BrowVitamin

Behandeling duur:

15 Minuten

Aantal behandelingen:

6

Zonwaarschuwing
6 weken vóór tot 8 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

BrowVitamin

Worden uw wenkbrauwen dunner door haarverlies? Worden de haren dunner en breekbaar? Heeft u het gevoel dat uw aangezicht hierdoor negatief verandert, of maakt het u zelfs onzeker? Dan biedt onze Dermapen4™ microneedlingbehandeling met BrowVitamin® mesotherapie perspectief. Deze behandeling stimuleert de haargroei en remt haarverlies. Microneedling is een techniek waarbij zeer fijne naaldjes in een mum van tijd talloze kleine kanaaltjes in de lederhuid prikken om de huidconditie te verbeteren. Door deze microneedlingbehandeling te combineren met de voedingsstoffen in BrowVitamin® mesotherapie, zien wij opmerkelijk goede resultaten. De minuscule kanaaltjes die ontstaan door microneedling maken de opname van de voedingsstoffen in bestaande haarzakjes en de omringende huid namelijk veel gemakkelijker. De behandeling wordt vakkundig en veilig uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten met de toonaangevende Dermapen4™, een zeer geavanceerd microneedlingapparaat, waarmee wereldwijd verbluffende resultaten worden behaald. BrowVitamin® mesotherapie bevat onder andere vitamines, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur. De behandeling verbetert de conditie van de haarzakjes. Hierdoor verstevigen en verdikken haren en wordt haarverlies geremd.

Let op

De BrowVitamin® behandeling kan helaas niet worden uitgevoerd op plaatsen waar geen haarzakjes meer aanwezig zijn.

Indicaties

  • Haarverlies wenkbrauwen
  • Dunner wordende wenkbrauwharen

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze behandeling gaat een kort intakegesprek vooraf. Wij scannen uw huid vooraf met de nieuwste top range skin scanner Observ 520X van Observe Skin Diagnostics. Zo kunnen wij eventuele huidproblemen traceren en daarop de behandeling van uw huid afstemmen.

Zonwaarschuwing

Leest u onze zonwaarschuwing goed door voordat u met de behandeling start.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

De behandeling

Voordat gestart wordt met de BrowVitamin® mesotherapiebehandeling reinigen en ontsmetten wij de hoofdhuid goed om infecties te voorkomen. Vervolgens brengen wij de BrowVitamin® mesotherapie aan op uw huid. De minuscule naaldjes van de Dermapen4™ brengen het serum met werkzame voedingsstoffen via de ontstane, eveneens minuscule, kanaaltjes in de huid. Tijdens de behandeling wordt de Dermapen4™ over de wenkbrauwen bewogen. De diepte waarop de naaldjes in de huid dringen varieert van 0,1 tot 2,5 mm. Dit is afhankelijk van de dikte van de huid. Tijdens de behandeling kunt u wat pijn ervaren. Na de behandeling brengen wij een verkoelende, hydraterende crème op basis van aloë vera aan.

Nazorg

Door de intensieve huidbehandeling ziet uw huid er rood uit. U kunt bovendien een warmtesensatie ervaren. Dit kan enkele dagen aanhouden en eventueel gepaard gaan met vervellen. Het komt geregeld voor dat er kleine, geheel onschadelijke ontstekingen, puntbloedingen en blauwe plekken ontstaan. Dit is volkomen normaal; ze trekken vanzelf binnen enkele dagen weg. De huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen en om collageen en elastine aan te maken. De huid mag gedurende 3 dagen na de behandeling niet gekoeld worden en niet blootgesteld worden aan warmte. Actief sporten, heet douchen, saunagebruik en thermoleggings kunnen tijdens deze dagen beter vermeden worden. U kunt wel een zonnecrème met SPF 50 gebruiken.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentvorming te voorkomen.

Zonwaarschuwing

Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van uw huidconditie is het resultaat na 2-3 maanden zichtbaar. Wij adviseren dan ook een kuur van 6 behandelingen met ca. 1 keer per week tussen de behandelingen voor de beste resultaten.

Tarieven

Behandeling
Prijs
BrownVitamin

€50,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Aphrodite Clinic adviseert om minimaal drie behandelingen af te nemen met een tussentijd van tien tot veertien dagen. De regel geldt, hoe meer behandelingen hoe succesvoller het resultaat. Na drie sessies heeft u 30% haargroei, na zes sessies 60% en bij negen sessies zal de haargroei 90% bedragen.

In welke gevallen is een behandeling niet mogelijk?

  • Individuen met een hart- en/of vaatziekte.
  • Diabetespatiënten.
  • Zwangere vrouwen tijdens de eerste drie maanden van de borstvoeding.
  • Voor hepatitis patiënten.
  • Individuen die langdurig gebruik maken van bloedverdunners.
  • Individuen die recent een filler of botox behandeling hebben ondergaan, deze personen dienen minstens twee weken te wachten.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van de BrowVitamin behandeling komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Afspraak Maken