Laser Summer Deals!

Meer informatie

Laserontharing met GentleMaxPro in Nijmegen

Wanneer je begint met laserontharing sta je voor een belangrijke keuze. Welke laser is geschikt voor mij en waarom? Aphrodite Clinic werkt met de Candela GentleMax Pro, om zo van uw ongewenste haartjes af te komen. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is

x

Definitief ontharen

"Definitief ontharen" is een term die vaak wordt gebruikt in de esthetische wereld, maar het is cruciaal om te weten dat geen enkele laser, inclusief de geavanceerde GentleMax Pro van Candela, de garantie kan bieden op volledige en permanente verwijdering van alle haargroei. Dit komt doordat lasers het meest effectief zijn op haarzakjes die zich in de groeifase bevinden, waar het haar voldoende pigment bevat om door de laser te worden gedetecteerd en vernietigd.

Wij zien helaas vaak advertenties met een claim van 100% definitieve haarvernietiging. Deze informatie is niet correct en misleidend.

Hoeveel laserbehandelingen nodig met GentleMaxPro?

Wij ervaren in de praktijk dat 85-90% van uw ongewenste haar na de behandeling permanent vernietigd is. De GentleMaxPro zorgt ervoor dat het okselhaar en de bijbehorende haarzakjes vernietigd worden in de actieve haargroei fase, waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Omdat er haarzakjes zijn die tijdens een behandeling inactief zijn en daarom geen haar bevatten, kunnen deze haarzakjes niet door deze laser vernietigd worden. Gemiddeld bent u tussen 3-6 behandelingen uitbehandeld, om zoveel mogelijk haarzakjes te kunnen vernietigen.

Hoe werkt laserontharing met de GentleMax Pro?

Tijdens de behandeling met de GentleMaxPro® worden laserstralen door middel van de zogenaamde stempeltechniek als het ware ingeschoten in een begrensd deel van de vooraf gereinigde en geschoren huid. De warmte die ontstaat vernietigt haren en haarzakjes die zich in de actieve groeifase bevinden. U kunt tijdens het gebruik van de laser een prikkend, soms pijnlijk gevoel ervaren.

Het unieke koelsysteem van de GentleMaxPro® zorgt ervoor dat de huid beschermd en verdoofd wordt, zodat dit gevoel wegtrekt zodra het inschieten met de laser stopt. Brandt de plek nog na, geef dit dan aan, dan kan uw huid extra gekoeld worden. Na de behandeling brengen wij een hydraterende zonbescherming met SPF50 aan. Afhankelijk van de grootte van het te laseren huidoppervlak duurt de behandeling 60-90 minuten. Om uw ogen te beschermen tegen de laser draagt u tijdens de behandeling een bril.


De GentleMaxPro® lasermethode werkt zeer effectief: na de eerste behandeling wordt al ca. 80-85% van de haren en haarzakjes vernietigd. Deze eerste resultaten zijn ongeveer 2-3 weken na de behandeling zichtbaar.

Laserontharing met de GentleMaxPro

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAphrodite Clinic is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Doet laserontharing met de GentleMaxPro pijn?

Tijdens een behandeling met de GentleMax Pro wordt de laserstraal tot ongeveer 80 graden Celsius verwarmd om de haarzakjes effectief te raken en te vernietigen. Dit proces kan een prikkend en soms pijnlijk gevoel veroorzaken, dat sterk afhankelijk is van de individuele pijngrens van elke persoon. Cliënten beschrijven de sensatie van laserontharing vaak als een lichte prikkeling of het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt gesnapt

Het idee van 100% pijnloos ontharen met laser is, gezien de aard en de mechanismen van de behandeling, niet volledig realistisch. De GentleMax Pro staat bekend om zijn geavanceerde koelingstechnologie, het Dynamic Cooling Device, dat de huid beschermt en verkoelt tijdens de behandeling, waardoor het ongemak aanzienlijk wordt verminderd.

Kan je laseren in de zomer?

U kunt inderdaad lasertherapie krijgen in de zomer. De te laseren huid mag echter niet gebruind zijn/worden om ongewenste pigmentvorming te voorkomen. Voor, tijdens en na de behandeling van de oksel moet u dagelijks een zon beschermend product met SFP 50 gebruiken. Voor meer informatie leest u de volledige zonwaarschuwing.

Hoeveel kost een behandeling met de GentleMaxPro?

De prijs voor een laserontharingsbehandeling met de GentleMax Pro start vanaf 20 euro, met variatie afhankelijk van de specifieke behandelzone. Voor een uitgebreid overzicht van onze tarieven per zone, raden we aan onze tarievenpagina te bezoeken voor de complete prijslijst.

Waarom de GentleMaxPro laser?

  • Efficiënte technologie, dus minder behandelingen nodig
  • Veilig haar verwijderen voor alle haar- en huidtypes 
  • Vrijwel pijnloos ontharen dankzij het innovatieve Dynamic Cooling Device
  • Krachtige lasers, dus snellere behandeling
  • De haren blijven permanent weg, uw huid blijft glad

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Wij werken met de GentleMaxPro®

Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro®. Deze laser heeft twee golflengten, namelijk de Alexandrite (755NM) voor huidtypes 1 tot en met 4 en de ND:Yag (1064 NM) voor huidtype 5 en 6. Hierdoor kunnen wij lichte én donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderen. Omdat de laser erg specifiek te werk gaat kunnen wij u effectief behandelen en met 3-6 behandelingen het gewenste resultaat leveren tot en met 85-90% permanente haarreductie.

Na eerste behandeling al 80% haar reductie.

Tussen de 3 en 6 behandelingen 85 tot 90% permanent haarvrij.

Geschikt voor alle huidtypes.

GentleMaxPro

The face of beauty Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Afspraak Maken