Laser Summer Deals!

Meer informatie

Permanent strakke baardlijn

Behandeling duur:

30 minuten

Aantal behandelingen:

4-6

Laser Summer Deals!
Tijdelijke zomerse actietarieven voor laserontharing! Voor meer info, klik op de melding bovenaan de pagina.

Wij kunnen u helpen met het volgende

  • Ongelijke baardgroei
  • Scheerirritaties
  • Ongelijke baardlijn
  • Geen strakke contouren

Baardcontouren laseren

Heeft u last van ongewenste haargroei buiten uw baardlijn? Wilt u permanent afrekenen met overtollige baardhaartjes en genieten van een strakke, verzorgde baardlijn? Bij Aphrodite Clinic kunt u terecht voor een baardlijnlaserbehandeling waarbij onze huidtherapeuten gebruik maken van de GentleMax Pro®. Dit uiterst geavanceerde laserapparaat zorgt voor een optimale laserbehandeling. Het haar, inclusief de haarzakjes, wordt vernietigd, waardoor er geen haren meer kunnen terug groeien. Met een permanent strakke baardlijn zult u zich weer zekerder voelen in uw eigen huid. Ieder huidtype met donkere beharing komt in aanmerking voor deze behandeling. Heeft u blond, grijs, rood of wit haar, dan kunt u helaas niet bij ons terecht voor deze laserbehandeling. Hierbij ontbreekt namelijk het benodigde pigment voor de laser.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Na eerste behandeling al 80% haar reductie
Geschikt voor alle huidtypes
Geavanceerd koelingsysteem voor minimale pijn

Behandeltraject

Intake

Basis intake
Gratis
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
15 minuten
Gepersonaliseerd deskundig advies
Toelichten van behandelingen
Ruimte voor vragen over behandelingen
MEITU Huidanalyse
€50,-
Intake gesprek aanvragen
Inclusief:
45 minuten
Uitgebreide huidanalyse
Gepersonaliseerd behandelplan
Toegang tot jouw online huidpaspoort
Ruimte voor vragen over behandelplan

De behandeling

De behandeling begint met het grondig reinigen van de huid en het scheren van de baard tot de gewenste lengte. Vervolgens wordt de baardlijn nauwkeurig afgetekend met een huidvriendelijke markeerstift om strakke contouren te garanderen. De GentleMax Pro® laser wordt gebruikt om de haartjes buiten de afgetekende baardlijn te verwijderen. De laserstralen worden door middel van de stempeltechniek in een begrensd deel van de vooraf gereinigde en geschoren huid geschoten. De warmte die ontstaat vernietigt de haren en haarzakjes die zich in de actieve groeifase bevinden. Tijdens het gebruik van de laser kunt u een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren. Het unieke koelsysteem van de GentleMax Pro® zorgt ervoor dat de huid beschermd en verdoofd wordt, zodat dit gevoel wegtrekt zodra het laseren stopt. Mocht de behandelde plek nog na branden, geef dit dan aan zodat uw huid extra gekoeld kan worden.

Na de behandeling brengen wij een hydraterende zonbescherming met SPF50 aan om de huid te beschermen. De totale behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Om uw ogen te beschermen tegen de laser draagt u tijdens de behandeling een bril. De GentleMax Pro® lasermethode is zeer effectief: na de eerste behandeling wordt al ongeveer 80-85% van de haren en haarzakjes vernietigd. Deze eerste resultaten zijn zichtbaar na ongeveer 2-3 weken. Met meerdere sessies zal de haargroei verder afnemen, wat resulteert in een permanent strakke en verzorgde baardlijn.

Nazorg

Koeling en verzorging

De behandelde huid kan nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen.

Zonwaarschuwing
Blootstelling aan zon en zonnebank

Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.


Vervolgbehandelingen

2-6 weken na de laserbehandeling komen nog niet vernietigde haren en haarzakjes in de actieve groeifase. Rond de tweede en derde behandeling kunt u veel haargroei ervaren. Daarna zult u merken dat de groei sterk afneemt. Tijdens enkele vervolgbehandelingen worden nieuwe haren vernietigd totdat er een minimale haargroei resteert. Vanaf 6-10 weken na een behandeling kunt u een vervolgbehandeling krijgen. De behandeling wordt in de meeste gevallen 3 tot 6 keer herhaald voor het beste resultaat, wat een permanente haarreductie van minimaal 85% betekent. In enkele gevallen komt het voor dat er meer dan 6 behandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld vanwege hormonen of ineffectieve resultaten bij eerdere, niet door Aphrodite Clinic uitgevoerde laserbehandelingen.

Wij zijn aangesloten bij

Neem een kijkje in onze kliniek

Specialisten

Wusala Alibeyli
Nailja Kasoemova
Rojin Aslan
Leyla Sadeghi
Latifa Kasoemova
Maak kennis met al onze specialisten

Tarieven

Behandeling
Prijs
Intake

€0,00

Baardlijn contouren

€50,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Ben ik na de lasertherapie definitief van al mijn ongewenste haar af?

Wij ervaren in de praktijk dat 85-90% van uw ongewenste haar na de behandeling permanent vernietigd is. De laser zorgt ervoor dat haar en haarzakjes vernietigd worden in de actieve haargroeifase, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Omdat er haarzakjes zijn die tijdens een behandeling inactief zijn en daarom geen haar bevatten, kunnen deze haarzakjes niet door de laser vernietigd worden. Daarom krijgt u 3-6 behandelingen, om zoveel mogelijk haarzakjes te kunnen vernietigen. Er blijft altijd een klein percentage haarzakjes over. Wij zien helaas vaak advertenties met een claim van 100% definitieve haarvernietiging. Deze informatie is niet correct en misleidend.

Is de behandeling met de laser pijnloos?

Omdat de laserstraal tot 80 graden Celsius verwarmd wordt, zult u een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren. Dit gevoel is per persoon verschillend. Wij pauzeren even als dat gewenst is.

Kan ik lasertherapie krijgen in de zomer?

U kunt inderdaad lasertherapie krijgen in de zomer. De te laseren huid mag echter niet gebruind zijn/worden om ongewenste pigmentvorming te voorkomen. Voor, tijdens en na de behandeling moet u dagelijks een zonbeschermend product met SFP 50 gebruiken. Voor meer informatie leest u de volledige zonwaarschuwing.

Kan ik direct na de behandeling mijn normale activiteiten hervatten?

Ja, u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten. Het is wel aan te raden om zware inspanning en direct zonlicht de eerste 24 uur te vermijden.

Kunnen mijn grijze/witte/rode haren vernietigd worden met behulp van lasertherapie?

Helaas niet. De laser werkt namelijk op het pigment in donkere haartjes en dat pigment ontbreekt in grijze, witte en rode haren. Wij kunnen deze haren met haarzakjes wel permanent vernietigen door middel van elektrisch epileren. Dit is alleen mogelijk voor dikkere haartjes in het gezicht.

Kan mijn donkere huid gelaserd worden?

Ja, dat is mogelijk. Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro® met een Nd YAG 1064nm laser. Deze laser heeft een langere golflengte en veroorzaakt minder schade aan de oppervlakte van de huid. Hierdoor kunnen wij uw donkere huid veilig behandelen.

Afspraak Maken