Laser Summer Deals!

Meer informatie

Gezichtsbehandeling Nijmegen

Bent u op zoek naar een gezichtsbehandeling in Nijmegen die uw huid weer laat stralen? Bij Aphrodite Clinic bieden wij een breed scala aan professionele gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om uw huid de verzorging en vernieuwing te geven die het nodig heeft. Of u nu last heeft van een doffe huid, fijne lijntjes, acne of pigmentvlekken, onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om u te helpen.

Behandeling duur:
30-45 minuten
Aantal behandelingen:
1-6
Prijs per behandeling:
100,00

Gezichtsbehandelingen Aphrodite Clinic

Gezichtsbehandelingen zijn essentieel om de huid gezond en stralend te houden, onzuiverheden te verwijderen en de huid te voeden en te hydrateren. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest populaire gezichtsbehandelingen.

Reinigende gezichtsbehandeling I Hydrafacial, Peeling

Heeft uw huid last van onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters? De reinigende gezichtsbehandeling verwijdert effectief vuil en dode huidcellen, waardoor uw huid grondig wordt gereinigd. Onze huidtherapeuten gebruiken geavanceerde technieken om poriën te openen en talgophopingen te verwijderen, waardoor uw huid weer fris en schoon oogt. Deze behandeling is ideaal voor het verbeteren van de huidstructuur en zorgt voor een stralende, gezonde teint. U zult merken dat uw huid er direct zuiverder en frisser uitziet.

Anti-aging gezichtsbehandeling I Fotona laser, Skinpen, Peeling

Ziet uw huid er vermoeid en verouderd uit? De anti-aging gezichtsbehandeling verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Onze huidtherapeuten maken gebruik van hoogwaardige producten en technieken om de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat essentieel is voor een jeugdige huid. Deze behandeling is perfect voor de rijpere huid en zorgt voor een gladdere, stevigere en jeugdiger uitziende huid. U zult merken dat uw huid direct steviger en gladder aanvoelt.

Hydraterende gezichtsbehandeling I Hydrafacial

Heeft uw huid behoefte aan extra hydratatie? De hydraterende gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat uw huid intensief wordt gevoed en gehydrateerd. Tijdens deze behandeling wordt een combinatie van diep hydraterende serums en maskers gebruikt om de vochtbalans van uw huid te herstellen. Onze huidtherapeuten maken gebruik van geavanceerde technieken om de hydratatie diep in de huidlagen te laten doordringen. Deze behandeling is ideaal voor droge huidtypes en zorgt voor een zachte, soepele en stralende huid. U zult merken dat uw huid direct voller en gehydrateerd aanvoelt.

Acnelittekens gezichtsbehandeling I Fotona laser, Peeling, Skinpen

Heeft u last van acne en acne-littekens? De acne behandeling kalmeert de huid en vermindert ontstekingen, waardoor uw huid rustiger en gezonder oogt. Onze huidtherapeuten passen diepe reiniging en exfoliatie toe om poriën te ontstoppen en bacteriën te bestrijden. Deze behandeling is ideaal voor het verminderen van actieve acne en littekens, en helpt toekomstige uitbraken te voorkomen. U zult merken dat uw huid er direct rustiger en helderder uitziet.

Pigmentvlekken gezichtbehandeling I Cosmelan/Dermamelan, Skinpen, Peeling

Heeft u last van pigmentvlekken en een ongelijkmatige huidteint? De pigmentvlekken behandeling helpt de huid te egaliseren en donkere vlekken te verminderen. Onze huidtherapeuten gebruiken ingrediënten die de aanmaak van melanine reguleren en bestaande pigmentvlekken vervagen. Deze behandeling is ideaal voor het verkrijgen van een heldere, gelijkmatige huidteint. U zult merken dat uw huid er direct egaler en stralender uitziet.

Maak een afspraak

Klaar om uw huid een verfrissende boost te geven? Boek dan nu uw gezichtsbehandeling bij Aphrodite Clinic in Nijmegen. Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om u te helpen uw huiddoelen te bereiken. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Specialisten

Wusala Alibeyli
Rojin Aslan
Nailja Kasoemova
Leyla Sadeghi

Behandeling
Prijs
Gezichtsbehandelingen

€100,00 v.a.

Al onze prijzen zijn per behandeling.
Behandeling duur:
30-45 minuten
Aantal behandelingen:
1-6
Prijs per behandeling:
100,00

Wat onze klanten vinden Van onze behandelingen

Jasmin
08/05/2024

Na de gezichtsbehandeling bij Aphrodite Clinic is mijn huid nog nooit zo schoon en fris geweest. De mee-eters zijn verdwenen en mijn poriën zijn kleiner. Fantastisch resultaat!"

Emma
07/06/2024

De hydraterende gezichtsbehandeling heeft mijn droge huid compleet getransformeerd. Mijn huid is nu zacht, soepel en stralend.

Lisa
02/04/2024

De acne behandeling heeft mijn huid enorm verbeterd. Minder ontstekingen en zichtbare littekens. Ik voel me veel zelfverzekerder en ben zeer tevreden met de resultaten.

Afspraak Maken