Mesoéclat

Behandeling duur:

60 Minuten

Aantal behandelingen:

1

Zonwaarschuwing
6 weken vóór tot 8 weken na de kuur niet zonnen en zonfactor 50 gebruiken.

Mesoéclat

Is uw huid dof, stug of grauw? Wilt u fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen? Voor snelle, efficiënte huidverjongingresultaten met een stralende, soepelere en zachtere huid, biedt Aphrodite Clinic de professionele anti-aging Mesoéclat® behandeling van Mesoestetic® aan. Tijdens deze behandeling vernieuwen huidcellen zich door middel van een peeling. Het hydraterende masker dat daarop volgt is bovendien regeneratief en antioxiderend. Uw huid ziet er in korte tijd aanmerkelijk jonger, vitaler, gladder en egaler uit. Verzorgende producten completeren de behandeling. Deze producten worden ook thuis toegepast om lang van uw verjongde huid te kunnen genieten.

Wat u vooraf moet weten

Intake

Aan deze behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf. Wij scannen uw huid vooraf met de nieuwste top range skin scanner Observ 520X van Observe Skin Diagnostics. Zo kunnen wij eventuele huidproblemen traceren en daarop de behandeling van uw huid afstemmen.

Zonwaarschuwing

Leest u onze zonwaarschuwing goed door voordat u met de behandeling start.

Ervaringen en resultaten

Voor alle door Aphrodite Clinic aangeboden behandelingen geldt dat ervaringen en resultaten per cliënt kunnen verschillen.

De behandeling

Voor de behandeling start, reinigen en ontsmetten wij uw huid om infecties te voorkomen. Vervolgens wordt de huid door middel van een peeling voorbehandeld. De peeling stimuleert huidcelvernieuwing en egaliseert de huid. Na de peeling masseren wij een voedend serum in uw huid. Dit serum vormt een masker dat regeneratieve, hydraterende en antioxiderende stoffen aan uw huid toevoegt. Na ca. 15 minuten wordt het masker verwijderd en worden een hydraterende, antioxiderende crème en een zonbeschermend product met SPF 50 aangebracht. Voor het behoud en de verlenging van de resultaten maakt u ook thuis, na de behandeling, gebruik van deze crèmes.

Nazorg

Om de anti-aging resultaten te behouden en te verlengen maakt u ook thuis, na de behandeling, gebruik van de onderhoudscrème en een zonbeschermingsproduct met SPF 50.

Advies nauwkeurig opvolgen

Wij adviseren u dringend de nazorginstructies van uw behandelend huidtherapeut altijd nauwkeurig op te volgen om ongewenste pigmentatie te voorkomen.

Koeling en verzorging

U kunt na de behandeling nog wat pijn ervaren. De behandelde huid kan nog enige tijd branderig aanvoelen. Het is dan prettig om uw huid te verkoelen en te verzorgen.

Zonwaarschuwing

Volg onze zonwaarschuwingsadviezen na uw behandeling altijd op.

Vervolgbehandelingen

Met goede nazorg hoeft deze anti-aging niet herhaald te worden. Na 3-4 weken is het resultaat goed zichtbaar.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Mesoeclat – Anti-aging

€100,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het gewenste resultaat?

Iedere behandeling geeft al een verbeterd resultaat. Het beste resultaat boekt u door een kuurvorm af te nemen. De kuurvorm bestaat uit een reeks van vijf tot tien behandelingen met een tussenpauze van tien tot veertien dagen. Bij de kuur krijgt u ook Mesoéclat anti-aging producten mee naar huis om zodoende het resultaat verder te verbeteren.

Welke nazorg moet ik toepassen voor het gewenste resultaat?

Het is van essentieel belang dat de huid na iedere behandeling wordt versterkt door aansluitende producten. De crèmes van Mesoéclat zijn aangepast op de betreffende behandelingen en zijn hierdoor geschikt voor dagelijks thuisgebruik.

Worden de kosten van deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten van de Mesoéclat anti-aging behandeling komen niet voor een vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Afspraak Maken