om fronslijnen te verzachten. Deze behandeling is bijzonder populair onder individuen van 30 tot 50 jaar die actief bezig zijn met hun uiterlijk. Het succes van deze behandeling ligt in het vermogen om een meer ontspannen en jeugdige uitstraling te bieden, zonder de natuurlijke expressie te beïnvloeden. De procedure werkt door de onderliggende spieren tijdelijk te ontspannen, waardoor de zichtbaarheid van fronslijnen vermindert en bijdraagt aan een meer ontspannen, jeugdige uitstraling.

Een gemiddelde sessie duurt slechts 15 tot 20 minuten, met resultaten die tot 6 maanden aanhouden. In onze kliniek merken we een sterke voorkeur voor deze snelle en veilige oplossing.

2. Botox gezicht behandeling tegen voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels verzachten is een veelgevraagde behandeling, waarbij cliënten vaak verbaasd zijn over de snelle en effectieve resultaten. Ongeveer 150.000 sessies worden jaarlijks in Nederland uitgevoerd, vooral populair bij mensen die een levendige en energieke uitstraling willen behouden, vaak in de leeftijd van 35 tot 55 jaar. 

Deze expressielijnen worden vaak prominenter naarmate we ouder worden, en daarom is de Botox behandeling voor het gezicht, gericht op het verzachten van voorhoofdrimpels, enorm populair geworden. De behandeling biedt een manier om deze tekenen van veroudering te verfijnen, waardoor u een meer ontspannen en verjongde uitstraling krijgt. Een gemiddelde sessie voor voorhoofdrimpels behandeling met Botox duurt slechts ongeveer 15 tot 30 minuten. Het natuurlijke resultaat van deze behandeling houdt gemiddeld tussen de 3 en 6 maanden stand.


3. Botox gezicht behandeling tegen kraaienpootjes

Deze behandeling, gericht op de verfijning van de lachlijnen rond de ogen, trekt jaarlijks zo'n 100.000 Nederlanders. Het is populair voor het verzachten van de fijne lijntjes rond de ogen die ontstaan door lachen en expressie.

In slechts 10 tot 20 minuten kan Botox de huid rond de ogen gladder maken, met resultaten die gemiddeld 4 tot 6 maanden aanhouden. Onze kliniek ziet een aanhoudende populariteit onder cliënten die streven naar een frisse, levendige blik.

4. Botox gezichtsbehandeling tegen migraine

Migraine is niet slechts een hoofdpijn; het is een ingrijpende aandoening die het dagelijks functioneren ernstig kan beïnvloeden. De populariteit van Botox voor het behandelen van migraine groeit, met name onder degenen die traditionele behandelmethoden hebben geprobeerd zonder bevredigend resultaat. In totaal 75.000 behandelingen per jaar.

Een vernieuwende benadering in de strijd tegen migraine is een botox-gezichtsbehandeling. Het vermogen van botox om spierspanning en zenuwsignalen die bijdragen aan migraine te verminderen, maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en langdurige oplossing.

5. Botox gezichtsbehandeling voor een wenkbrauwlift

Deze behandeling, met jaarlijks zo'n 75.000 sessies in Nederland, is bijzonder populair onder individuen van 30 tot 55 jaar die een snelle en effectieve manier zoeken om een vermoeide uitstraling tegen te gaan en een open blik te creëren. De precieze plaatsing van Botox in de spieren rond de wenkbrauwen resulteert in een natuurlijke lift, maakt de ogen opener en verzacht de algehele gezichtsuitdrukking. Het resultaat is niet alleen een jeugdiger uiterlijk, maar versterkt ook het zelfvertrouwen en het welzijn van de cliënt.

Cosmetisch KNMG arts Dr. Demir: ‘Veiligheid, en eerlijk advies staat centraal als het gaat om botox gezichtsbehandelingen.

Soms is minder meer
Dr. Demir begrijpt dat cosmetische behandelingen, met name botox gezichtsbehandelingen, de wens naar perfectie kunnen aanwakkeren. Echter, met het oog op het behouden van een natuurlijke uitstraling, zal hij soms adviseren om terughoudend te zijn in het gebruik van botox. Het vermijden van overdreven ingrepen is essentieel om te zorgen voor een harmonieus resultaat dat de schoonheid van uw gezicht accentueert en niet overschaduwt. 

Productinformatie botoxgezichtsbehandeling

Voor de behandelingen tegen fronslijnen, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, migraine en voor wenkbrauwlifts, gebruiken we exclusief het Botox-merk Dysport. Dysport staat bekend om zijn verfijnde resultaten, waardoor het een favoriet is onder onze cliënten die streven naar een natuurlijke, maar merkbare verjonging.

Naast onze toewijding aan topkwaliteit Botox behandelingen, begrijpen we dat de reis naar esthetische perfectie vaak verder gaat dan alleen Botox. Daarom bieden we ook een reeks premium fillers aan om onze cliënten te voorzien van een complete, holistische benadering van gezichtsverzorging. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie omvat toonaangevende merken zoals Juvederm, MaiLi en Stylage. Deze fillers, allemaal gebaseerd op hyaluronzuur, worden geprezen om hun veiligheid, duurzaamheid en vermogen om naadloos samen te werken met de natuurlijke structuur van de huid.

Of het nu gaat om het verzachten van lijntjes met Dysport of het herstellen van volume en contouren met onze premium fillers, onze kliniek staat garant voor behandelingen die niet alleen voldoen aan de huidige esthetische trends, maar ook de tijdloze wens voor schoonheid en zelfvertrouwen weerspiegelen.

Afspraak Maken