4e behandeling gratis, alleen in april!

Meer informatie

Zonwaarschuwing voor de behandeling

Blootstelling aan zon en zonnebank

Om ervoor te zorgen dat de behandeling optimale resultaten oplevert en om ongewenste pigmentvorming te voorkomen, vragen wij u uw huid in de 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet bloot te stellen aan de zon of aan de zonnebank. Ook tussen de opeenvolgende behandelingen door en tot 8 weken na de laatste behandeling vragen wij u hiermee rekening te houden en een zonbeschermend product met SPF 50 te gebruiken. Vanwege mogelijke pigmentvorming of zelfs ernstige verbrandingen die door zonnen kunnen optreden, kunnen wij een gebruinde huid niet laseren. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Koeling na de behandeling

Wij adviseren u om uw huid gedurende 3 dagen na de behandeling zo koel mogelijk te houden, omdat de warmte die aan uw huid is toegevoegd er ook weer uit moet. U kunt hiervoor bijvoorbeeld cool packs of verkoelende gels gebruiken. Actief sporten, heet douchen, saunagebruik en thermoleggings kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden. Voor zowel lasertherapie als elektrisch epileren mag u het behandelde gebied niet epileren of harsen gedurende de behandelmethode. Hierdoor worden haartjes uit de haarzakjes getrokken. Die haartjes zijn echter nodig tijdens de behandeling. Mocht het toch nodig zijn, dan kunt u het behandelde gebied scheren of de haartjes wegknippen.

Zonwaarschuwing na de behandeling

Blootstelling aan zon en zonnebank

Na de behandeling, tussen opeenvolgende behandelingen door en tot 8 weken na de laatste behandeling, vragen wij u uw huid niet bloot te stellen aan de zon of aan de zonnebank en een zonbeschermend product met SPF 50 gebruikt. Zo kan een optimaal resultaat behaald worden en kunnen pigmentvormingen en zelfs ernstige verbrandingen voorkomen worden. Aphrodite Clinic is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet vermelden van blootstelling aan zon of zonnebank in de aangegeven periodes.

Afspraak Maken