Laser Summer Deals!

Meer informatie

EventSummer Deals

Laser Summer Deals
bij Aphrodite!

De zomer staat voor de deur, de perfecte tijd om jezelf te verwennen en er op je best uit te zien. Bij Aphrodite begrijpen we dat als geen ander. Daarom introduceren we onze speciale Laser Summer Deals! Profiteer van onze exclusieve kortingen op laserbehandelingen en bereid je voor om stralend de zomer in te gaan.

Laserontharing met tijdelijke zomerse actieprijzen

Onze Laser Summer Deals richten zich op meerdere lichaamsgebieden, zodat je optimaal kunt genieten van een zijdezachte huid zonder gedoe. Of je nu kiest voor oksels, bikini, onderbenen, onderarmen of een combinatie van deze gebieden, onze aanbiedingen maken het eenvoudig en betaalbaar.

Bij Aphrodite zorgen we ervoor dat je stralend en zelfverzekerd de zomer in gaat!

Onze deals!

Oksel en Bikini

€140

€100,00

Onderbenen, Bikini en Oksel

€230

€150,00

Onderarmen en Onderbenen

€190

€140,00

Onderbenen, Bikini, Oksel en Onderarmen

€280

€200,00

Plan jouw afspraak vandaag!

Mis deze geweldige kans niet om te profiteren van onze Laser Summer Deals. Plan jouw afspraak vandaag nog en stap zelfverzekerd de zomer in!

Vrouw die bij het zwembad zit

Wij werken met de GentleMaxPro®

Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro®. Deze laser heeft twee golflengten, namelijk de Alexandrite (755NM) voor huidtypes 1 tot en met 4 en de ND:Yag (1064 NM) voor huidtype 5 en 6. Hierdoor kunnen wij lichte én donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderen. Omdat de laser erg specifiek te werk gaat kunnen wij u effectief behandelen en met 3-6 behandelingen het gewenste resultaat leveren tot en met 85-90% permanente haarreductie.

Na eerste behandeling al 80% haar reductie.

Tussen de 3 en 6 behandelingen 85 tot 90% permanent haarvrij.

Geschikt voor alle huidtypes.

GentleMaxPro
Afspraak Maken