Laser Summer Deals!

Meer informatie

Baardgroei stimuleren Mesotherapie

Behandeling duur:

30 minuten

Aantal behandelingen:

6-8

Wij kunnen u helpen met het volgende

 • Kale plekken in de baard
 • Ongelijke haargroei
 • Dunne of fijne baardharen
 • Langzaam groeiende baard

Mesotherapie voor baardgroei

Heeft u last van dunne baardgroei, kale plekken of een baard die traag groeit? Wilt u een vollere, dichtere en gezondere baard? Dat kan met behulp van de mesotherapiebehandeling voor baardgroei. Deze behandeling stimuleert de groei van baardharen en verbetert de algehele conditie van uw baard. Gespecialiseerde huidtherapeuten van Aphrodite Clinic passen deze cosmetische paramedische therapie vakkundig, veilig en vrijwel pijnloos toe met intradermale injecties. Met de geavanceerde U225® Intradermale Injector worden voedingsstoffen via een rijk serum rechtstreeks in de haarzakjes van uw baard geïnjecteerd. Dit serum bevat onder andere vitamines, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur. De mesotherapie werkt effectief omdat de actief werkende voedingsstoffen direct in de haarzakjes van de baard terechtkomen. De conditie van de haarzakjes verbetert, uw baardharen worden dikker en steviger en de baardgroei wordt gestimuleerd.

Let op

De mesotherapiebehandeling voor baardgroei kan helaas niet worden uitgevoerd op huidgebieden zonder haarzakjes. In dat geval is een haartransplantatie de enige oplossing voor hernieuwde baardgroei.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

 • Voor
 • Na

  Versterkt en revitaliseert de haarzakjes
  Stimuleert baardgroei, remt haarverlies
  Skinbooster XL Hair® van SkinTech®

  Behandeltraject

  Intake

  Basis intake
  Gratis
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  15 minuten
  Gepersonaliseerd deskundig advies
  Toelichten van behandelingen
  Ruimte voor vragen over behandelingen
  MEITU Huidanalyse
  €50,-
  Intake gesprek aanvragen
  Inclusief:
  45 minuten
  Uitgebreide huidanalyse
  Gepersonaliseerd behandelplan
  Toegang tot jouw online huidpaspoort
  Ruimte voor vragen over behandelplan

  De behandeling

  Bij de start van de XL Hair® behandeling voor baardgroei reinigen en ontsmetten wij zorgvuldig de baardzone om infecties te voorkomen. Vervolgens gebruiken wij de U225® Intradermale Injector om het voedende serum, de skinbooster XL Hair® van SkinTech®, rechtstreeks in de haarzakjes te injecteren. We behandelen specifiek de gebieden waar meer baardgroei gewenst is, waarbij zoveel mogelijk haarzakjes worden gestimuleerd. Deze procedure is nagenoeg pijnloos, wat zorgt voor een comfortabele en prettige ervaring.

  Nazorg

  U mag uw haar 24 uur na de behandeling pas weer wassen. Door de intensieve huidbehandeling kan uw huid licht gezwollen zijn. Ook zijn er soms kleine, geheel onschadelijke puntbloedinkjes zichtbaar. Deze trekt snel weer weg.

  Vervolgbehandelingen

  Afhankelijk van uw huidconditie is het resultaat na 4-6 maanden zichtbaar. Wij adviseren dan ook een kuur van 6 tot 8 behandelingen met ca. 1-2 weken tussen de behandelingen voor de beste resultaten.

  Wij zijn aangesloten bij

  Neem een kijkje in onze kliniek

  Specialisten

  Wusala Alibeyli
  Rojin Aslan
  Nailja Kasoemova
  Leyla Sadeghi
  Latifa Kasoemova
  Maak kennis met al onze specialisten

  Tarieven

  Behandeling
  Prijs
  Intake

  €0,00

  XL-hair® baardgroei

  €150,00

  XL-hair® pakket (6 behandelingen)

  €850,00

  XL-hair® pakket (8 behandelingen)

  €1115,00

  Al onze prijzen zijn per behandeling.

  Meest gestelde vragen

  Wat is mesotherapie voor baardgroei?

  Mesotherapie voor baardgroei is een behandeling waarbij micro-injecties met een mix van vitaminen, aminozuren en andere voedingsstoffen direct in de huid van het gezicht worden geïnjecteerd om de haarfollikels te voeden en te stimuleren.

  Hoe werkt mesotherapie bij het stimuleren van baardgroei?

  De micro-injecties verbeteren de bloedcirculatie en leveren essentiële voedingsstoffen direct aan de haarfollikels, wat helpt bij het bevorderen van celvernieuwing, collageenproductie en haargroei.

  Is mesotherapie veilig?

  Ja, mesotherapie is over het algemeen veilig wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist. Het gebruik van fijne naaldjes minimaliseert de kans op bijwerkingen, hoewel lichte roodheid of zwelling kan optreden.

  Hoeveel behandelingen zijn nodig voor zichtbaar resultaat?

  Het aantal behandelingen varieert per persoon, maar meestal zijn meerdere sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. Dit kan variëren van 4 tot 8 sessies, afhankelijk van de individuele haargroeicyclus en de mate van haarverlies.

  Doet mesotherapie pijn?

  Mesotherapie kan een licht ongemak veroorzaken, maar de meeste patiënten vinden de behandeling goed te verdragen. Voor extra comfort kan een verdovende crème worden aangebracht.

  Hoe lang duurt een mesotherapie sessie?

  Een typische mesotherapie sessie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, afhankelijk van het behandelde gebied en de omvang van de behandeling.

  Wanneer kan ik resultaat verwachten na mesotherapie?

  De resultaten kunnen variëren, maar de meeste mensen zien na enkele weken tot maanden verbetering in de baardgroei, met duidelijkere resultaten na meerdere behandelingen.

  Kan ik mijn normale activiteiten hervatten na een mesotherapie sessie?

  Ja, de meeste patiënten kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het wordt echter aangeraden om intensieve fysieke activiteiten en directe blootstelling aan de zon de eerste 24 uur te vermijden.

  Wie komt in aanmerking voor mesotherapie voor baardgroei?

  Mesotherapie is geschikt voor mannen met dunne of ongelijke baardgroei, kale plekken of vermoeide haargroei. Een consult met een specialist kan helpen bepalen of mesotherapie de juiste behandeling voor jou is.

  Producten die uw resultaat nog verder kunnen verbeteren

  Producten

  Tricology Intensive Hair Loss Shampoo Versterkt en revitaliseert de haarzakjes
  €41,00
  200ml
  €66,00
  15x3ml
  Afspraak Maken