Laser Summer Deals!

Meer informatie

Schoonheidsspecialiste in Nijmegen - Wat kunt u verwachten?

Zoekt u een schoonheidsspecialiste in Nijmegen en bent u benieuwd wat zij voor u kan betekenen? Van diepgaande huidreiniging tot het geven van deskundig advies, een schoonheidsspecialiste kan veel voor uw huid doen. In dit artikel beantwoorden we vragen zoals waarom het zinvol is om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, hoe vaak u zou moeten gaan en welke taken zij uitvoert. Ontdek de voordelen van professionele gezichtsbehandelingen en hoe ze bijdragen aan een gezonde huid.

x

Waar is een schoonheidsspecialiste goed voor in Nijmegen?

Heeft u zich ooit afgevraagd wat een schoonheidsspecialiste precies voor u kan betekenen? Nou, dat is een heleboel! Een schoonheidsspecialiste helpt u niet alleen om uw huid er op zijn best uit te laten zien, maar biedt ook advies en behandelingen die bijdragen aan een gezonde huid. Van diepe reiniging en exfoliatie tot hydratatie en anti-aging, onze behandelingen zijn ontworpen om uw huid te verbeteren en te verjongen. En laten we de ontspanning en het welzijn dat u voelt na een behandeling niet vergeten!

Heeft het zin om naar een schoonheidsspecialiste te gaan?

Absoluut! Regelmatige bezoeken aan een schoonheidsspecialiste kunnen een wereld van verschil maken voor uw huid. Denk aan een persoonlijke huidanalyse, gespecialiseerde behandelingen die u thuis niet kunt doen en professioneel advies over welke producten het beste voor uw huidtype zijn. Bovendien, wie houdt er niet van een beetje verwennerij en ontspanning in deze drukke wereld?

Hoe vaak moet je naar de schoonheidsspecialiste in Nijmegen?

Dit hangt natuurlijk af van uw huidtype en uw specifieke behoeften, maar over het algemeen raden wij aan om elke 4 tot 6 weken een afspraak te maken. Dit geeft uw huid de kans om optimaal te profiteren van de behandelingen en zorgt ervoor dat uw huidverzorgingsroutine goed op koers blijft. Onze schoonheidsspecialistes kunnen u helpen een schema te bepalen dat perfect bij uw huid past.

Welke taken voert een schoonheidsspecialiste niet uit in Nijmegen?

Hoewel wij veel kunnen doen voor uw huid, zijn er ook grenzen aan wat een schoonheidsspecialiste kan bieden. Medische ingrepen zoals injectables of chirurgische behandelingen vallen buiten ons expertisegebied. Voor dergelijke procedures verwijzen wij u graag door naar een geschikte medisch specialist. Wij concentreren ons op niet-medische huidverbetering en verwenbehandelingen die uw huid laten stralen.

Is een gezichtsbehandeling in Nijmegen goed?

Ja, een gezichtsbehandeling is een geweldige manier om uw huid te verzorgen en te verbeteren. Het biedt diepe reiniging, verwijdert dode huidcellen, hydrateert en voedt de huid, en kan specifieke problemen zoals acne of tekenen van veroudering aanpakken. Onze gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om uw huid een gezonde en stralende uitstraling te geven. Kom langs en ervaar zelf de voordelen!

Openingstijden

Maandag:

10:00-18:00

Dinsdag:

10:00-18:00

Woensdag:

10:00-18:00

Donderdag:

10:00-21:00

Vrijdag:

10:00-18:00

Zaterdag:

10:00-17:00

Zondag:

10:00-17:00

Wij werken met de GentleMaxPro®

Wij gebruiken het zeer geavanceerde laserapparaat GentleMaxPro®. Deze laser heeft twee golflengten, namelijk de Alexandrite (755NM) voor huidtypes 1 tot en met 4 en de ND:Yag (1064 NM) voor huidtype 5 en 6. Hierdoor kunnen wij lichte én donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderen. Omdat de laser erg specifiek te werk gaat kunnen wij u effectief behandelen en met 3-6 behandelingen het gewenste resultaat leveren tot en met 85-90% permanente haarreductie.

Na eerste behandeling al 80% haar reductie.

Tussen de 3 en 6 behandelingen 85 tot 90% permanent haarvrij.

Geschikt voor alle huidtypes.

GentleMaxPro

The face of beauty Aphrodite Clinic

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar kliniek in Nijmegen werken gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

Afspraak Maken