Laser Summer Deals!

Meer informatie

Okselhaar laseren

Heeft u last van ongewenst haargroei onder uw oksel? Wilt u permanent afrekenen met uw okselhaar? Bij Aphrodite Clinic kunt u terecht voor een oksellaserbehandeling, waarbij onze huidtherapeuten gebruik maken van de GentleMaxPro®. Dit is een uiterst geavanceerd laserapparaat, waarbij u een ultieme laserbehandeling zult ervaren. Het haar, inclusief de haarzakjes worden vernietigd, hierdoor kunnen er geen haren terug groeien. Met permanent onthaarde oksels zult u zich weer zekerder voelen in uw eigen lichaam. Ieder huidtype met donkere beharing komt in aanmerking voor deze behandeling. Heeft u blond, grijs, rood of wit haar, dan kunt u helaas niet bij ons terecht voor een oksellaserbehandeling. Hierbij ontbreekt namelijk het benodigde pigment voor de laser.

Behandeling duur:
5-10 minuten
Aantal behandelingen:
3 tot 6
Prijs per behandeling:
60

De behandeling wordt verricht met de GentleMaxPro®

Zonwaarschuwing
6 weken vóór tot 8 weken na de kuur niet zonnen en zonfactor 50 gebruiken.

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze oksellaserbehandeling gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf.

Zonwaarschuwing

Leest u onze zonwaarschuwing goed door voordat u met de oksellaserbehandeling start.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

Voorbereiding

De dag vóór de oksellaserbehandeling scheert u het te behandelen gebied. Korte haartjes zorgen ervoor dat de energie die vrijkomt uit de laser optimaal benut wordt voor vernietiging van haar en haarzakjes. Tot het moment van de oksellaserbehandeling laat u de huid met rust, zonder huidproducten aan te brengen.

Bent u zwanger of raakt u in de oksellaserbehandelingsperiode zwanger? Laat het ons dan direct weten. De behandelingen kunnen dan pas na de bevalling plaatsvinden of voortgezet worden. Ook kinderen onder de 16 jaar worden geadviseerd om te wachten met lasertherapie, tenzij er sprake is van een medische indicatie voor het gelaat. Een verwijsbrief van uw huisarts is dan noodzakelijk.

De behandeling

Tijdens de oksellaserbehandeling met de GentleMaxPro® worden laserstralen door middel van de zogenaamde stempeltechniek als het ware ingeschoten in een begrensd deel van de vooraf gereinigde en geschoren huid. De warmte die ontstaat vernietigt haren en haarzakjes die zich in de actieve groeifase bevinden. U kunt tijdens het gebruik van de laser een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren. Het unieke koelsysteem van de GentleMaxPro® zorgt ervoor dat de huid beschermd en verdoofd wordt, zodat dit gevoel wegtrekt zodra het inschieten met de laser stopt. Brandt de plek nog na, geef dit dan aan, dan kan uw huid extra gekoeld worden. Na de behandeling brengen wij een hydraterende zonbescherming met SPF50 aan. Afhankelijk van de grootte van het te laseren huidoppervlak duurt de behandeling 5-10 minuten. Om uw ogen te beschermen tegen de laser draagt u tijdens de behandeling een bril.

De GentleMaxPro® lasermethode werkt zeer effectief: na de eerste behandeling wordt al ca. 80-85% van de haren en haarzakjes vernietigd. Deze eerste resultaten zijn ongeveer 2-3 weken na de behandeling zichtbaar.

In deze video kunt u zien hoe de behandeling wordt uitgevoerd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Nazorg

Koeling en verzorging

De behandelde huid kan nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen.

Zonwaarschuwing

Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.

Vervolgbehandelingen

4-6 weken na de laserbehandeling komen nog niet vernietigde haren en haarzakjes in de actieve groeifase. Rond de tweede en derde behandeling kunt u veel haargroei ervaren. Daarna zult u merken dat de groei sterk afneemt. Tijdens enkele vervolgbehandelingen worden nieuwe haren vernietigd totdat er een minimale haargroei resteert. Vanaf 6-10 weken na een behandeling kunt u een vervolgbehandeling krijgen. De behandeling wordt in de meeste gevallen 3 tot 6 keer herhaald voor het beste resultaat, wat een permanente haarreductie van minimaal 85% betekent. In enkele gevallen komt het voor dat er meer dan 6 behandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld vanwege hormonen of ineffectieve resultaten bij eerdere, niet door Aphrodite Clinic uitgevoerde laserbehandelingen.

Onze specialisten

Wusala Alibeyli
Huidtherapeut
Femke Weeber
Huidtherapeut

Tarieven

Behandeling
Prijs
Laseren oksels vrouw

€60,00

Laseren oksels man

€60,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Ben ik na lasertherapie definitief van al mijn ongewenste okselhaar af?

Wij ervaren in de praktijk dat 85-90% van uw ongewenste okselhaar na de behandeling permanent vernietigd is. De laser zorgt ervoor dat het okselhaar en de bijbehorende haarzakjes vernietigd worden in de actieve haargroei fase, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Omdat er haarzakjes zijn die tijdens een behandeling inactief zijn en daarom geen haar bevatten, kunnen deze haarzakjes niet door deze laser vernietigd worden. Daarom krijgt u 3-6 behandelingen, om zoveel mogelijk haarzakjes in de oksel te kunnen vernietigen. Er blijft altijd een klein percentage haarzakjes over.


Wij zien helaas vaak advertenties met een claim van 100% definitieve haarvernietiging. Deze informatie is niet correct en misleidend.

Is de oksellaserbehandeling pijnloos?

Omdat de laserstraal tot 80 graden Celsius verwarmd wordt, zult u een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren. Dit gevoel is per persoon verschillend. Wij pauzeren even als dat gewenst is.

Kan ik lasertherapie krijgen als ik zwanger ben?

Bent u zwanger of raakt u tijdens de laserbehandelingsperiode zwanger? Laat het ons dan direct weten. De behandelingen kunnen na de zwangerschap plaatsvinden of voortgezet worden.

Krijg ik vanwege mijn zwangerschap alle haargroei terug?

Haarzakjes die niet vernietigd zijn tijdens een behandeling kunnen weer actief worden. Zwangerschapshormonen kunnen deze haarzakjes activeren. Hier kan dus weer haar groeien. Dit zal niet zoveel zijn als voor de behandeling. Wij ervaren in de praktijk dat 85-90% permanente haarreductie behouden blijft.

Kan ik lasertherapie krijgen in de zomer?

U kunt inderdaad lasertherapie krijgen in de zomer. De te laseren huid mag echter niet gebruind zijn/worden om ongewenste pigmentvorming te voorkomen. Voor, tijdens en na de behandeling van de oksel moet u dagelijks een zon beschermend product met SFP 50 gebruiken. Voor meer informatie leest u de volledige zonwaarschuwing.

Kan mijn donkere huid gelaserd worden?

Ja, dat is mogelijk. Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro® met een Nd YAG 1064nm laser. Deze laser heeft een langere golflengte en veroorzaakt minder schade aan de oppervlakte van de oksel. Hierdoor kunnen wij uw donkere huid veilig behandelen.

Kunnen mijn grijze/witte/rode haren vernietigd worden met behulp van lasertherapie?

Helaas niet. De laser werkt namelijk op het pigment in donkere haartjes en dat pigment ontbreekt in grijze, witte en rode haren. Wij kunnen deze haren met haarzakjes wel permanent vernietigen door middel van elektrisch epileren. Dit is alleen mogelijk voor dikkere haartjes in het gezicht.

Is het mogelijk om donshaar te vernietigen met behulp van lasertherapie?

Het is inderdaad mogelijk om donshaar te vernietigen, mits er donker pigment in de haartjes zit. Wij kunnen werken met een hele korte puls duur (3 ms). Daardoor wordt er meer warmte in een kortere tijd gecreëerd. Houd er rekening mee dat er meer behandelingen nodig zullen zijn om deze fijne haartjes te vernietigen.

Moet ik mijn oksels scheren voor de behandeling?

Ja, u moet het te behandelen gebied een dag voor de behandeling scheren. We werken namelijk met een dosis energie die geabsorbeerd wordt door het pigment van het haartje. Zijn de haren nog intact, dan gaat er onnodige energie verloren aan het zichtbare deel van het okselhaar. Er is bovendien kans op verbrandingen.

Let op: omdat de laser haarzakjes vernietigt via het haar, mag u vooraf niet epileren.

Is er een minimumleeftijd voor laserontharing van de oksels?

Voor kinderen onder de 16 jaar adviseren wij om te wachten met lasertherapie, tenzij er sprake is van een medische indicatie voor de oksel. De belangrijkste reden voor onze terughoudendheid is dat hormonale schommelingen het resultaat sterk kunnen beïnvloeden. Een verwijsbrief van uw huisarts is noodzakelijk. Houd er rekening mee dat de resultaten ook met een verwijzing teleurstellend kunnen zijn, vanwege de hormonale schommelingen. Wij behandelen kinderen tussen de 16 en 18 jaar alleen in aanwezigheid van hun wettelijke voogd, of na overlegging van een door de wettelijke voogd getekend toestemmingsformulier.

Wordt lasertherapie van de oksels vergoed door de zorgverzekering?

De kosten van de behandeling ‘’oksel laseren’’ komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Behandeling duur:
5-10 minuten
Aantal behandelingen:
3 tot 6
Prijs per behandeling:
60

De behandeling wordt verricht met de GentleMaxPro®

Wat onze klanten vinden Van onze behandelingen

L. van H
28/03/2021

Ik ben ondanks de afstand speciaal naar Aphrodite Clinic gekomen, omdat zij gebruik maken van de GentleMax Pro laser voor permanente ontharing. Ik had uiterst positieve verhalen over deze laser gehoord en ze kloppen allemaal! Ik heb lichaamshaar laten weg laseren en merkte direct na de eerste behandeling al een heel duidelijk resultaat, veel beter dan de alternatieven die ik geprobeerd heb.


Het personeel is erg vriendelijk en ze leggen alles netjes uit. Er wordt geen misleidend marketingpraatje gehouden: men is realistisch en eerlijk over de te verwachten resultaten, hoelang de behandeling duurt en de bijbehorende kosten. Dat is erg prettig en zorgt dat je je op je gemak voelt, wetende dat het hier écht professioneel aangepakt wordt. Ik ga de lasertherapie dan ook zeker voortzetten bij dit bedrijf en overweeg nog om te starten met andere behandelingen, zoals het aanpakken van mijn beginnende kaalheid met Mesotherapie. Al met al ben ik heel erg tevreden en raad ik ze van harte aan!

Jules van der Heijden
10/04/2021

Schitterende kliniek. Het personeel is behulpzaam, je wordt netjes ontvangen en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de behandeling die plaats gaat vinden. Hierbij worden niet alleen de risico's van de behandelingen besproken maar ook hoe het traject eruit gaat zien. Het personeel luistert naar de wensen en opmerkingen van de klant. Dit vind ik persoonlijk erg fijn.

Wat je vaak niet ziet in een oud centrum is dat de panden rolstoeltoegankelijk zijn. Bij Aphrodite Clinic is dit zeker wél het geval. Niet alleen de toegang is goed te overbruggen met de rolstoel maar ook de deuren en kamers zijn erg ruim. Bovendien is er een erg ruim invalidetoilet.

Vivian F
10/05/2021

Naast laserbehandelingen die heel goed hebben gewerkt, heb ik hier ook een aantal behandelingen gehad voor mijn acne! Ik heb peeling ’s gehad, dieptereinigingen en Dermapen behandelingen. Dankzij de sterkere peeling heb ik nu geen last meer van acne zoals ik eerst had! Nu wordt er middels Dermapen behandelingen en peeling gewerkt aan mijn littekens. Er is sprake van eerlijke en duidelijke communicatie, waardoor ik altijd weet waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten! Al met al ontzettend blij met de laser- en gezichtsbehandelingen.

Silke van Helden
17/05/2021

Via sociale media ben ik ben Aphrodite Clinic terecht gekomen. Inmiddels heb ik mijn oksels meerdere keren laten laseren en heb ik daar daadwerkelijk geen haargroei meer. Van die resultaten durfde ik hiervoor alleen maar te dromen! Daarnaast voel ik mij bij Aphrodite Clinic heel erg welkom en is het altijd een feestje om ernaartoe te gaan. Inmiddels is het team uitgebreid, maar ik word elke keer door iedereen even vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik kan het iedereen aanraden!

Ana Ruta
20/05/2021

Ik ben destijds via de goede verhalen van een vriendin bij Aphrodite Clinic terecht gekomen. Nadat ik bij een andere laser kliniek geen goede ervaring heb gehad heeft Aphrodite Clinic mij wel gelijk resultaat geleverd. Je wordt op een goede en eerlijke manier behandeld, daarnaast wordt er echt de tijd voor je genomen. Ik ben destijds met enkele lichaamszones begonnen maar wegens het succes van de laserbehandeling heb ik gelijk doorgepakt naar meerdere zones. Ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn laserbehandelingen en raad Aphrodite Clinic aan iedereen aan!

Wij werken met de GentleMaxPro®

Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro®. Deze laser heeft twee golflengten, namelijk de Alexandrite (755NM) voor huidtypes 1 tot en met 4 en de ND:Yag (1064 NM) voor huidtype 5 en 6. Hierdoor kunnen wij lichte én donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderen. Omdat de laser erg specifiek te werk gaat kunnen wij u effectief behandelen en met 3-6 behandelingen het gewenste resultaat leveren tot en met 85-90% permanente haarreductie.

Na eerste behandeling al 80% haar reductie.

Tussen de 3 en 6 behandelingen 85 tot 90% permanent haarvrij.

Geschikt voor alle huidtypes.

GentleMaxPro

The face of beauty Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Afspraak Maken