Laser Summer Deals!

Meer informatie

Meitu huidscan

Wie een goede huidverzorging van belang vindt en hier om bij de tijd te blijven regelmatig over leest, is misschien de naam Meitu al eens tegengekomen. Mogelijk heeft dit apparaat uw nieuwsgierigheid gewekt, bent u gaan zoeken en bent u zo op deze webpagina beland. Hoe dan ook, wij vertellen u graag meer over dit fantastische apparaat.

Behandeling duur:
45 minuten
Aantal behandelingen:
1
Prijs per behandeling:
€50

Wat is de Meitu huidscan?

Meitu (Chinees voor “schoon beeld”) is de merknaam van een zeer geavanceerd hightech apparaat dat werkt met artificiële intelligentie en waarvan de professionaliteit door studie is aangetoond. Zoals er op allerlei gebieden in de wereld technische vooruitgang is, kunt u de Meitu huidscan zien als een van de vooruitstrevende nieuwe technieken in de wereld van de schoonheidsinstituten. Heel vroeger werden huidanalyses met het blote oog gedaan. U kunt zich voorstellen dat onderhuidse aandoeningen daardoor niet eerder aan het licht kwamen dan pas wanneer het inmiddels een huidprobleem was geworden.

Later kwamen daar camera’s. Met 3D camera’s kom je al een heel eind en kun je een goede beoordeling maken van de conditie van de huid. Maar de Meitu overtreft alles wat we tot op heden kennen, omdat deze met zijn 3 HD camera’s van 1200 mp per camera een panoramisch beeld van de huid kan maken en daardoor 10 huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblematieken kan detecteren en dat in niet meer dan 10 seconden. Verder heeft de Meitu heeft een 118 punts gezichtsherkenningstechnologie.

Hoe werkt het Meitu apparaat?

Dit is een ietwat technisch verhaal. De cliënt plaatst zijn of haar gezicht in het apparaat en sluit de ogen. Het gezicht moet hierbij goed gereinigd zijn en totaal vrij van enige crèmes, oliën en dergelijke. Er wordt vervolgens een foto van het gezicht gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 soorten lichtstralen:

 • zonlicht;
 • UV-licht;
 • kruislings gepolariseerd licht: hier wordt een polarisatiefilter gebruikt waarmee de inkomende lichtstralen worden beperkt tot één enkel polarisatievlak (denk hierbij aan de polaroid bril);
 • parallel gepolariseerd licht: dezelfde techniek als hierboven, maar de lichtstralen worden op een parallelle wijze gefilterd;
 • Wood’s licht: een bundel van stralend licht door middel van een kwiklamp. Het licht dringt door tot in de reticulaire dermis (netvormige laag van de lederhuid) en wordt gebruikt voor de diagnose van pigmentair en metabole ziektes en schimmelinfecties.

Deze verschillende soorten licht kunnen een nauwkeurige observatie doen op o.a.:

 • de textuur van de huid en de grootte van de poriën;
 • eerste rimpels en fijne lijntjes;
 • huidskleur;
 • couperose (zelfs wanneer deze niet met het blote oog zichtbaar is);
 • verkleuringen en de diepte en kenmerken daarvan;
 • acne en het risico op acne.

De cliënt voelt overigens bij het maken van de foto helemaal niets. Vrijwel direct na het maken van de foto is er een huiddiagnose bekend die handig in de cloud kan worden opgeslagen en door de huidtherapeut met u kan worden gedeeld.

Waarom is een goede huidanalyse zo belangrijk?

Vele huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. Daar zijn ze (nog) niet zichtbaar. Het goede van de Meitu huidscan is dat deze de onderliggende huidaandoeningen in een zeer vroegtijdig stadium detecteert, waardoor onze huidtherapeuten al met behandelingen kunnen beginnen nog voor de huidaandoening zichtbaar is. Ook huidproblemen die al met het blote oog zichtbaar zijn, worden met de huidscan van Meitu nog beter vastgelegd en gediagnosticeerd. Hierdoor kunnen onze huidtherapeuten de behandeling perfect op ieder probleem aanpassen. Tevens kan er een goede aanbeveling worden gedaan voor te gebruiken huidverzorgingsproducten aan de hand van de diagnoseresultaten.

Behandelingen voor gedetecteerde problemen

Zoals aangegeven, kunnen door de Meitu huidscan vele verschillende huidproblemen gediagnostiseerd worden. Voor elk huidprobleem is er een andere aanpak van behandeling. Hieronder volgt een opsomming van wat er zoals mogelijk is.

 • Fijne lijntjes en rimpels: het zonlicht en het parallel gepolariseerd licht van de Meitu huidscan laten de fijne lijntjes en rimpels zien. Deze kunnen worden aangepakt door Mesotherapie: hierbij worden voedingsstoffen via een voedingsrijk serum in de huid geïnjecteerd. De injectie bevat o.a. vitamines, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur, met als resultaat een frisse, stralende en soepele huid met een egale kleur.
 • Verstoppingen en (kans op) acne: wie verstoppingen of acne heeft, is gebaat bij een chemische peeling. Deze versnelt de celdeling van de huid. Dit herstel van de huid maakt de huid frisser en sterker en geeft de huid een mooie glow. De chemische peeling van het schoonheidsinstituut is niet ter vergelijken met de producten voor thuisgebruik, daar de concentratie van exfoliërende ingrediënten bij het salonproduct vele malen hoger en effectiever is. Vanwege deze hoge concentratie mag dit product alleen door de opgeleide schoonheidsspecialist of huidtherapeut worden gebruikt.
 • Couperose: deze kan het gezicht ontsieren. Zoals hierboven aangegeven, kan de huidscan van Meitu al couperose aantonen nog voordat deze met het blote oog zichtbaar is. Dat betekent dat u de couperose al in een vroeg stadium kunt aanpakken. Dit kan bijvoorbeeld door laserbehandelingen.
 • Grote poriën: naarmate mensen ouder worden, worden meestal de poriën groter. Dit komt omdat de huid haar elasticiteit verliest. Maar ook verstoppingen kunnen de poriën oprekken. Bij vergrote poriën door verstoppingen is een chemische peeling een goede optie om de huid zichzelf te laten vernieuwen waarmee al het overbodige talg wordt opgeruimd en een frisse en schone huid tevoorschijn komt. Bij vergrote poriën door de leeftijd is de laser de betere behandeling, deze maakt de poriën minder zichtbaar.
 • Verkleuringen van de huid: verkleuringen zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken, kunnen prima met de laser worden behandeld. Pigmentvlekken kunnen ook worden aangepakt met een Mesoestetic Cosmelan ® behandeling. Deze behandeling verwijdert melanine-ophopingen en voorkomt nieuwe pigmentvorming.

Vindt u het belangrijk om uw huid in goede conditie te houden? Wilt u weten in welke conditie uw huid is en producten gebruiken die specifiek op uw huidconditie zijn afgestemd? Misschien wilt u meer weten over behandelingen om bepaalde huidaandoeningen aan te pakken. Dan is het een goed idee om een schoonheidsinstituut te bezoeken dat beschikt over een Meitu huidscanner. Dit geavanceerde apparaat vertelt u immers precies in welke conditie uw huid verkeert. U kunt dan in overleg met het schoonheidsinstituut een behandeling afspreken en / of nagaan welke producten voor u geschikt zijn.


U kunt tussen de regels door van deze tekst vast lezen dat wij erg enthousiast zijn over het Meitu huidscan apparaat. Eigenlijk zijn we van mening dat iedere huidkliniek/schoonheidssalon over dit fantastische apparaat zou moeten beschikken. Uiteraard zijn we allemaal professionals die ons vak verstaan, maar met de Meitu huidscan en de AI-technologie begeven we ons in ons vak in het tijdperk van de futuristische technologie. En wij stralen als wij u een stralende huid kunnen bezorgen!

Tarieven

Behandeling
Prijs
Meitu huidscan

€50,00

Al onze prijzen zijn per behandeling.
Behandeling duur:
45 minuten
Aantal behandelingen:
1
Prijs per behandeling:
€50

Wat onze klanten vinden Van onze behandelingen

L. van H
10/03/2023

Ik ben ondanks de afstand speciaal naar Aphrodite Clinic gekomen, omdat zij gebruik maken van de GentleMax Pro laser voor permanente ontharing. Ik had uiterst positieve verhalen over deze laser gehoord en ze kloppen allemaal! Ik heb lichaamshaar laten weg laseren en merkte direct na de eerste behandeling al een heel duidelijk resultaat, veel beter dan de alternatieven die ik geprobeerd heb.


Het personeel is erg vriendelijk en ze leggen alles netjes uit. Er wordt geen misleidend marketingpraatje gehouden: men is realistisch en eerlijk over de te verwachten resultaten, hoelang de behandeling duurt en de bijbehorende kosten. Dat is erg prettig en zorgt dat je je op je gemak voelt, wetende dat het hier écht professioneel aangepakt wordt. Ik ga de lasertherapie dan ook zeker voortzetten bij dit bedrijf en overweeg nog om te starten met andere behandelingen, zoals het aanpakken van mijn beginnende kaalheid met Mesotherapie. Al met al ben ik heel erg tevreden en raad ik ze van harte aan!

Jules van der Heijden
04/10/2022

Schitterende kliniek. Het personeel is behulpzaam, je wordt netjes ontvangen en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de behandeling die plaats gaat vinden. Hierbij worden niet alleen de risico's van de behandelingen besproken maar ook hoe het traject eruit gaat zien. Het personeel luistert naar de wensen en opmerkingen van de klant. Dit vind ik persoonlijk erg fijn.

Wat je vaak niet ziet in een oud centrum is dat de panden rolstoeltoegankelijk zijn. Bij Aphrodite Clinic is dit zeker wél het geval. Niet alleen de toegang is goed te overbruggen met de rolstoel maar ook de deuren en kamers zijn erg ruim. Bovendien is er een erg ruim invalidetoilet.

Vivian F
09/08/2022

Naast laserbehandelingen die heel goed hebben gewerkt, heb ik hier ook een aantal behandelingen gehad voor mijn acne! Ik heb peeling ’s gehad, dieptereinigingen en Dermapen behandelingen. Dankzij de sterkere peeling heb ik nu geen last meer van acne zoals ik eerst had! Nu wordt er middels Dermapen behandelingen en peeling gewerkt aan mijn littekens. Er is sprake van eerlijke en duidelijke communicatie, waardoor ik altijd weet waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten! Al met al ontzettend blij met de laser- en gezichtsbehandelingen.

Silke van Helden
17/07/2022

Via sociale media ben ik ben Aphrodite Clinic terecht gekomen. Inmiddels heb ik mijn oksels meerdere keren laten laseren en heb ik daar daadwerkelijk geen haargroei meer. Van die resultaten durfde ik hiervoor alleen maar te dromen! Daarnaast voel ik mij bij Aphrodite Clinic heel erg welkom en is het altijd een feestje om ernaartoe te gaan. Inmiddels is het team uitgebreid, maar ik word elke keer door iedereen even vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik kan het iedereen aanraden!

Ana Ruta
20/05/2022

Ik ben destijds via de goede verhalen van een vriendin bij Aphrodite Clinic terecht gekomen. Nadat ik bij een andere laser kliniek geen goede ervaring heb gehad heeft Aphrodite Clinic mij wel gelijk resultaat geleverd. Je wordt op een goede en eerlijke manier behandeld, daarnaast wordt er echt de tijd voor je genomen. Ik ben destijds met enkele lichaamszones begonnen maar wegens het succes van de laserbehandeling heb ik gelijk doorgepakt naar meerdere zones. Ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn laserbehandelingen en raad Aphrodite Clinic aan iedereen aan!

Afspraak Maken